Super snel, betrouwbaar, je wordt goed te woord gestaan (via de mail). Dit is de 2de keer dat ik het zelfde product bestel, weliswaar voor een ander feestje maar ik ben nu al dik tevreden.
Dag Tatjana, Wat leuk om te horen dat onze snelheid, betrouwbaarheid en service zo goed worden ontvangen! Leuke termen om te horen ;). Ik hoop dat het niet bij die twee feesten blijft, daar is het leven te kort voor! Nog veel plezier met de foamsticks en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Sjoerd
Snelle service en goede kwaliteit. Enige puntje: de glow armbandjes passen niet echt om grote mannenarmen: te krap.
Hey Charlotte! Goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de goede kwaliteit. Misschien een oplossing op het probleem: Door middel van tussenstukjes kunnen altijd nog 2 bandjes aan elkaar gemaakt worden om zo een grotere band te maken. Ik hoop dat dit voor de volgende keer als oplossing biedt! Dankjewel voor dit mooie cijfer :D. Groetjes, Sjoerd
Snel en netjes ontvangen !!
Hallo Mattys, Bedankt voor je bestelling en dit prachtige cijfer! Het heeft er vast prachtig uit gezien met al die ballonnen! Groetjes, Sjoerd
Dag Manuel, Bedankt voor je bestelling polycarbonaat glazen! Natuurlijk ook bedankt voor dit mooie cijfer. We zien je graag nog is voorbij komen bij de orders :D Groetjes, Sjoerd
Ik zal zeker nog aankopen doen
Hoi Pieter, Super tof om een 9 te mogen ontvangen! Dankjewel voor je bestelling led kaarsen! Hopelijk hebben ze veel sfeer toegevoegd. We zien je volgende bestelling wel weer voorbij komen ;D. Groetjes, Sjoerd
Leuke mensen én producten. Kan het van harte aanbevelen.
Hee Maike, Wat een super cijfer! Het kan niet beter. Van ons krijg jij als klant ook een 10! Helaas hebben we daar nou weer géén beoordelingssite voor ;p. Nog veel plezier met feesten en hopelijk op naar de volgende order feestartikelen! Groetjes, Sjoerd
zeer snelle service proficiat
Hoi Tony! Aan je cijfer te zien zijn de polycarbonaat glazen goed bevallen. Gelukkig maar! Dankjewel voor dit mooie cijfer en geniet er van. Groetjes, Sjoerd
Overzichtelijke site, groot aanbod, lage prijzen en snelle levering met een persoonlijke touch. Complimenten!
Hey Gerald! We hopen dat je feest goed heeft "gerockt" met al die opblaasbare rock-gitaren die je besteld hebt! Super bedankt voor deze prachtige beoordeling en hopelijk tot de volgende bestelling. Rock-on, Sjoerd
Binnen 1 dag in huis, spullen goed verpakt en een persoonlijk kaartje is altijd leuk.
Hee Mark, Leuk dat je zo tevreden bent over ons! Hopelijk zijn de feestartikelen een enorme toevoeging geweest! Altijd goed om terug te horen dat ons kaartje in de smaak valt :D, krijgen we er dan ook eentje terug? ;P. Groetjes, Sjoerd
Hele snelle levering van een mooi product. Heel tevreden
Hallo Mirjam, Goed om te horen dat je zo positief bent en dat je tevreden bent met ons. Wij zijn ook heel tevreden met jou! ;). Fijn dat de shotglaasjes zo zijn bevallen! Groetjes, Sjoerd
Ik ben echt te tevreden met de producten van Horeca Baazar
Hoihoi, Ik ben "mega" te spreken over je reactie over de mega ballonnen! Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent en ons een 9 (!!!) geeft. Dankjewel voor je reactie en hopelijk tot de volgende bestelling. Groetjes, Sjoerd
De keuze is heel uitgebreid bij de Horeca Bazaar, tegen uitstekende prijzen. En snelle levering, wat voor ons evenement noodzakelijk was.
Dag Ellen, Super om te horen dat je zo te spreken over ons! De LED foamsticks zijn vast een hele mooie toevoeging geweest op je evenement. Dankjewel voor je review :). Groetjes, Sjoerd
Originele beoordeling
Helaas zijn er van de 400 die ik besteld heb 60 kapot de meeste kabeltjes los aan de binnenkant of missen lampjes maar heb wel nog doorgeven aan andere mensen en hebben bij jullie later ook besteld ik weet niet hoeveel er bij hun stuk zijn voor de rest super snelle levering en fijne reaktie van het materiaal
Prima ervaring! Alleen maar positief!
