Top service en snelle levering

Regelmatig bestellen we voor onze zaak Pitchers in amersfoort benodigdheden! Altijd snel en doeltreffend geleverd!

Goeie snelle service

Kwaliteit voor juiste prijs snel in huis

Snelle service, goed product

Prettig, makkelijk, snel.

Snelke levering en top producten.

Alles volledig naar wens, snel geleverd, goede prijs en mooie producten.

voetbal fakkels zijn snel geleverd

ZEER GOED

AL EEN PAAR KEER BESTELD BIJ JULLIE, CORRECTE LEVERING

Super service. Ik had op zeer korte termijn bestickerde multicolor foam sticks nodig voor een feestje. Na een telefoontje met de klantenservice die mij vriendelijk te woord stonden werd alles met spoed meteen in productie gezet. Ik werd op de hoogte gehouden van alle fases in het proces, heel fijn! De kwaliteit was goed en het feestje was mede dankzij De Horeca Bazaar geslaagd :-).

Meerdere malen iets besteld en altijd netjes op tijd binnen. Ook met het personaliseren van mijn order dachten ze erg goed mee. Kortom: aanbevolen!

De service en productrange is prima.

Niet alle producten naar verwachting maar netjes opgelost door de klantenservice

De glow in the dark blacklight producten geven geen licht bij blacklight. Sommige zien er zelfs uit als een brandvlek als je ze op hebt bij een feestje. Daarnaast gaan alle neon/blacklight producten heel makkelijk van je lichaam af. Dit bij een bestelling van in totaal 25euro! De klantenservice heeft dit netjes opgelost, door een alternatief aan te bieden van painter stiften, welke wel zeer goed oplichten.

Kerstboom gekocht naar eerst telefonisch contact gehad te hebben. Netjes te woord gestaan door klantenservice. En ook netjes geleverd naar afspraak zeker voor herhaling vatbaar.

Een zeer toffe ervaring.

Het product was supper op onze nieuwjaarsreceptie

Goede bezorging, matig product

Heb voor de leukigheid een gastoeter besteld. Totale bedrag kwam uit op ongeveer 15€. Dan verwacht ik wel dat ik minimaal 30 keer op die toeter kan drukken haha. Na +/- 5 keer toeteren was dat ding alweer op.. beetje weggegooid geld dus.

Top kwaliteit!

Ik kreeg de bestelling zoals beloofd de volgende dag omdat ik voor 16:00 had besteld. Ook de kwaliteit van de bestelling was zoals omschreven. Al met al was ik dik tevreden!

Goede en snelle service

Hadden met spoed bedrukte champagneglazen nodig en vonden deze bij De Horeca Bazaar. We hebben een snelle reactie en service gehad en waren zeer tevreden met de kwaliteit en de manier waarop het is geleverd.

Super leuk assortiment en goede service

Leuke en verrassende producten en niet duur

Duidelijke overzichtelijke site Makkelijk bestellen Snelle levering

Tip top geregeld

Het bestellen gaat erg makkelijk, het leveren is supersnel en de kwaliteit van de producten is uitstekend!

Snel geleverd en goed product

Product zoals omschreven op de site, goede kwaliteit en snel geleverd!

Bestelling ging snel werd netjes op de hoogte gehouden en levering was ook snel en wat ik erg leuk vind is dat je nog een persoonlijk geschreven kaartje erbij kreeg.

Erg fijn

Goede service en mooi eindproduct, de werknemers luisterden naar mijn vraag en hebben uitgevoerd waar ik naar vroeg, heel fijn.

Helder, leuk en klantgericht

Duidelijke website, goede communicatie, leuke producten

Altijd snel bezorgd en bij problemen helpen ze meteen

Altijd snel bezorgd!! Post was een keer zoek ze zijn goed bereikbaar en meteen bereid te helpen, ze nemen veel verandwoordelijkheid ook na het opsturen.. Ook was er iets stuk ik had 2 opblaasfiguren besteld die leeglopen en krijg 4 nieuwe! Helemaal top! Top service!!!

Aardige mensen, leuk product en erg goed geholpen

Voor de kerstborrel hebben wij de Sound-Activated armbandjes met opdruk (ons bedrijfslogo) besteld. De Horeca Bazaar kon ondanks de feestdagen en in zeer kort termijn 150 bedrukte armbanden leveren. Er werken erg leuke mensen, welke mij dan ook fantastisch hebben geholpen. De armbandjes zijn een leuke touch voor elk feestje met een DJ. Je zet ze aan d.m.v een schuifknopje, waardoor je zelf kan bepalen of je hem aan wilt hebben.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.