Hi Kristoff, Wauw, wat een top puntenlijst! Met deze 10 zijn we uiteraard erg tevreden. Nog super veel plezier van je sound activated led armbandjes en tot de volgende order! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goei spullen
Wat een mooie cijferlijst heb je ons gegeven Ruwel! Echt top! Ik wens je nog veel plezier van je feestartikelen en wellicht tot snel weer :). Groetjes, Marleen
Hi Yves, Bedankt voor deze review! Heel fijn dat je ons beoordeeld met een 9 :). Ik hoop dat we je weer blij kunnen maken met de nieuwe bedrukte champagne glazen! Groetjes, Marleen
Beste Jeroen, Heel erg bedankt voor deze mooie KiyOh review! Deze ''9'' is echt top! Hopelijk hebben de foam sticks bijgedragen aan een fijne feestbeleving in de zaal. Wellicht tot snel weer :). Groetjes, Marleen
Pluspunten
Gewoon super!
Wat een SUPER review Isabelle! Heel erg bedankt voor deze mooie punten lijst en je bestelling foam sticks. Ik hoop dat ze een mooie bijdrage hebben geleverd. Wellicht tot snel! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Bijzonder snelle levering en deskundige informatie aan de telefoon. ook after pay is zeer handig
VerbeterpuntenGraag 2 modellen van plastic tulpglas
Hi Peter, Super bedankt voor deze top KiyOh beoordeling! Echt leuk om te lezen :). Ik wens je nog veel plezier van je kunststof glazen! Omtrent de tulpglazen, deze heb je al besteld zie ik. Mocht ik je hier nog verder bij kunnen helpen dan mag je me altijd even mailen of bellen. Met vriendelijke groet, Marleen
Pluspunten
super snel
Verbeterpuntengeen
Hi Hans, Super bedankt voor deze fijne review! Hier zijn we super tevreden mee :). Nog heel veel plezier van je rode foam sticks! Groetjes, Marleen
Beste Mariëtte, Met deze 10 zijn we super blij! Heel erg bedankt :). Ik hoop dat je nog veel plezier hebt van je ijsfonteinen. Groetjes, Marleen
Pluspunten
De American Gold cups werden snel geleverd en zijn helemaal naar wens. Erg leuk ook om een persoonlijk handgeschreven kaartje in de doos te vinden!
Ahh, super leuk om te lezen Matthijs! Heel erg bedankt voor deze top review! Ik wens je nog super veel drinkplezier van je Gouden American red cups. :) Groetjes, Marleen
Wauw, bedankt voor deze 10 Walter! Ik wens je nog heel veel plezier van je Polycarbonaat glazen. Groetjes, Marleen
Pluspunten
snel, product zoals beloofd
Verbeterpuntengeen
Hi Dirk, Heel erg bedankt voor deze mooie puntenlijst! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze Polycarbonaat glazen! :) Met vriendelijke groet, Marleen
Heel erg bedankt voor deze review Truus! Ik wens je nog veel plezier van je cocktail rietjes! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goed bereikbaar via de telefoon en snelle antwoorden of oplossingen
Hi Romy, Heel erg bedankt voor deze 10! Fijn dat we je per telefoon snel konden helpen :). Nog veel plezier van je feestartikelen! Groetjes, Marleen
Hoi Wesley, Bedankt voor deze mooie puntenlijst! Hier zijn we erg blij mee. Hopelijk waren de helium ballonnen een succes! Groetjes, Marleen
Hoi Roel! Bedankt voor deze super review! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Hier worden wij natuurlijk heel vrolijk van. Heel veel plezier van de strandballen! Groetjes, Maud.
Hoi André! Bedankt voor je review! Fijn dat we je telkens kunnen voorzien van de propellor petjes! Veel plezier er van! Groetjes, Maud.
Pluspunten
snelle levering goede communicatie en betaalbaar.
Verbeterpuntenga zo door
Hoi Ab! Bedankt voor deze geweldige KiYoh review! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent! Ik hoop dat de foam sticks naar wens zijn en veel plezier er van! Graag tot ziens :) Groetjes, Maud.
Pluspunten
Hoi! Super bedankt voor deze 10! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Ik hoop dat de foam sticks en confetti shooters ook helemaal naar wens waren. We zien jullie graag nog eens terug! Groetjes, Maud.
Wauw! Wat een mooie cijferlijst Femke! Super bedankt! Heel veel plezier van de shotglaasjes en vlaggenlijn! Graag tot ziens! Groetjes, Maud.
betere voorbeelden laten zien
Bedankt voor deze mooie KiYoh review Mikey! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Betreft het verbeterpunt, bedankt voor je feedback. Ik zal het meenemen! Ik hoop dat de fakkels naar wens waren! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Het product zelf de confettikanonen zijn heel erg mooi bij gebruik ;)
VerbeterpuntenMijn bestelling was twee confetti kanonen besteld, ze kwammen twee dagen voor de datum dat ik hem moest gebruiken binnen, maar ik hadt ze wel een week van tevoren besteld. En de confetti kanonen kwam in een veel te grote doos binnen, waardoor de doos beschadig was.
Beste Emma, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat de confetti shooters naar wens waren! Betreft je verbeterpunt, ik zie dat je hebt gekozen voor vooruitbetaling. Wij kunnen je bestelling pas versturen op het moment dat de factuur betaald is. Vandaar dat het wat langer heeft geduurd voordat het pakket binnen was. Uiteraard zien we je graag nog eens terug! :) Groetjes, Maud.
Beste Ad, Bedankt voor deze 10! We zijn uiteraard erg tevreden met deze puntenlijst :). Nog heel veel plezier van je Hawaii kransen en wellicht tot snel! Groetjes, Marleen
Wauw, heel erg bedankt voor deze 10 Guy! Echt een top puntenlijst; dankjewel. Ik ga er vanuit dat de streamers dus naar wens zijn geweest :). Groetjes, Marleen
Beste Martijn, Super bedankt voor deze mooie puntenlijst! Een 8 is helemaal top. Nog veel plezier van je sound activated led armbandjes! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Ik had vrij last minute besteld en kreeg keurig op tijd geleverd. Prima service en bestel een andere keer zo weer bij jullie.
VerbeterpuntenCheck de kwaliteit van de licht tubes even. Er waren er best veel die het niet deden of uitvielen. Gelukkig hadden wij er genoeg.
Heel erg bedankt voor deze KiyOh review Manuela! Super fijn om te lezen dat je onze service waardeert en vaker bij ons gaat bestellen :). Wij werken met een maximale foutmarge van 5% bij onze LED producten. Wanneer je hier boven zit voldoet het niet aan onze eisen en zoeken we graag naar een passende oplossing voor je! Gelukkig had je er voldoende. Mocht dit in het vervolg nog eens voorkomen dan hoor ik het graag z.s.m. van je zodat we het kunnen oplossen! Al zal ik voor de zekerheid vast onze foam sticks controleren. Groetjes, Marleen
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.