Pluspunten
snelle levering en precies wat ik had gesteld
Hoi Anny! Bedankt voor deze review, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Veel plezier van je blauwe led kaarsen en hopelijk tot snel! Groetjes Sjoerd!
Pluspunten
Super meedenkend, altijd bereikbaar en bereid om snel te schakelen.
Beste Rutger, Bedankt voor je bestelling! Het is altijd erg fijn om een positieve review te krijgen, en zeker als het een 10 is! Wij wensen je dan ook veel plezier met je mega ballonnen en confetti shooters! Groetjes Sjoerd
Pluspunten
Uit stock status van het bestelde product mooi omgebogen in iets positief.
VerbeterpuntenVisa accepteren
Beste Thomas, Super bedankt voor deze Kiyoh review! Wij vonden het ook erg fijn dat we het probleem met de red cups zo toch nog positief voor je konden oplossen :). Nog heel veel plezier ervan! Omtrent de betaalmethode Visa; hier kan je als het goed is al mee betalen. Mocht dit in het vervolg niet lukken dan hoor ik het graag van je en help ik je graag verder! Groetjes, Marleen
Pluspunten
alleen maar positieve punten. prijs had iets lager mogen zijn , was voor het goede doel (KWF Kankerbestrijding). met vriendelijke groeten, Ellen de Clerck Voorzitter KWF Land van Cuijk
Verbeterpuntengeen
Beste Ellen, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo positief bent :). Omtrent de lagere prijs voor de foam sticks; dit is erg lastig. Wij bieden natuurlijk al de laagste prijsgarantie. Daarnaast krijgen we dagelijks enorm veel sponsoring aanvragen van goede doelen. We kunnen onmogelijk aan al deze vragen voldoen.. Zoals ik je ook al voorstelde wilde we je graag een kortingscode aanbieden in ruil voor een link/tag op social media. Echter was dit helaas niet bij je mogelijk. Mocht de foam sticks order in de toekomst nog groter worden dan denken we graag met je mee! Graag tot snel :). Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snel, professioneel en als het moet persoonlijk contact.
Beste Ad, bedankt voor je bestelling bij De Horeca Bazaar. Super fijn om terug te zien in de beoordeling dat je tevreden bent over je bestelling kerstmutsjes. Hopelijk tot ziens! Groet Sjoerd :)
Pluspunten
Altijd snelle en goede ervaringen!
VerbeterpuntenNiks
Beste Brenda, Bedankt voor deze super review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Veel plezier met je fluoriserende shotglaasjes. Hopelijk tot ziens, Groetjes Sjoerd
Pluspunten
Communicatie via de live chat verliep snel en werd zeer goed geholpen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. de prijs was wat hoger in vergelijking met concurrenten maar wel betere kwaliteit.
Hoi Aron, Fijn om te horen dat de communicatie tussen jou en mijn collega Marleen snel verliep. Bedankt voor het kiezen van De Horeca Bazaar, veel plezier met je UV glow tape! Groetjes Sjoerd
Pluspunten
goeie site en snelle levering
Beste Dirk! Bedankt voor je review, super fijn dat je tevreden bent over zowel de website als de levertijd. Veel plezier met je kerstmutsjes! Groetjes Sjoerd
Pluspunten
Snelle levering en alle artikelen op orde. Ook vind ik het allemaal relatief goedkoop.
VerbeterpuntenIk begrijp dat het een horeca bedrijf is, maar een aantal artikelen per stuk verkopen zou wel fijn zijn.
Beste Sharelle, Bedankt voor deze mooie KiyOh review! Fijn dat je tevreden bent over onze red cups, kerstmutsjes, glow sticks et cetera. Wij kunnen onze producten inderdaad aanbieden voor de goedkoopste prijs in de Benelux! Wanneer we onze producten per stuk gaan verkopen, dan kunnen we dit helaas niet meer. Wij werken namelijk met staffelkortingen; hoe groter de afnamen, hoe goedkoper de stuksprijs. Uiteraard snap ik dat dit wel vervelend is. We gaan komend jaar onze webshop aanpassen en kijken of hier ook mogelijkheden in zijn zodat je exacte aantallen kan kiezen. In ieder geval; nogmaals bedankt voor deze review en wellicht tot snel! Groetjes, Marleen
Beste Jill, Super bedankt voor deze 10! Hier zijn we natuurlijk mega blij mee :). Heel fijn dat de feestartikelen in de smaak zijn gevallen. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Heel goed verpakt, duidelijk handleiding. Hele goede service! Persoonlijk en uitstekende nazorg! Dit met name door Marleem. Onze complimenten
VerbeterpuntenWe gaan zeker vaker gebruik naken van jullie service.
