Top producten en snelle levering

Alles zoals omschreven. Snelle levering en top producten voor een lage prijs.

Goeie beschrijving van producten. Jammer dat er niet duidelijk wordt gezegd dat iets van plastic is.

Super voordelig met super service!

Wij bestellen elke keer ijsfontein bij jullie service laat ons nooit in de steek! ga zo door !

snelle levering en mooi product

snelle levering en mooi product

Dè ontdekking van het jaar!

Prima website, prima prijs/ kwaliteitverhouding, geweldig snelle levering en prima service.

perfect

voor de 1e hebben wij onbreekbare wijnglazen besteld en goede klantenservice, voorraden op peil dit klopt op deze website. Helaas komt dit weinig meer voor en super snelle levering!

Goede, snelle service en levering!

Product dat we hadden besteld was direct leverbaar en werd ook meteen de volgende dag al verzonden en een dag later geleverd. Artikel kwam goed overeen met de getoonde foto's en dus naar verwachting!

Top service snel en correct

Bedankt en graag tot de volgende keer.

Groot assortiment en goede service

Gemakkelijke manier van bestellen en vriendeljjk en behulpzame medewerkers.

Super service en snelle levering.

Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse.

Gewoon goed!

Artikelen voor een feestje besteld, Super snelle bezorging en een uitstekende service!

Top service!

Snelle en vriendelijke service. Bij het ophalen goed ontvangen en binnen 1 minuut had ik mijn bestelling.

Goed product, goede levering

Goed product, goede levering

doen wat ze beloven

Kwaliteit van de spullen laat wel wat te wensen over. Opblaasbare microfoons en instrumenten lopen net zo hard weer leeg. Lastig om de sluiting erin te krijgen voordat de lucht er weer uit is en soms blaas je ze kapot.

Snelle verzending

Super goede service, oprecht een hele fijne ervaring

Voor een evenement had ik 300 rode lampionnen nodig. Echter was de persconferentie nog niet geweest of het festival door zou gaan. Na een super fijn gesprek met de telefoniste heb ik de lampionnen tot aan de persconferentie mogen reserveren. Toen ik een GO had gegeven op mijn de reservering waren de lampionnen snel geleverd. Wij hebben een hele fijne samenwerking ervaren, met goede persoonlijke service van Marleen. Ontzettend bedankt.

Betrouwbaar en snel leveren

Al meerdere bestellingen gedaan en beide waren snel geleverd en nog belangrijker voor ons, alles was netjes aanwezig in de juiste aantallen.

Snel, goed en complete service.

Snelle service,‘producten snel en compleet in huis. Goed op de hoogte gehouden mbt levering

echt super

was me eerste bestelling !!! maar service en product klasse aan radder en snel levering

Dikke service! staan altijd voor je klaar!

Zelfs in het weekend als het ff kan, staat dit bedrijf voor je klaar.

Prima service, snelle levering

Top bedrijf en een geweldig assortiment

Geweldig assortiment, snelle en netjes mijn bestelling geleverd, top

Breekstaafje werkten perfect voor spooktocht

Breekstaafjes en breekstaaf armbandjes gekocht en die deden het perfect. Kids waren er gek op tijdens de spooktocht

Altijd snel en volgens afspraak!

Laatst confetti besteld voor in het weekend. Het was zo gezellig op de vrijdag (en wij misschien een beetje te enthousiast) dat vrijdag al meteen onze weekendvooraad op was. Na snel contact opgenomen te hebben zeer snelle na levering voor de rest van het weekend!! Top geregeld…….POEF….

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.