De Horeca Bazaar heeft een enorme collectie aan feestartikelen tegen hele scherpe prijzen. Direct de volgende dag geleverd. Als je een feestje echt leuk wilt maken dan kan je hier eigenlijk niet om heen.
Beste Raul, Bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Wij doen er inderdaad alles aan om je feestje compleet te maken, en dat tegen de laagste prijs. Leuk om te lezen dat je dat bevestigd. Met vriendelijke groet, Gijs
Fijne en snelle service. Ik dacht dat een een probleem was met wat ik had besteld (bleek mijn eigen fout). Een oplossing werd snel gevonden!
Beste, Bedankt voor je review! Mooi om te lezen dat je blij bent met onze service. We proberen onze klanten altijd zo goed en snel mogelijk te helpen, daarom is het extra leuk als we dat dan ook terug horen. Bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, Gijs
Maar na dit gemeld te hebben, prima opgelost! Top!
Beste, Bedankt voor je review! Altijd vervelend om te horen dat een product defect blijkt te zijn op het moment van leveren. Uiteraard willen we je altijd helpen als er iets niet in orde is. We zijn blij dat we het hebben kunnen oplossen voor je. Met vriendelijke groet, Gijs
Originele beoordeling
Erg jammer! Ze kosten wel 4 € per stuk
50 fakkels besteld en de helft deed t niet, dat is niet heel positief lijkt mij...... Is top opgelost en zou zeker aanraden voor een volgende keer! Top!
Beste Dennis, Bedankt voor je review! In eerste instantie natuurlijk een vervelende ervaring met de fakkels. Gelukkig hebben we het kunnen oplossen voor je. Mooi om te lezen dat je vertrouwen in ons hebt en ons ook aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Gijs
Originele beoordeling
Ik vind de muts mooi met verschillende lichtstanden. Alleen de stof had van andere kwaliteit moeten zijn. Meer iets dat niet zo gauw verslijt. Denk aan een katoenen of een satijnstof.
Beste, Bedankt voor je review, We hebben contact met je gehad en het voor je opgelost. We nemen je feedback uiteraard serieus en zijn altijd bezig met het optimaliseren van ons aanbod. Hopelijk heb je toch veel plezier gehad van je muts! Met vriendelijke groet, Gijs
Fakkels besteld, resultaat was voldoende. Uiteindelijk goede prijs/kwaliteit
Beste Matthieu, Bedankt voor je review! Mooi om te lezen dat je tevreden bent over de prijs/kwaliteit verhouding. We proberen onze producten altijd zo scherp mogelijk aan te bieden. Hopelijk heb je veel plezier gehad van de fakkels. Met vriendelijke groet, Gijs
Snelle levering en netjes verzonden. Voldoet precies aan de verwachtingen. Bedankt!
Beste Ellen, Bedankt voor je review! Tof om te lezen dat onze producten precies aan je verwachtingen voldoen. Daar gaan we uiteraard voor! Hopelijk heb je veel plezier gehad van de producten die je besteld hebt. Met vriendelijke groet, Gijs
vlotte en goede levering
Beste Steve, Bedankt voor je review! Mooi om te lezen dat je tevreden bent over onze levering. We doen er altijd alles aan om het zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Hopelijk ben je net zo tevreden over de producten en heb je er veel plezier van beleefd. Met vriendelijke groet, Gijs
goede service met passie
Beste Andre, Bedankt voor je review! We doen er alles aan om onze klanten de juiste service te bieden, en dat is zoals je zelf al zegt zeker vanuit onze passie voor onze producten. Leuk om te horen dat je dit erkent. Hopelijk heb je veel plezier uit de bestelling gehaald. Met vriendelijke groet, Gijs
Super snelle levering en goeie service en advies.
Beste Miranda, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat alles goed verlopen is. Hopelijk heb je veel plezier gehad van je bestelling. Met vriendelijke groet, Gijs
De roze ijs/taart fonteinen waren werkelijk de bom Eens wat anders ander de standaard variant Het was echt bij de kids een wauw effect! de xl hartjes ( sterretjes ) konden de kids goed vast houden zonder dat het t einde bij de handjes eindigde zoals bij veel sterretjes wel het geval is .. werkelijk top dus. Deze shop is zeker aan te raden Naast de fijne producten ook nette en duidelijke communicatie en snel in huis Top top dus
Beste, Bedankt voor de mooie review! Super om te horen dat de producten zo goed bevallen zijn. En dat ook de kinderen het leuk vonden. Hopelijk is het een top dag geweest! Met vriendelijke groet, Gijs
Goede en snelle service. Een aanrader.....
