Prima levering

Duidelijke levering, netjes op tijd.

Prachtige glazen om een goede cocktail in te serveren

Zeer goede ervaring met de horeca bazaar. Op het laatste moment een bestelling geplaatst voor een vrijgezellenfeestje en het werd de dag erna geleverd en het was ook goed verpakt. Wel aan de prijs maar het kan zelfs in de vaatwasser dus dan valt de prijs wel weer mee. Aanrader!

Supere service

Heel vlotte service en behandeling van mijn order

producten van goede kwalitijd op een zeer mooie prijs

had 2 ballen voan 180cm en opblaas stokken besteld en zijn zeer leuk.

Snelle service. Product was goed

Product deed wat het beloofde. Was snel geleverd. Kwam wel in een enorme doos. Onnodig maar dat vind ik vaak bij bestellingen.

top

goede service

Vlot besteld ,vlug geleverd

Duidelijke site. Snelle levering

Voor zo ver als ik mij zo gauw kon herinneren ging die communicatie uitstekend . Bedankt ! Die bekers leken mij prima . Lekker groot en ruim . Misschien net even ietsje te groot . Een bierpul met een forse handgreep was bij dat formaat misschien praktischer geweest . Sorry .

Vertrouwde service en kwaliteit!

Per toeval uitgekomen bij dit bedrijf en vanaf toen altijd hier mijn spullen (hoofdzakelijk confetti shooters) besteld. Snelle service, goede kwaliteit en de spullen worden prima verpakt dus altijd netjes en onbeschadigd bezorgd gekregen.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

De bekers zijn mooi en super snelle levering

Covid test

Ik heb bij jullie covid 19 testjes gekocht en was erg duur ik moest dubbele prijs betalen ik heb later gezien ze kosten voor 10 stuks 16 euro

Super site !

Levering volgende dag al in huis zeer tevreden over mijn bestelling. En die plastic wijnglazen goud en zwart waren fantastisch en kan gewoon in de vaatwasser!

De bestelling was snel geleverd . Ik heb het uiteindelijk retour gestuurd en het geld was ook weer snel op mijn rekening. Een minpuntje was de BTW, die vond ik hoog.

Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest gehad!

Uitstekende service!

Hoge betrokkenheid, snelle levering, goede prijs en fijne producten!

Zeer correcte communicatie alsook snelle verzendingen

Zo alles blijven opvolgen, voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Lograr crear las fiestas con DeHorecaBaazar

Los productos y accesorios ah sido de muy buen uso.

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering, top service

Snelle levering en leuke spullen zoals beschreven. Zeker een aanrader

Had meer verwacht

Had wel wat meer rook verwacht (tegenvallend dus)

Leuke shooter, enkel batterij ontbreekt!

Om deze geweldige shooter af te schieten heb je een aansluiting nodig op een batterij! Nergens in heel de beschrijving is dat niet terug te vinden. Deze batterij mag er zeker bijzitten vind ik! Anders mag het duidelijk vermeld worden!

Geen bijzonderheden, zoals het hoort!

Goede levering, product zoals verwacht en netjes op tijd geleverd

Afspraak is afspraak

De door mij bestelde artikelen kwamen meteen naar mij toe. Alleen door de doorgeschoten besparingsmaatregelen van PostNL, geen briefje meer in de bus als het bij buren wordt afgeleverd (het scheelt hun 70.000 kg papier) had ik geen idee bij wie van mijn buren het pakket was afgeleverd.

perfect

Correct, snel en goede service. Overzichtelijke website. Top

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.