Pluspunten
Snel geleverd. Glow-verf gehaald voor een Glow-bedrijfsfeestje. de verf kwam er goed uit. we hebben zelf een prijs gewonen als best gekleeden team.
Verbeterpuntengeen
Hoi Maaike, Bedankt voor het prachtige cijfer! Wij zijn nu wel ontzettend benieuwd naar jullie outfits ;) Fijne feestdagen. Groetjes, Linda
Pluspunten
Leuke artikelen, vlotte levering
Verbeterpuntenprijs is nogal misleidend doordat je al;tijd eerst de goedkoopste ziet voor n hele grote bestelling. Ook omdat de BTW er pas achteraf bij komt. Je hebt toch echt liever een meevaller bij het afrekenen (oh, dit was inclusief BTW) dan een tegenvaller (ow ****, er komt nog btw overheen). Ook als je als bedrijf besteld! Ik heb zelf een business to business webshop en krijg enkel positieve geluiden dat bij ons alle prijzen inclusief BTW zijn.
Hoi Elise, Bedankt voor je beoordeling en voor de tip. Omdat De Horeca Bazaar van origine voornamelijk levert aan horecaondernemers en evenementen, hebben wij destijds de prijzen ex btw geplaatst. We gaan hier zeker naar kijken in het nieuwe jaar! Nogmaals dank. Fijne feestdagen Groetjes, Linda
Bedankt voor de ruime voldoende! Fijne feestdagen gewenst. Groetjes, Linda
Hoi Kim, Bedankt voor je mooie 9. Fijne feestdagen! Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie 9, Imke! Fijne feestdagen Groetjes, Linda
Pluspunten
De super service!!
Hoi Sherilyn, Wow een tien! Bedankt! Veel plezier nog van de UV lipstick. Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Bedankt voor de prachtige 9! Fijne feestdagen. Groetjes, Linda
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenIk had 4000 glowsticks besteld. Van 8 dozen was de foliesluiting van de onderkant kapot, waardoor de glowsticks uit de kokers vielen. Gevolg....een aantal 'braken' en gloeiden door de klap op de bodem van de doos. Ik hoop dan ook dat geen glowsticks geleden hebben door het transport. De sticks het ik verzameld en weer in de kokers gedaan en die vervolgens goed dichtgeplakt.
Dag Annie, Bedankt voor je beoordeling. Erg vervelend om te lezen dat de glowsticks niet goed bij je zijn aangekomen. Zou je misschien contact op kunnen nemen via [email protected]? Groet, Linda
Pluspunten
Persoonlijk kaartje bij de levering
Pluspunten
snel en alles wat ik nodig had op voorraad
Pluspunten
Erg leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Dankjewel Linda!
Hoi Gerda, Bedankt voor de mooie 8! Tot snel weer. Groetjes, Linda
Hoi Ine, Wow, een 10! Bedankt en we hopen je snel weer te zien op www.dehorecabazaar.nl Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Linda
Pluspunten
Leuk dat jullie er een kaartje bij deden, heel persoonlijk.
Hoi Jolieke, Bedankt voor het prachtige cijfer. Groetjes, Linda
Pluspunten
Verbeterpunten- duidelijker verschil tussen neon uv en glow in the dark op de website - meer informatie over retourneren/ruilen
Hoi Robin, Bedankt voor de mooie 7. Excuses voor het feit dat het misschien niet duidelijk genoeg op de website staat. In onze blog staat een artikel over het verschil tussen de uv verf en glow in the dark verf. Bij ieder specialfx make-up item verwijzen we dan ook naar dit artikel. We zullen in de toekomst kijken, hoe we dit nog duidelijker kunnen maken. Groetjes, Linda
Pluspunten
Geen problemen met gehad
Bedankt voor de dikke voldoende!
Pluspunten
Over de hele lijn zeer tevreden!
Bedankt voor de dikke tien! Groetjes, Linda
Pluspunten
geweldig, besteld en de drie of vier dagen later bezorgd, erg blij mee, bedankt!
Hi Brenda, Bedankt voor de 10, wij zijn er reuze blij mee. Groetjes, Linda
Pluspunten
Alles prima geregeld en leuk kaartje in de doos met persoonlijke boodschap. Altijd leuk zoiets.
Hoi Ton, Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Linda
Pluspunten
Maken een bestelling, ookal zie je de verkoper niet, toch persoonlijk. Komt prettig over, menselijk.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing geven bij het product, of tips voor optimaal gebruik.
Hoi Mascha, Bedankt voor het compliment en ook zeker voor de tip. We zullen in de toekomst gaan bekijken, hoe we dit het best kunnen doen. Groetjes, Linda
Pluspunten
Geweldig snelle levering en n persoonlijk berichtje erbij bij mijn bestelling vond ik super aardig complimenten
Hoi Conny, Bedankt voor de dikke 10! Groetjes, Linda
Hoi Cynthia, Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Linda
Pluspunten
Eerst had ik zo mijn twijfels over het bedrijf. Omdat ik het namelijk niet kende en alleen had gevonden op internet. Toen ik mijn bestelling had geplaatste was deze binnen 1 dag binnen. Met een vriendelijk kaartje van de medewerkster erbij. top dus! Ik raad jullie bedrijf overal aan!
Hoi Nicol, Wat een compliment :-) ! Ontzettend bedankt! Graag tot snel. Groetjes, Linda
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.