Pluspunten
Beloofde levering binnen 24 uur nagekomen. Zelf bij afleveren aangedrongen op check producten, zodat eventuele verkeerde levering nog op tijd had kunnen worden goedgemaakt.
Hi Christine, Bedankt voor de dikke 10! Groetjes, Linda
Hoi Jantiena, Bedankt voor de prachtige 10! Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Linda
Pluspunten
Het waren prachtige glow sticks, we konden er goed mee gooien zonder dat ze kapot gingen
Haha! Goed om te horen. Bedankt voor je mooie 10! Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie 8! Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke omschrijving van de producten
VerbeterpuntenNiets, goede communicatie en duidelijk!
Hoi Marjan, Wow een 10! Bedankt :) Groetjes, Linda
Bedankt voor de fantastische 9! Groetjes, Linda
Pluspunten
zo'n klein gebaar maar het persoonlijke kaartje dat erbij zit is zo vriendelijk. Spullen netjes en snel geleverd. Top, bedankt
Bedankt voor de complimenten, Nanda! Groetjes, Linda
Pluspunten
Leuk dat persoonlijke kaartje erbij!
Hoi Roger, Bedankt voor de dikke 8! Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Dag Mieke, Een 10! Ontzettend bedankt! Groetjes, Linda
Hoi Jeroen, Bedankt voor de mooie 7. Groetjes, Linda
Hoi Gert! Wow een dikke tien! Ontzettend bedankt. Groetjes, Linda
Pluspunten
Leuke producten en een persoonlijk kaartje erbij
Bedankt voor de 10, Ray! Groetjes, Linda
Hoi Heleen, Bedankt voor de dikke 10! Groetjes, Linda
Pluspunten
Ter voorbereiding op mijn bestelling een telefoontje gepleegd naar de Horeca Bazaar. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over de producten, Prima!
Hoi Petra, Bedankt voor de dikke tien! Super! Groetjes, Linda
Pluspunten
Je krijgt er een vrolijk persoonlijk kaartje bij en het is lekker vlot
VerbeterpuntenQua btw is het wat onduidelijk op de site
Bedankt Jaimy! Tot snel op dehorecabazaar.nl
Pluspunten
Snel geleverd en goed op de hoogte genouden
VerbeterpuntenGeen.
Hoi Lana, Bedankt voor de mooie 8. Groetjes, Linda
Pluspunten
- Super snelle service - Fijne communicatie - Verrassend dat er een persoonlijk kaartje bij het pakketje zat
Hoi Tamara, Bedankt voor de complimenten en de dikke tien! Groetjes, Linda
Pluspunten
- Goedkoop - Snel - Leuk assortiment
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Bedankt voor de prachtige 10 jongens! Graag tot snel ziens op www.dehorecabazaar.nl Groetjes, Linda
Pluspunten
Goede service, snel geleverd
VerbeterpuntenNvt
Een 10! Bedankt Simone, zijn we ontzettend blij mee! Graag tot ziens op www.dehorecabazaar.nl Groetjes, Linda
Pluspunten
Goede service en erg flexibel!
Bedankt voor het mooie cijfer Rosanne! We hopen je snel weer te zien op www.dehorecabazaar.nl! Groetjes, Linda
Bedankt voor de 10, Kato! Daar zijn we super blij mee!
VerbeterpuntenKwaliteit armbandjes kan beter
Dag Marielle, Bedankt voor je feedback. Wij zijn altijd bezig om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Groetjes, Linda
Pluspunten
Goede levertijd
Verbeterpunten-
Bedankt voor de ruime voldoende, Martijn!
Ik kocht ledballonnen en kreeg als aankooptip een ballonpomp. Vervolgens is de pomp veel te klein voor deze ballonnen sluit niet op elkaar aan
Hoi Marjolein, Bedankt voor het mooie cijfer. Jammer van de pomp. Deze pomp is ook bedoeld voor onze strandballen, het is een ballenpomp en geen ballonpomp. Stom dat je deze pomp als aanbeveling krijgt, ik heb dit direct aangepast. Onze excuses voor de verwarring. Groetjes, Linda
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.