Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Linda
Bedankt voor de dikke 10! Groetjes, Linda
Bedankt voor de 10en! Groetjes, Linda
Pluspunten
Goede en snelle reactie toen iets niet goed was zelfs na sluitings tijd
VerbeterpuntenDuidelijk op de site neerzetten wat iets wel of niet kan.
Hoi Glenn, Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Item wat was besteld niet op vooraad, werd netjes gebeld en verteld dat item niet op voorraad was, mocht kiezen wat ik er voor in de plaats wou hebben. Top.
Bedankt voor de mooie review! Erg fijn dat u tevreden bent. Groetjes, Ramon
Bedankt voor de mooie cijfers!
Pluspunten
Ga zo door
Hoi Jan, Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie Betrouwbaar
Hoi Peter, Bedankt voor de mooie cijferlijst!! Groetjes, Linda
Pluspunten
Vriendelijk personeel, snelle levering, alles top!
Hoi Marjolein, Bedankt voor de mooie complimenten en de prachtige cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Deugdelijke producten, en een snelle levering met goede klanten service!
VerbeterpuntenVerzendkosten reduceren? Met name bij een hoger bedrag.
Hoi Sam, Bedankt voor je complimenten en mooie cijfer! Wist je dat verzending binnen Nederland gratis is vanaf € 100,- incl btw? Voor de verzending met een bedrag lager dan € 100,- berekenen we de prijs van PostNL direct door. We willen graag zo transparant mogelijk te werk gaan, we hebben er daarom voor gekozen om de verzendkosten niet in de prijs van de producten mee te rekenen. Mocht je nog vragen hebben hierover, kun je ons altijd even mailen! Groetjes, Linda
Pluspunten
Betaalbaar .
Hoi Chequita, Bedankt voor de mooie cijferlijst. Groetjes, Linda
Hoi Simone, Bedankt voor je mooie cijfers! Groetjes, Linda
Bedankt voor de prachtige cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
snelle bezorging, goed product, echt een aanrader voor anderen.
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan.
Hoi Gert, Bedankt voor de prachtige cijferlijst en mooie complimenten! Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Linda
Hoi Griet, Bedankt voor de 10en! Groetjes, Linda
VerbeterpuntenLaat het werken
Hoi Gummybeer, We hebben ook al even contact gehad via mail. Erg jammer dat de glow in the dark verf niet aan je wensen voldeed. Ik heb je een mail gestuurd hoe je de verf het beste kunt gebruiken. Lukt het dan wel? Ik hoor graag van je! Groetjes, Linda
Pluspunten
Heel leuk dat je een kaartje krijgt bij de bestelling
Hoi Willeke, Wat een mooie cijferlijst! Bedankt! Groetjes, Linda
Bedankt voor de prachtige cijfers!! Groet, Linda
Hoi Anouk, Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
Snel,correct,niet moeilijk,
VerbeterpuntenGeen
Hoi Martijn, Bedankt voor de mooie complimenten en de prachtige cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Alles is prima verlopen. Complimenten.
Hoi Peter, Bedankt voor de mooie hoge cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
Je krijgt een leuk persoonlijk kaartje hou dit vast
VerbeterpuntenAls je meerdere bestellingen plaatst of regelmatig wilt inkopen mis ik een korting
Hoi Viresh, Bedankt voor je mooie cijfers! Ik zie dat je al een aantal keer een grotere hoeveelheid foam sticks hebt gekocht. We denken graag met je mee. Zou je even contact met ons op kunnen nemen via [email protected] Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle levering, laagste prijs en een hand geschreven kaartje bij de bestelling.Zou hier zeker weer bestellen
Hoi Dave, Bedankt voor de prachtige cijferlijst! Tot snel dan ;-) Groetjes, Linda
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.