Hoi Dennis, Super dat je ons als aanrader aanbeveelt! Hopelijk heb je veel plezier van de ijsfonteinen en sterretjes (gehad)! Enorm bedankt voor je waardering in de vorm van een 10! Daar doen we het voor :-) Groetjes, Stijn
goede verpakking
Hoi Beny, Goed om te horen dat de witte wensballonnen in goede staat ontvangen zijn! Je compliment geef ik uiteraard door aan het magazijn! Bedankt voor de fantastische 10! Groetjes, Stijn
De glow in the dark stick waren één dag later al in mijn bezit. Snelle en goede service!
Hoi Dascha, Fijn dat de glowsticks snel geleverd zijn bij je! Heel veel plezier ervan :-) Groetjes, Stijn
snel geleverd
Hoi Gerard, Bedankt voor je boordeling met mooi cijfer! Fijn dat de oranje en blauwe stadionfakkels snel geleverd zijn. Wij proberen immers altijd binnen 24 uur te leveren! Groetjes, Stijn
Zeker het aanbevelen waard
Bedankt voor je fantastische cijfer, iets wat wij ook wel konden wensen met de mooie witte wensballonnen die je bij ons besteld hebt! Hopelijk mogen ook al jouw wensen uitkomen. Veel geluk en een fijne dag gewenst! Groetjes, Stijn
Snelle verzending en een betrouwbaar bedrijf Ga zo door!
Hoi Talitha, Fijn dat je wederom tevreden bent met onze service! Hopelijk heb je heel veel plezier van de ijsfonteinen (gehad)! Bedankt voor het mooie cijfer :-) Groetjes, Stijn
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opgelost en zijn er vervangende mutsen gestuurd, wij blij nog belangrijker alle kinderen blij!
Wat een leuk idee om de kerstmutsen met lampjes als kerstcadeau weg te geven aan de kinderen! Fijn dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor jullie, want er is toch niets zo mooi als blije kinderen?! Graag tot ziens bij De Horecabazaar! Groetjes, Stijn
Vlot en correct.
Hoi Kevin, Bedankt voor dit cijfer! Hopelijk waren de ijsfonteinen een net zo groot hoogtepunt! Fijn dat we ook tot in België snel kunnen leveren. Groetjes, Stijn
Groot assortiment, zeer vriendelijke ondersteuning, snelle verzending, eenvoudig bestellen
Hoi Kurt, Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over ons brede assortiment! We zijn blij met je fantastische cijfer en zullen er daarom ook alles aan doen om je bij elke volgende bestelling weer goed te helpen! :-) Groetjes, Stijn
Het zijn mooie stevige glaasjes, de levering was ook mooi op tijd, niks te klagen.
Hoi Rick, Super om te horen dat de transparante shotglaasjes goed in de smaak zijn gevallen! We gebruiken ze zelf ook maar al te graag, op naar het volgende mooie feestje! Groetjes, Stijn
In de drukke periode voor kerst en net na de lockdown aankondiving gebeld i.v.m. de vertragingen bij PostNL. Goed en eerlijk te woord gestaan dat de volgende dag in huis misschien nu niet haalbaar zou zijn. Stond ook al op de site vermeld maar wilde het toch even checken haha. Ik heb de gok genomen en gelukkig was het alsnog de dag erna binnen! Super! Heel blij met de kerstmutsen en de service!
Beste Janine, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je pakketje alsnog de volgende dag binnen was. We doen er altijd alles aan om het pakketje de volgende dag bij je in huis te hebben, en als dat dan ook lukt zijn wij natuurlijk ook super blij! :) Bedankt voor het mooie cijfer. Groetjes, Gijs
Ik bestelde om 18:00 en had voor de zekerheid gebeld of de bestelling nog de volgende dag in huis zou zijn. Vriendelijk geholpen aan de telefoon en de bestelling volgende in huis! Super!
Beste Erik, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor je mooie cijfer. Groetjes, Gijs
Kerstmutsen en ijsfonteinen besteld, volgende dag meteen in huis en precies wat ik had verwacht van de producten. Ik bestel volgende keer zeker weer hier!
Beste Josephine, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat alles aan je verwachting heeft voldaan. We zien je volgende bestelling graag tegemoet! Bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, Gijs
Ik was altijd tevreden maar met laatste keer zeer ontevreden ik heb hele andere product gekregen dan ik heb besteld
Beste Zenaida, Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We hebben geprobeerd contact met je op te nemen over een passende oplossing, helaas hebben we niets meer van je vernomen. Mocht je het als nog willen oplossen kan je altijd contact met ons opnemen! Hopelijk heb je toch nog plezier van het product gehad! Met vriendelijke groet, Gijs
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.