Wat een super goede review! Dankjewel Jolijn, hier zijn we heel blij mee. Ik nog veel plezier van je feestartikelen en wellicht tot snel! Groetjes, Marleen.
Pluspunten
voor de bekend making van het geslacht van ons eerste kindje, hier de confetti besteld. Wat een fijne service!! Alles een 10 om dat de medewerking ook echt super fijn was! Complimenten!
Hoi Naomi! Wat leuk dat jullie onze confetti shooter hebben gebruikt voor jullie gender reveal! We wensen je nog een fijne zwangerschap toe en uiteraard een gezonde jongen. Bedankt voor deze super review! Groetjes, Maud.
Hoi Andre! Wat leuk dat je je Propellor petjes bij ons hebt besteld! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent en een 10 als eindcijfer is natuurlijk geweldig! Tot ziens! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Hele lieve kaart erbij gekregen handgeschreven eerste bedrijf die dit doet !!
VerbeterpuntenAssortiment misschien meer uitbreiden ik zou zeer zeker vaker bestellen bij jullie
Hoi Davy! Wat een leuke review om te lezen! Een 10 als eindcijfer is natuurlijk helemaal geweldig. Betreft het assortiment, we zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten en mogelijkheden om ons assortiment uit te bereiden! :) We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Maud.
Hoi Michaël! Bedankt voor deze prachtige review! Hier worden we natuurlijk heel blij van :). Ik hoop dat de champagneglazen naar wens zijn en graag tot ziens! Groetjes, Maud.
Hoi! Wat een geweldige review! :) Heel erg bedankt! We hopen dat de foam sticks helemaal naar wens zijn en wensen je veel plezier ervan! Graag tot ziens! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Snel schakelen met 1 contactpersoon die met je meedenkt
Super bedankt voor deze 9 Albi! Ik hoop ook dat je shotglaasjes aan keykords helemaal naar wens waren. Veel plezier er van! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Leuke artikelen en snelle levering, dat is een top combi
VerbeterpuntenNvt
Hoi Marco! Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over zowel de artikelen als de levering. We wensen je veel plezier van je feestartikelen en zien je uiteraard graag terug bij De Horeca Bazaar! Groetjes, Maud.
Hoi! Wat een geweldige review! Super dat je tevreden bent met je bestelling. We wensen je veel plezier met de ijsfonteinen en zien je graag nog eens terug. Groetjes, Maud.
Hoi Joyce! Super bedankt voor deze geweldige review! Goed om te zien dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je led foam sticks. Tot ziens! Groetjes Maud.
Hoi Jesseh! Wat een top cijfer! Fijn dat je zo tevreden bent, veel plezier van de emblemen en onze complimenten voor het originele ontwerp ;). Fijne carnaval in Oeteldonk en we zien je graag nog eens terug! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Beste San, bedankt voor je geweldige KiYoh review, fijn om te zien dat je tevreden bent. Veel plezier van je shotglaasjes en we zien je graag nog eens terug. Groetjes Maud.
Beste Jeroen, bedankt voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Veel plezier van de shotglaasjes aan keykords. Graag tot ziens! Groetjes Maud
Hoi Jill! Bedankt voor deze super KiYoh review! We hopen dat alle feestartikelen naar wens zijn en zien je graag nog eens terug op onze webshop! Groetjes, Maud.
De levering van de spullen was echt veel te laat (na het feestje)- lag waarschijnlijk aan de leverancier, maar toch.. Niks aan de versiering gehad en spullen geretourneerd, helaas.
Beste Margot, bedankt voor het invullen van deze KiyOh review! We hebben mailcontact gehad over je order die gelukkig wel volgens de planning op tijd is geleverd. Echter is je order geleverd bij de buren, wat natuurlijk vanuit ons en vanuit PostNL niet de bedoeling was! Onze excuses voor het ongemak. We hebben het zo goed mogelijk kunnen oplossen. Groetjes, Marleen
Pluspunten
De ballonnen zijn erg stevig en hebben een mooie kleur. Alles prima geregeld.
Beste Sanne, bedankt voor deze review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de ballonnen en de service! We hopen je graag nog eens terug te zien! Groetjes, Maud
Bedankt voor deze KiyOh review Roland! Ik wens je nog veel plezier van je foam sticks :). Graag tot snel! Groetjes, Marleen
Beste Kim, Bedankt voor je mooie review! Deze 9 maakt ons natuurlijk super blij :). Nog veel plezier van je foam sticks! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Onwijs goeie service. Eerlijk bedrijf.
Beste Aart Jan, bedankt voor deze review! Fijn om terug te lezen dat u blij bent met de service binnen De Horeca Bazaar. Veel plezier met je confetti shooters! Groetjes Sjoerd
Pluspunten
Vriendelijkheid boven alles een erg aardig en begripvolle onderneming.
VerbeterpuntenNiet nodig
Beste Siebo, Bedankt voor de complimenten en de goede score! Wij zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier van je feest ballonnen! Groetjes Sjoerd
Verbeterpuntenminder verzendkosten
Hoi José, Bedankt voor je bestelling bij De Horeca Bazaar, fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier met je led-ballonnen! Met vriendelijke groet, Sjoerd
Pluspunten
Niks op aan te merken, alles volgens verwachting en afspraak.
Dag Peter, bedankt voor deze super beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling folie ballonnen. Hier zijn wij bij De Horeca Bazaar erg blij mee! Groetjes Sjoerd :)
Dag Ruben, bedankt voor deze fantastische review! Veel plezier met je transparante shotglaasjes! hopelijk tot snel! Groetjes Sjoerd
Pluspunten
Snelle bezorging, goed verpakt met persoonlijke noot.
Beste Robert, Super bedankt voor de 10! Heel fijn dat je blij bent met je bestelling. Veel plezier met je oranje Hawaii kransen! Groetjes Sjoerd :)
Pluspunten
alles werd snel geleverd
Verbeterpuntenweet nog niet welke , voldeed aan wat er gevraagd werd en alles was hier vlug
Beste Mahieu, bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat het snel geleverd was. Veel plezier van je ijsfonteinen! Groetjes Sjoerd
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.