Snel en correct

Snelle levering en een leuke attentie. Erg prettige ervaring.

Vlug geleverd ! Zelfs in tijden van covid-19

Goede producten en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit prima prijs

Mijn bestelling werd snel geleverd. De kwaliteit van de producten is goed, tegen een goede prijs. Alleen jammer dat een aantal producten los in de doos lagen en niet in een apart doosje waren verpakt. Al met al ben ik tevreden over de Horeca Bazaar en raad ik hen zeker aan.

Alles werd netjes bezorgd en een hele snelle levering!

snelle levering, bij grote aantallen meer korting!

Top producten

We hadden een tuinfeest (hardstyle) De glow in the dark de led ballonnen en de confetti kanonnen hebben ons feest compleet gemaakt . Snelle levering ,en correct afgeleverd.

Uitstekend verzorgd met een persoonlijk kaartje erbij.

Thnks Marleen

Fantastisch snelle & persoonlijke service

Zeer tevreden met de service van De Horeca Bazaar. Natuurlijk zijn ze ook met alle producten de goedkoopste, ook niet onbelangrijk!

Eenvoudig en makkelijk producten te bestellen en binnen 1 werkdag binnen! Super service

Tevreden over het product,

1e bestelling naar tevredenheid bezorgd

1e bestelling naar tevredenheid bezorgd

Snelle persoonlijke service!

Polycarbonaat wijnglazen besteld. Fijne glazen, snelle service en een persoonlijk kaartje erbij. Altijd leuk!

Goed en snel

Zie hier boven

Snele levering

Was nel geleverd en er zitten geweldige kaartjes bij met teksten er op ik heb die kaartjes in me café hangen mensen vinden ze echt geweldig

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Prima producten

Probleem opgelost

Zeer goeie dienst na verkoop

De opblaasflamingo's vielen in de smaak bij het personeel!

Super klantvriendelijk, correct en attent!

Snelle levering en altijd een persoonlijk briefje in de doos! Top!

Super en zeer goeie kwaliteit.

Ik geef geen tienen want er is altijd wat te verbeteren. Maar dat de producten goed is zeker.

Fijne communicatie met de medewerkers en een top service!

Het product is prachtig en wordt conform afspraak geleverd. De communicatie met de meiden van de mail en telefoon enzo is heel prettig.

prima op tijd en volgens afspraak bezorgd

1e keer besteld, alles prima verlopen. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Top!!

Bestelling was snel, kwaliteit top!!

Tevreden

Tevreden

Super feestelijk Koningsdag thuis

Koningsdag in de nabijheid van thuis Wij hadden hoedjes en andere oranje versiering besteld! Een feest om te krijgen en uit te delen over de 13 woningen in onze wijk. Samen vieren in de eigen tuin.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.