Keurige producten en service

Mijn bestelling bestond uit plastic shotglazen, prima kwaliteit. Levering bij het ophaalpunt was uitstekend.

Heldere communicatie met geweldige service

Door wat technische problemen met bevoorrading, uiteinselijk een ander product kunnen kiezen wat nagenoeg gelijk was. Product was snel geleverd en inderdaad meer dan prima!

Alles goed voor elkaar!

Enorm veel voorraad en snelle levering. Ik kan iedereen de Horeca Bazaar aanraden.

Elk licht is een feest!

Namens Horeca Bazaar is het feest van mijn nichtje veranderd in een uitmuntend feest festijn!!

Snel, mooi verpakt, binnen de afgesproken tijd.

Duidelijk en toegankelijke website

Snelle en correcte levering

Bestel regelmatig bij de Horeca Bazaar en ben altijd goed geholpen.

Ik ben zeer tevreden over de service. De site heeft ook nog eens een prachtige upgrade gekregen, zeker zodat ik makkelijker kan bestellen enzo ;-), wat ik graag doe.

goede snelle levering

goede snelle levering

Goeie producten in combinatie met supersnelle levering; TOP!

Uitgebreid assortiment, goeie producten en een snelle levering; kortom aanrader!

Zeer snelle levering

GOED

nette snelle levering, service op maat

zelf een kleurstelling kunnen bepalen zonder dat een dikke toeslag voor te hoeven betalen vind ik een goede service.

Goede prijs en snelle levering

Fijne prijs en snelle levering! Zeker nog eens bestellen

goede comunicatie duidelijke informatie

Leuke goudkleurige kerstboom voor een leuke prijs.

Alles supersnel geleverd!

We zijn zeer content met de vlotte levering.

Leuke artieken aan betaalbare prijs

Alles verliep correct binnen de voorgestelde periode

Goede service en leuk contact!

Bestelling ging soepel en dachten goed mee. Levering goed over op de hoogte gehouden en erg vlot. Product ziet er goed uit en voldoet aan verwachting. Levensduur product kan ik nog niets over zeggen.

Goede snelle en vriendelijke service

Product was in orde, snelle levering en vriendelijke afhandeling.

Snelle levering!

goede service....

geweldig bedrijf en service

Heb contact genomen via fb en heb direct antwoord gekregen , heel beleefd en hulpvaardig Top

Goede service en kwaliteit

Spullen besteld via de website, erg goed ontvangen! Leuk persoonlijk kaartje erbij, zeker vaker bestellen

steeds tevreden

steeds gebeurt levering stipt op tijd en alles is in orde. Een fijn bedank kaartje erbij ... is ook een fijn gebaar.

Mooi product voor een goede prijs en een goede en snelle service.

1 woord : TOP !!

Ruime keuze, goeie prijs kwaliteit en supersnel geleverd !👍

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.