Pluspunten
keurig te woord gestaan en alles netjes op tijd binnengekregen.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering, vriendelijkheid
Pluspunten
werd heel goed te woord gestaan super bedrijf dank je wel
Pluspunten
Een aantal bestellingen gedaan en altijd een goede service Ook leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit :) Mooie producten
ga zo door met dit bedrijf
Pluspunten
Super snelle levering en een handgeschreven kaartje bij de bestelling, heel leuk.
Pluspunten
Goede producten; super leuke attributen om bijvoorbeeld een mooi bruiloftsfeest mee te vieren! Wij waren er blij mee. Snel geleverd en goede kwaliteit; 1 opblaasdolfijn bleek een productiefoutje te hebben, maar dat is heel soepel opgelost, dank daarvoor!
Hi Laura! Wauw! Wat een mooie review! Een 10 is natuurlijk helemaal geweldig. Bedankt voor je positieve feedback en fijn om te horen dat je er zo tevreden over bent. Ik hoop dat je veel plezier hebt gehad van de feestartikelen en we zien je graag nog eens terug! :) Groetjes, Maud.
Hi Astrid! Super om te zien dat je zo tevreden bent, met een 8 als cijfer! Dankjewel. :) Ik hoop dat de oranje artikelen helemaal naar wens waren. Graag tot ziens! Groetjes, Maud.
Hi Willemijn! Wat een super mooie review, erg bedankt hiervoor! Heel veel plezier van de shotglaasjes, mocht je nog eens wat feestartikelen nodig hebben dan zien we je graag terug! :) Groetjes, Maud.
Hoi! Super bedankt voor deze geweldige review met een 10 als eindcijfer! Nog heel veel plezier van de ijsfonteinen en graag tot ziens! :) Groetjes, Maud.
Hi Sergio! Super bedankt voor deze 10! Echt fijn om te zien. Ik hoop dat de Bengaalse fakkels ook naar wens waren mocht je deze al hebben gebruikt! :) Groetjes, Maud.
Pluspunten
Ballonnen besteld en in het pakketje zat een leuk handgeschreven kaartje. Echt heel leuk om zo een pakketje te openen!
Hi Annejet! Wauw! Van zo'n review worden wij natuurlijk heel erg blij! Fijn dat je zo tevreden bent. Hopelijk waren de ballonnen ook helemaal naar wens. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Mijn ballonnen waren geleverd in de verkeerde kleur. Dezelfde dag van melding is er actie ondernomen en was er sprake van een fijne communicatie. bovendien mocht ik de verkeerd geleverde ballonnen houden. Topservice.
VerbeterpuntenVerkeerde ballonnen geleverd. Fout vlot hersteld.
Hi Annelies! Bedankt voor deze geweldige review! Nogmaals onze excuses dat je de verkeerde kleur hebt ontvangen maar fijn dat je tevreden bent over deze oplossing! :) Groetjes, Maud.
Hoi! Wat een mooie review! Daar zijn we heel blij mee! :) Fijn dat alles naar wens is en hopelijk zijn de led foam sticks dat ook! Wellicht tot ziens. Groetjes, Maud.
Pluspunten
Vond het leuk om een kaart met handgeschreven teksten op,
Hi Leigh! Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je ons een 8 geeft! Ik hoop dat de confetti shooters helemaal naar wens zijn! :) Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Maud.
vond erg prijzig plus extra verzendkosten
Beste Giez, Ten eerste bedankt voor deze mooie review! :) De 60 seconde ijsfonteinen zijn inderdaad iets prijziger, maar je hebt er dan ook langer plezier van. Mocht je nog eens op zoek zijn naar ijsfonteinen kun je ook kiezen voor de 30 seconde variant. In ieder geval graag tot ziens! Groetjes, Maud.
Hi Nadine, Heel erg bedankt voor deze 10! Echt super om te zien. Ik wens je nog veel plezier van je led foam sticks, mocht je deze nog niet gebruikt hebben ;). Hopelijk tot snel! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Levering was snel gebeurd. Materiaal was perfect in orde. Het was spijtig genoeg veel te veel wind en daardoor was het effect wat vlugger weg. Maar door het goede materiaal was het toch nog beter dan verwacht.
Hi Wim, Heel erg bedankt voor deze fijne KiyOh review! In Nederland weet je het helaas maar nooit met het weer.. Onze confetti shooters zijn van MagicFX en zij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van special effects. Daarom was het effect gelukkig niet meteen weggewaaid. Fijn om te horen dat het alsnog naar wens is geweest! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snel en correct
Super bedankt voor deze mooie review Marcel! Echt heel fijn om te lezen. Nog super veel plezier van je feestartikelen en hopelijk tot snel weer! :) Groetjes, Marleen
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.