Hoi Paula, Super bedankt voor je review! Al die hawaii kransen hebben vast voor een tropisch sfeertje gezorgd ;D. Groetjes, Sjoerd
Originele beoordeling
Prima ervaring
Zie hierboven
Hey Marlene, Super fijn dat alles zo goed bevallen is. En wat een topcijfer, dankjewel! Ik hoop dat de breaklights goed bevallen zijn en voor een fantastische sfeer hebben gezorgd. Hopelijk tot de volgende bestelling :D. Groetjes, Sjoerd
Makkelijk,snel,superservice,kortom..aanrader
Hoi hoi, Super bedankt voor dit prachtige cijfer! We hopen dat de ijsfonteinen een prachtig effect hebben gegeven. Hopelijk weer tot de volgende keer :D. Groetjes, Sjoerd
Geachte Ik ontvang mijn pakketje en doe het open, er zit een kaartje in. Op dat kaartje word ik aangesproken met Arne. Dit is niet professioneel, wij zijn geen vrienden en ook geen kennissen, dus geldt de regel van de etiquette dat ik aangesproken moet worden met Meneer. Met vriendelijke groeten De Heer Nuytten Arne
Goedemiddag meneer Nuytten, Bedankt voor het invullen van de KiyOh review! We vinden het uiteraard heel jammer dat het kaartje niet goed in de smaak is gevallen. Hiervoor willen we dan ook onze excuses aanbieden. Wanneer u kijkt naar onze andere KiyOh reviews zult u zien dat het kaartje op deze manier juist wel als erg positief wordt ervaren. We doen dit omdat we graag zo persoonlijk en informeel mogelijk willen overkomen naar onze klanten toe. Voor deze weg hebben we in het verleden gekozen en dit zou dan ook herkenbaar moeten zijn voor onze organisatie. Uiteraard begrijpen we u volledig en wilde we het graag voor u oplossen. Helaas stond u hier niet voor open. Mocht ik u in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Marleen Huijbregts
Zag er goed uit! Ze roken wel een beetje niet zo fijn heb ze twee dagen op de tuintafel laten luchten. Geur was toen gelukkig weg.
Hey Sylvia, Fijn dat je de geur van de Hawaii kransen zo hebt kunnen oplossen! We hebben hier alles grootschalig op voorraad liggen dus vandaar dat ze af en toe langer in de doos zitten. We gaan er in ieder geval even naar kijken! Dankjewel voor dit geweldige cijfer :D. Groetjes, Sjoerd
De bestelde eco glazen had ik snel in huis. De prijzen zijn zeer concurrerend ik ga hier vaker bestellen.
Hallo Nico, Goed om te horen dat je vaker gaat bestellen bij ons, wij wachten al op je ;P. Dankjewel voor het mooie cijfer! Hopelijk waren snelle eco kunststof glazen ook fijn in gebruik! Groetjes, Sjoerd
Hoi Suzanne, Dankjewel voor het fantastische cijfer! Ik hoop dat de polycarbonaat bierglazen goed bevallen zijn. Hopelijk tot de volgende keer :). Groetjes, Sjoerd
3 gekleurde fakkels besteld groen , blauw en rood. Helaas alledrie zonder kleur. Erg teleurgesteld, daardoor viel de fotoshoot in duigen
Goedemiddag Claudia, Bedankt voor het invullen van de KiyOh review! Ik heb vorige week enkele keren contact met je gezocht maar helaas is dit tot op heden nog niet gelukt. In ieder geval wil ik je graag onze welgemeende excuses aanbieden! Mag ik je vragen wanneer je de fakkels hebt gebruikt? In het daglicht kan het inderdaad zo zijn dat je geen kleur ziet ze zijn namelijk ook bedoeld voor in het donker. Mocht je deze reactie of mijn mailtjes nog zien dan hoor ik graag van je zodat we het nog voor je kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Marleen
Goede service. Snel reacties via de mail en de shot glaasjes waren ook echt super leuk. Voor als bedankje op mijn trouwfeest.
Hey Jamie, Super leuk om te horen dat de kunststof shotglaasjes goed bevallen zijn! Daarbij ook goed om te horen dat je zo enorm positief bent over ons. Een 10! Het kan niet beter. Dankjewel! Groetjes, Sjoerd
Super fijne ervaring, volgende dag werd het al geleverd, leuke tas en kaartje erbij dat maakt het wel persoonlijker.
Hoi Maaike, Leuk om te horen dat je onze persoonlijke touch waardeert! Ik hoop dat je veel plezier hebt gehad van de Hawaii kransen! Bedankt voor dit fantastische cijfer :D. Groetjes, Sjoerd
Makkelijk bestellen, snel gereed en altijd van goede kwaliteit.
Hee Kim, Dankjewel voor dit perfecte cijfer. Hopelijk hebben de ijsfonteinen en de glowsticks voor een geweldig effect gezorgd! Groetjes, Sjoerd
Zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en prijs-kwaliteit verhouding. Tot nu toe diverse bestelling confetti en inflatables gedaan en ben hier zelf zeer tevreden over!
Hey Glenn, Super fijn dat de confetti en inflatables goed zijn bevallen. En wat een prachtig cijfer! Van al die complimenten worden we bijna verlegen..... bijna dan ;P. Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Sjoerd
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.