Regelmatig bestellen we voor onze zaak Pitchers in amersfoort benodigdheden! Altijd snel en doeltreffend geleverd!
Hey Vincent, Super dat je altijd tevreden bent met je bestellingen! Het schittert nu vast en zeker in jullie zaak ;). De ijsfonteinen zijn namelijk altijd een perfecte sfeer-booster! Maar dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Dankjewel voor dit prachtige cijfer en hopelijk tot weer een volgende bestelling. Groetjes, Sjoerd
Kwaliteit voor juiste prijs snel in huis
Hoi Tony, Een 10(!). Super bedankt voor dit prachtige rapportcijfer en hopelijk zijn de ijsfonteinen en de andere feestartikelen goed bevallen. Groetjes, Sjoerd
Prettig, makkelijk, snel.
Hoi Manon, Wat fijn om te horen dat je bestelling prettig, gemakkelijk en snel verliep! Daar gaat het natuurlijk om wanneer je online shopt. Hopelijk hebben de glowsticks voor een goede sfeer gezorgd! Groetjes, Sjoerd
Alles volledig naar wens, snel geleverd, goede prijs en mooie producten.
Hey Rob, Goed feestje gehad? Ik denk eigenlijk dat dat niet anders kan zijn geweest ;). Met die confetti kanonnen en foamsticks is er gegarandeerd een prachtige sfeer ontstaan! Hopelijk is dit correct. Dankjewel voor je review en hopelijk tot de volgende bestelling. Groetjes, Sjoerd
voetbal fakkels zijn snel geleverd
Hallo Mark, Goed om te horen dat de bengaalse fakkels goed zijn bevallen! Dat heeft er vast en zeker prachtig uit gezien. Dankjewel voor deze prachtige review.! Groetjes, Sjoerd
AL EEN PAAR KEER BESTELD BIJ JULLIE, CORRECTE LEVERING
Hoi Deano, WAT FIJN DAT ALLES ZO GOED BEVALLEN IS! Met al die ijsfonteinen is het vast een spectaculaire avond geworden. Super bedankt voor deze perfecte review en hopelijk tot de volgende bestelling! Groetjes, Sjoerd
Super service. Ik had op zeer korte termijn bestickerde multicolor foam sticks nodig voor een feestje. Na een telefoontje met de klantenservice die mij vriendelijk te woord stonden werd alles met spoed meteen in productie gezet. Ik werd op de hoogte gehouden van alle fases in het proces, heel fijn! De kwaliteit was goed en het feestje was mede dankzij De Horeca Bazaar geslaagd :-).
Hoi Daan, Super om te horen dat wij bijgedragen hebben aan een tof feestje! Ook wij waren super blij dat we op deze termijn nog alles hebben kunnen regelen voor je. Dankjewel voor deze super leuke review en hopelijk tot de volgende bestelling! Groetjes, Sjoerd
Meerdere malen iets besteld en altijd netjes op tijd binnen. Ook met het personaliseren van mijn order dachten ze erg goed mee. Kortom: aanbevolen!
Hey naamgenoot! Super dat het allemaal goed bevallen is! We vinden het altijd leuk om bezig te zijn met het helpen van onze klanten bij gepersonaliseerde orders. Hopelijk tot nog veel meer orders! Groetjes, Sjoerd
De service en productrange is prima.
Hoi Dirk, Dankjewel voor deze fantastische reactie! De Oeteldonkproducten zijn vast en zeker goed bevallen! Groetjes, Sjoerd
De glow in the dark blacklight producten geven geen licht bij blacklight. Sommige zien er zelfs uit als een brandvlek als je ze op hebt bij een feestje. Daarnaast gaan alle neon/blacklight producten heel makkelijk van je lichaam af. Dit bij een bestelling van in totaal 25euro! De klantenservice heeft dit netjes opgelost, door een alternatief aan te bieden van painter stiften, welke wel zeer goed oplichten.
Originele beoordeling
Alle glow in the dark blacklight producten geven geen licht. Sommige zien er zelfs uit als een brandvlek als je ze op hebt bij een feestje. Daarnaast gaan alle neon/blacklight producten heel makkelijk van je lichaam af. Kortom een teleurstellende bestelling van in totaal 25euro! De klantenservice geeft de schuld aan de verlichting bij het feest en denkt totaal niet mee. Voor mij nooit meer een aankoop bij de horeca bazaar.
Kerstboom gekocht naar eerst telefonisch contact gehad te hebben. Netjes te woord gestaan door klantenservice. En ook netjes geleverd naar afspraak zeker voor herhaling vatbaar.
Hoi Aldegonda, Wat fijn dat de klantenservice en de fuchsia kerstboom zo goed bevallen zijn! De kunstkerstboom heeft vast en zeker gezorgd voor een bijzondere kerstsfeer ;). Groetjes, Sjoerd
Het product was supper op onze nieuwjaarsreceptie
Dag Frederik, Super om te horen dat de bestickerde foamsticks zo'n mooie toevoeging zijn geweest op de nieuwjaarsreceptie :). Dankjewel voor dit prachtige cijfer en hopelijk tot de volgende bestelling! Groetjes, Sjoerd
Heb voor de leukigheid een gastoeter besteld. Totale bedrag kwam uit op ongeveer 15€. Dan verwacht ik wel dat ik minimaal 30 keer op die toeter kan drukken haha. Na +/- 5 keer toeteren was dat ding alweer op.. beetje weggegooid geld dus.
