Wauw mooi cijfer, bedankt! Groetjes, Jochem
Bedankt voor de mooie 8! Groetjes Jochem
Bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijke kaart erbij!
VerbeterpuntenVoor nu heb ik nog feen verbetwrpubteb
Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Supersnelle en keurig verpakte levering. Zelfs tussen kerst en oud en nieuw. Complimenten!
VerbeterpuntenOok led balonnen verkopen die je aan en uit kunt zetten. Maar dat is meer assortimentswens dan een echt verbeterpunt. Zeer tevreden!
Hoi Anne, Goed om te horen dat het pakketje helemaal naar wens is aangekomen. Bedankt voor je tip! We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, we nemen je idee zeker mee! Groetjes, Linda
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Super bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, Jochem
Pluspunten
leuke spullen die ik gezien heb toen ik uit aan t eten was. Als particulier bestellen is geen enkel probleem!!
Uiteraard is het geen probleem om als particulier te bestellen ! ;) Onwijs bedankt voor de prachtige 10. Groetjes, Jochem
Wauw, wat een prachtig cijfer, hartstikke bedankt! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Super, die handgeschreven kaartjes bij de bestelling!
Bedankt voor het onwijs mooie cijfer en gemiddelde van een 10! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Hele goede klantenservice
Bedankt voor het benoemen van onze klantenservice en natuurlijk ook voor de mooie 10! Groetjes, Jochem
Pluspunten
ik was op zoek naar confetti spuiters, op de website staat duidelijk wat je kunt verwachten. Deze verwachting kwam ook uit. In een persoonlijk contact omdat ik dat er per ongeluk een dubbele bestelling was gedaan, werd er door een medewerker van de horeca bazaar keurig en professioneel nagekeken of dit zo was. Vervolgens werd er gemuteerd wat er gemuteerd moest worden.
VerbeterpuntenIk heb op dit moment geen verbeterpunten of tips voor ze.
Fijn dat alles uiteindelijk goed is afgelopen! Wij hopen dat het de volgende keer gelijk goed komt. Groetjes, Jochem
Onwijs bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, Jochem
Veel te hoge verzendkosten voor kleine attributen.
Pluspunten
Was eerste bestelling. Net op tijd voor 15.00 uur besteld en de volgende dag op zaterdag in de ochtend al geleverd. Complimenten hiervoor.
VerbeterpuntenBetrof eerste bestelling, deze verliep perfect. Dus obv deze ervaring zeker geen verbeterpunten.
Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Jochem
Pluspunten
Goede communicatie en opvolging
Bedankt voor het prachtige cijfer! Groetjes, Jochem
Pluspunten
100 punten voor de Horecabazaar. Heldere communicatie en prettige afhandeling.
Hoi Dennis, Bedankt voor het prachtige cijfer! De shotglaasjes met het Oeteldonkse lint, zagen er super uit. Groetjes, Linda
Bedankt voor de dikke 8 Pieter!
Hoi Yvonne, Wow! Thanks voor de 10! Groetjes, Linda
Bedankt voor het fantastische cijfer!
Hoi Femke, Bedankt voor de mooie 9! Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle levering!
Hey Jorian, Fijn dat je pakketje snel geleverd is! Bedankt voor de dikke 8! Groetjes, Linda
Pluspunten
Voor ons bedrijfsuitje hadden wij glow in the dark verf gekocht bij De Horeca Bazaar. Super service, breed assortiment en erg vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zo door!
Hoi Sjors, Bedankt voor de prachtige 9! Goed om te horen dat alles naar wens was. Fijne feestdagen Groetjes, Linda
Hoi Kenzo, Bedankt voor de dikke 9! Fijne dagen Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle levering en de verf was van goede kwaliteit!
Hoi Judith, Bedankt voor je mooie 9. Fijn dat alles naar wens is geweest. Fijne feestdagen. Groetjes, Linda
Hoi Xavier, Thanks voor de mooie 9! Fijne dagen. Groetjes, Linda
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.