Hoi Corine, Onwijs bedankt voor het mooie cijfer ! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Goede telefonische ondersteuning en snel antwoord
Beste Win, Bedankt voor het mooie cijfer van een 8! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Het is snel geregeld en ik waardeer de persoonlijke aanpak. De blacklight producten zijn gaaf!
VerbeterpuntenDe producten zijn wat prijzig, maar ik wilde dan ook geen mega order en ik wilde het snel, dus das geen gek ding.
Hoi Roos, Bedankt voor je reactie en bedankt voor de dikke 10! Wij werken hard om onze website iedere dag te optimaliseren en blijven altijd scherp op de prijzen die we bieden. Ik ben blij om te horen dat alles naar wens is geweest! Groetjes,Jochem
Pluspunten
Leuk product zeer snelle levering en een leuke kaart erbij van Linda!
Hoi Dinie, Gelukkig vind Linda het ook enorm leuk om een kaartje te schrijven voor onze klanten. Super bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes,Jochem
Onwijs bedankt voor de mooie 10! Groetjes, Jochem
Pluspunten
persoonlijke bediening
Verbeterpuntenkleinere verpakking voor mijn bestelling
Beste Frank, Onwijs bedankt voor de mooie 9 die je ons hebt gegeven! Groetjes, Jochem
Hoi Daphne, Super bedankt voor de 8! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Snelle goede levering tegen een goede prijs. Tevens fijn dat je kan volgen wanneer pakket geleverd wordt.
Onwijs bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Ik had glow in the dak verf besteld bij jullie. Helaas toen ik hem thuis kreeg bleek 1 tube te zijn geknapt. Gelijk gemaild naar jullie Hoe we dit op kunnen losse en binnen 5 minuten kreeg ik een mailtje dat er een nieuwe tube naar mij werd opgestuurd. 1 of 2 dagen later kreeg ik hem binnen met een leuke kaart erbij!! Top service!! Ik ben echt zeer tevreden over jullie. Ga zo Door.
Hoi Mieke, We zijn enorm blij dat we het voor je hebben kunnen oplossen! Ik hoop dat je veel plezier hebt gehad van de tubes. Groetjes Linda!
Hoi Michael, Onwijs bedankt voor de mooie 10! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Heel snel en hele leuke spullen voor een te gek feest!
Bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Leveringperiode
VerbeterpuntenVerpakking. 1 van de 6 flesjes clow in de dark verf was kapot waardoor het hele zakje vol verf zat. Verzendkosten in verhouding.
Hoi Teun, Fijn dat we dit nog op tijd hebben kunnen oplossen. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt gehad. Groetjes, Linda
Hoi Judith, Bedankt voor die prachtige 10! Groetjes, Jochem
Wauw Debbie, Wat een prachtig cijfer zeg die 10! Heel erg bedankt! Groetjes, Jochem
Hoi Debbie, Super bedankt voor de mooie 10! Groetjes, Jochem
Beste Stijn, Onwijs bedankt voor de mooie 10! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Snelle levering en goede producten.
VerbeterpuntenProbeer de prijzen met btw iets duidelijker te formuleren , dus niet pas op het eind met afrekenen.
Hoi Sam, Bedank voor je nuttige feedback. Inmiddels hebben we de btw duidelijker aangegeven, zodat je niet "verrast" wordt bij het afrekenen. Groetjes, Linda
Bedankt voor de 7! Groetjes Jochem
Pluspunten
super snelle levering!
Verbeterpuntenminder verzend kosten zou fijn zijn, het maakt alles een stuk duurder voor mij.
Dag Bente, Bedankt voor de mooie 8! We proberen altijd zo scherp en kritisch mogelijk naar onze prijzen te kijken. Bedankt ook voor je feedback. Groetjes, Linda
Bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, Jochem
De maatvoering van de glaasjes bleek niet te kloppen.
Beste, Er ontstaat vaker verwarring over de inhoud van de shotglazen. De producent ziet namelijk een verschil in de schenkmaat en de werkelijke inhoud. Bedankt voor uw feedback, we zullen in de productomschrijving het verschil hiertussen duidelijker aangeven. Groet, Linda
Pluspunten
Extreem snelle levering, goede kwaliteit en scherpe prijs
Wauw wat een prachtig cijfer! Onwijs bedankt. Groetjes, Jochem
Bedankt voor het mooie gemiddelde van een 9! Groetjes, Jochem
Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Heel veel unieke producten, absoluut voorlopig qua aanbod! Persoonlijk kaartje bij de bezorging getuigt van veel klantwaardering
VerbeterpuntenDe €6,50 aan verzendkosten vind ik nogal hoog en gratis bezorging is pas vanaf €100,-. Dit is voor de normale consument met dit soort niche producten niet tot nauwelijks haalbaar.
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.