Tevreden met de levering, verdeeld over de kwaliteit van de bestelde goederen

Snelle levering zoals het in 2019 hoort te zijn, maar blauwe lichtsticks gaven niet allemaal evenveel licht, sommige zelfs geen of amper licht.

Duidelijk, snel, goede prijzen

Website is duidelijk en prettig navigeren. Prijzen zijn voor redelijk wat artikelen markt conform. Sommige artikelen wel te hoog geprijsd vergeleken met andere aanbieders. Levering geschied zeer snel zoals gewenst en wat nog zeker niet overal de standaard is. Ook de persoonlijke "touch" die wordt meegestuurd ervaar ik als zeer positief en klantvriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede klantenservice, snelle bezorging!

Supersnelle service

De dag na bestelling al op gehaald, erg tevreden

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Kunststof glazen besteld. Van goede kwaliteit en een snelle levering

Prettige ervaring van begin tot after Sales.

Aardige behulpzame mensen aan de telefoon. Tijdens bestelling is er iets fout gegaan maar dit werd zonder tegenstribbelen of smoezen direct opgelost. Kortom een heel fijn en betrouwbaar bedrijf om mee samen te werken.

Alles werkt en binnen een dag geleverd

Goede en snelle service

Goedkoop en goed

Perfecte service en levering

Gewoonweg wat er wordt verwacht. Hulp nodig gehad en correct beantwoord.

De beseltelling plaatsen ging erg gemakkelijk en het was niet al te duur. Daarnaast was de verzending erg snel en bij aankomst zat er een super lief kaartje in de doos wat me blij maakte

Snelle levering.

Snelle levering van het bestelde. Product voldoet aan de verwachtingen.

Gewoon goed!

Gewoon goed. Snelle levering altijd correct! Klein puntje van aandacht is dat de zwembanden al lang uitverkocht zijn! Van site halen of zorgen dat ze leverbaar zijn. Maar het belangrijkste wat gebeurt is tijdige en correcte levering

Netjes en snel

Goede service en vriendelijk geholpen. Gebeld voor info. Maar professioneel geholpen

Last minute bestelling ...super snel geleverd

Super tevreden met het contact en de zeer snelle levering !

Snelle levering correcte prijs, kwaliteit

Snelle levering , goed product

Zoals de vorige keer.....en de keer daarvoor.....en de keer daarvoor.....

Duidelijke communicatie, afspraken nakomen en goede kwaliteit

Eerste keer zakengedaan met De Horeca Bazaar, sluit naadloos aan bij de wijze van zakendoen en kwaliteit die wij als branie vormgevers hanteren!

het was kort dag voor onze eerste bestelling, 15.30 uur en de volgende dag hadden wij het nodig en het was er keurig om 12.30 uur helemaal top en dat vanuit België naar het topje in Noord Nederland! Complimenten ook voor Post NL.

Altijd alles prima in orde. Producten zijn goed, levering snel en bij vragen snel antwoord via de mail.

Goede producten, snelle levering

👍🏻

TOP

Super tevreden van het contact en de levering alsook de producten.

Altijd stipt op tijd en nette levering

Goede service en kwaliteit

Prima, bestelling geplaatst en zoals het hoort de volgende dag in huis.

Prima, bestelling geplaatst en de volgende dag in huis.

Goed afgehandeld.

Goed afgehandeld.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.