Hoi Lars, Wat vervelend om te horen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We willen dit dan ook graag voor je oplossen. We hebben je hier al een mailtje over gestuurd, maar nog niks terug gehad. Misschien heb je hem niet voorbij zien komen of zit die in de spam! We horen graag van je hoe we het met je kunnen oplossen. Groetjes, Sjoerd
Ik kreeg de bestelling zoals beloofd de volgende dag omdat ik voor 16:00 had besteld. Ook de kwaliteit van de bestelling was zoals omschreven. Al met al was ik dik tevreden!
Dag Pieter, Super dat jij dik tevreden bent met ons :D. Wij zijn ook dik tevreden met jou als klant! Hopelijk zijn de bengaalse fakkels goed bevallen en hebben ze voor een mooi effect gezorgd. Groetjes, Sjoerd
Hadden met spoed bedrukte champagneglazen nodig en vonden deze bij De Horeca Bazaar. We hebben een snelle reactie en service gehad en waren zeer tevreden met de kwaliteit en de manier waarop het is geleverd.
Hoi Lars, Wat fijn dat we je uit de brand hebben kunnen helpen met de bedrukte champagneglazen. Dankjewel voor dit fantastisch cijfer en hopelijk hebben jullie er nog veel plezier van gehad! Groetjes, Sjoerd
Leuke en verrassende producten en niet duur
Hey Ramona, Wat een fantastisch cijfer! Goed om te horen dat onze prijs kwaliteit verhouding zo goed bevallen wordt. De UV nagellak ziet er vast goed uit op de nagels! Groetjes, Sjoerd
Duidelijke overzichtelijke site Makkelijk bestellen Snelle levering
Dag Jolanda, Dankjewel voor deze dikke 10! Deze mooie witte kunstkerstboom heeft vast voor een geweldige kerstsfeer gezorgd ;). Het is bijna jammer om hem weer op te moeten bergen. Groetjes, Sjoerd
Het bestellen gaat erg makkelijk, het leveren is supersnel en de kwaliteit van de producten is uitstekend!
Hee Heleen, Dankjewel voor dit prachtige cijfer en de mooie review! We waarderen het enorm :). Het heeft er vast mooi uitgezien met de led foam sticks en led ringen. Hopelijk tot weer een volgende bestelling! Groetjes, Sjoerd
Product zoals omschreven op de site, goede kwaliteit en snel geleverd!
Hey Dion, Een 10! Wat goed om te zien. Dankjewel voor deze mooie review en goed om te horen dat de producten en onze site goed bevallen zijn. De Hawaii kransen zijn vast goed bevallen :D. Groetjes, Sjoerd
Hoi Björn, Top! Groetjes, Sjoerd
Bestelling ging snel werd netjes op de hoogte gehouden en levering was ook snel en wat ik erg leuk vind is dat je nog een persoonlijk geschreven kaartje erbij kreeg.
Hoi Diana, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Het is altijd leuk om terug te horen dat onze handgeschreven kaartjes gewaardeerd worden, daar doen we het voor :D. Hopelijk zijn de shotglaasjes goed bevallen. Groetjes, Sjoerd
Goede service en mooi eindproduct, de werknemers luisterden naar mijn vraag en hebben uitgevoerd waar ik naar vroeg, heel fijn.
Hoi Els, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! De bedrukte shotglaasjes zijn prachtig geworden. Hopelijk wordt er nog veel plezier aan beleeft! Groetjes, Sjoerd
Duidelijke website, goede communicatie, leuke producten
Dag Jannike, Dankjewel voor dit perfecte rapportcijfer! We vinden het leuk om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen. Hopelijk zijn alle blacklight producten en glitters helemaal naar wens geweest! De dag was vast "schitterend" ;D. Hopelijk tot weer een volgende bestelling. Groetjes, Sjoerd
Altijd snel bezorgd!! Post was een keer zoek ze zijn goed bereikbaar en meteen bereid te helpen, ze nemen veel verandwoordelijkheid ook na het opsturen.. Ook was er iets stuk ik had 2 opblaasfiguren besteld die leeglopen en krijg 4 nieuwe! Helemaal top! Top service!!!
Hoi Amanda, Dankjewel voor dit fantastische cijfer! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service :D. Hopelijk zijn al de feestartikelen goed bevallen en heb je een geslaagd feestje gehad! Hopelijk tot weer een volgende bestelling. Groetjes, Sjoerd
Voor de kerstborrel hebben wij de Sound-Activated armbandjes met opdruk (ons bedrijfslogo) besteld. De Horeca Bazaar kon ondanks de feestdagen en in zeer kort termijn 150 bedrukte armbanden leveren. Er werken erg leuke mensen, welke mij dan ook fantastisch hebben geholpen. De armbandjes zijn een leuke touch voor elk feestje met een DJ. Je zet ze aan d.m.v een schuifknopje, waardoor je zelf kan bepalen of je hem aan wilt hebben.
Hoi Sylvia, Super bedankt voor deze leuke review! Goed om te horen dat de service en levering zo goed bevallen zijn. Die sound-activated armbandjes zijn inderdaad een erg leuke toevoeging ;). Hopelijk is de kerstborrel erg gezellig geweest! Groetjes, Sjoerd
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.