Pluspunten
Bij een foute levering hebben ze meteen gezorgd voor een passende oplossing.
Beste Leon, Heel erg bedankt voor deze 8! Fouten worden helaas wel eens gemaakt en dat is menselijk natuurlijk. Echter is het de kunst om het zo goed mogelijk op te lossen. Fijn dat we dit voor je konden doen! :) Nog veel plezier van je shooters en tot snel! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goede service, PostNL was het pakket kwijt en het feest zou al de volgende dag zijn. Ze stuurde me gelijk een nieuw pakket toe zodat het feest nog kon doorgaan.
Hi Yoram, Bedankt voor je leuke review! Echt super tof om dit zo te lezen! Nog heel veel plezier van je feestartikelen en wellicht tot snel :). Groetjes, Marleen
Hi Farid, Super bedankt voor deze mooie KiyOh review! Nog veel plezier van je feestartikelen en tot snel! :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Zeer goed geholpen
VerbeterpuntenVoor dit bedrijf niet! Ik heb champagne glazen besteld. Het voetje is te licht waardoor je er niet mee kan lopen om te serveren
Beste Frans, Bedankt voor je mooie puntenlijst met bijbehorende 9! Ook super om te lezen dat we ons bedrijf niet meer kunnen verbeteren. Dit kan natuurlijk altijd, maar wel top om het te horen. Omtrent de champagneglazen; onze excuses voor het ongemak. Ze zijn inderdaad vrij smal maar dat ze omvallen op een dienblad heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord. We gaan ernaar kijken en wellicht dat we straks andere kunnen importeren waarbij dit wel beter gaat! Bedankt voor je advies. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goedkoop en en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling! Met deze puntenlijst zijn we heel blij! Ik hoop dat de ijsfonteinen naar wens waren voor je? :) Groetjes, Marleen
Super bedankt voor deze puntenlijst Tanja! Nog heel veel plezier van je shotglaasjes toegewenst :). Groetjes, Marleen
Pluspunten
Na telefonisch contact helemaal overtuigd om met hen in zee te gaan.
Beste Joke, Super bedankt voor je bestelling bij De Horeca Bazaar en je vertrouwen in ons :). Aangezien je ons een 10 hebt gegeven ga ik ervanuit dat alles naar wens is? Nog heel veel plezier van je foam sticks mocht je ze nog niet gebruikt hebben. Groetjes, Marleen
Super bedankt voor deze 9 Marco! We zijn erg blij met deze puntenlijst :) Nog veel plezier van je kunststof glazen! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snelle levering. Prima product voor de lage prijs. Vooral leuk als carnavalsidee.
Heel erg bedankt voor deze KiyOh review! De Hawaii kransen zijn inderdaad top als carnavalsartikel! Nog veel plezier ervan :). Groetjes, Marleen
Pluspunten
goede prijs, altijd snel in huis en precies wat je besteld hebt.
Beste Berty, Bedankt voor deze mooie puntenlijst! Fijn dat je ook zo tevreden bent over de prijs en de levering. Nog veel plezier van je Hawaii kransen en wellicht tot snel! Groetjes, Marleen
Hi Dion, Bedankt voor deze KiyOh review! Super om te lezen dat je ons beoordeeld met een 10! Nog heel veel plezier van je stickers en shooters en tot snel :). Groetjes, Marleen
Beste Suniel, Heel erg bedankt voor deze mooie puntenlijst. Ik wens je nog veel plezier van je led stickers! Tot ziens :). Groetjes, Marleen
Super bedankt voor deze 10 Tobias! Nog veel plezier van je feestartikelen en hopelijk tot snel :). Groetjes, Marleen
levering door post NL stond voor de deur zonder aftekenen van ontvangt omdat we niet thuis waren op moment van levering
Beste Francois, Bedankt voor deze KiyOh review! Ik hoop dat je blij bent met je bedrukte polycarbonaat glazen? :) Omtrent de levering van PostNL; ik ga hier een aantekening over maken bij PostNL. Ze moeten een handtekening vragen, maar soms wordt het wel eens door ze vergeten/niet gedaan. Ik hoop dat ze er iets mee gaan doen! Nog veel plezier van je bedrukte polycarbonaat glazen. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Tot twee keer toe had ik een bestelling last-minute nodig. Beide keren was het super geregeld en kon ik snel terecht om de bestelling op te halen. Vriendelijk personeel, goede producten, TOPP!!!
Dankjewel Rens voor deze beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier met je confetti shooters en hopelijk tot ziens! Groetjes Sjoerd
Beste Loed, wat fijn om terug te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Veel plezier met de transparante shotglaasjes, Groetjes Sjoerd!
Pluspunten
Retourneren was geen probleem
Beste Fliere, bedankt voor deze review en veel plezier met de American Red Cups! met vriendelijke groet, Sjoerd
Pluspunten
snel en juist afgeleverd!
Verbeterpuntenniets
Beste Jessica, bedankt voor deze review! Erg fijn om terug te lezen dat je tevreden bent onze foam handen. Groetjes Mitch :)
Pluspunten
snelle service, persoonlijk met een handgeschreven kaartje erbij.
Dag Hannie, veel plezier met deze shotglaasjes en hopelijk tot ziens! Groetjes Lars
Pluspunten
top bedrijf
Verbeterpuntengeen
Beste William, veel plezier met je Bengaalse fakkels en bedankt voor je review! Groetjes Stijn :)
Beste Lies, veel plezier met je glow sticks en hopelijk tot ziens! Groetjes Sjoerd :)
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling! Fijn bedrijf
Hoi Anne-Marie! Bedankt voor deze super review! veel plezier met de ijsfonteinen en graag tot ziens! Groetjes Mitch :)
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Handgeschreven kaart bij aflevering is heel erg attent.
VerbeterpuntenNvt
Beste Henk, bedankt voor deze review. Wij doen graag iets extra's voor de klant en zijn blij dat het kaartje goed is ontvangen! Graag tot ziens. Groetjes Sjoerd :)
Pluspunten
Hele snelle levering
Beste Lex, veel plezier met de plastic shotglaasjes en bedankt voor deze review! Groetjes Sjoerd
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.