Beste Trang, Wauw, wat een super lieve review! Heel fijn om te horen dat de gehuurde Sparkulars een succes waren! Mocht ik je in de toekomst nog eens kunnen helpen, dan hoor ik het graag van je. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Ruim assortiment Verkoopt ook aan particulieren
Best Olivier, Fijn dat je deze KiyOh review wilde invullen! We zijn erg blij met deze mooie puntenlijst en natuurlijk de pluspunten die je geeft. Nog veel plezier van je lange neon rietjes! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goede klantenservice en erg persoonlijke hulp!
Verbeterpunten.
Wauw Dion, super bedankt voor je leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent met onze klantenservice en persoonlijke communicatie. Wij zijn ook erg blij met je als klant :). Mocht je ooit nog ronde stickers, confetti shooters, inflatables nodig hebben dan weet je ons te vinden. Groetjes, Marleen
Heel erg bedankt voor deze 8 Mieke! Met deze KiyOh review zijn we natuurlijk erg tevreden. Ik wens je nog veel plezier van je plastic shotglaasjes! Groetjes, Marleen
Beste Hilde, Bedankt voor je 8 met de bijbehorende puntenlijst! Ik wens je nog veel plezier van je rode led kaarsen. Groetjes, Marleen
Pluspunten
snelle en correcte levering. Producten van goede kwaliteit (foam sticks en glow armbandjes)
Super bedankt voor deze 10 Peter! Mega fijn dat je zo tevreden bent over de snelle en correcte levering en natuurlijk over de kwaliteit van onze foam sticks en glow sticks. Ik wens je er nog heel veel plezier van! Groetjes, Marleen
Beste Rik, Ik wil je erg bedanken voor deze KiyOh review! Ik ga ervanuit dat de plastic shotglaasjes naar wens waren gezien de 8? :) Nog heel veel plezier ervan! Groetjes, Marleen
Beste Sven, Heel erg bedankt voor deze mooie 9 en deze positieve puntenlijst! :) Hier zijn we super blij mee! Ik wens je nog veel plezier van je ronde stickers en confetti shooters! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Persoonlijke benadering d.m.v. persoonlijk beantwoorde mails (geen automatische beantwoorders) en het handgeschreven persoonlijke kaartje dat bij de bestelling bijgevoegd wordt.Dat zorgt er ook mede voor dat het bedrijf vanaf het begin betrouwbaar en vertrouwd voelt.
VerbeterpuntenAls je als bedrijf/instelling besteld die met een centrale administratie werken en dus betalingen pas binnen 30 dagen verwerken en je hebt snel iets nodig. Loop je tegen een probleempje aan dat je pas na betaling de spullen binnen hebt. Wellicht een optie als bedrijven KvK en BTW nummer invullen ze al vooraf geleverd krijgen.
Beste William, Bedankt voor je uitgebreide review! Allereerst; super bedankt natuurlijk voor je vertrouwen in onze webshop! :) Als webshop hebben we maar weinig contactmomenten met de klant, dus wanneer die er kunnen zijn willen we dit uiteraard zo persoonlijk mogelijk houden. Fijn om te lezen dat je hier waarde aan hecht! Omtrent het achteraf betalen / betalen op factuur; dit hebben we in het verleden vaak gedaan maar hier hebben we helaas dusdanig veel problemen mee gehad waardoor we besloten hebben dit echt maar in enkele uitzonderingen aan te bieden. Wel zijn we bezig met AfterPay! Dit is waarschijnlijk een mooie uitkomst. Fijne feestdagen toegewenst! Groetjes, Marleen
Beste Twan, Ik wil je bedanken voor deze mooie 8! Nog heel veel plezier van je foam sticks en uiteraard fijne feestdagen toegewenst! Groetjes, Marleen
Beste Katleen, Heel erg bedankt voor deze 10 met de bijbehorende cijferlijst! Echt heel fijn :). Nog veel plezier gewenst van je plastic shotglaasjes! Fijne feestdagen toegewenst. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Groot gevarieerd aanbod tegen scherpe prijzen! Snelle levering en een duidelijke communicatie omtrent de bestelling! Toppers!
Beste Bas, Super bedankt voor deze toffe KiyOh review! Echt heel erg bedankt voor je complimenten :). Ik hoop dat de elektrische confetti shooters naar wens zijn geweest? Fijne feestdagen toegewenst! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Leuke artikelen voor een goede prijs! Groot assortiment en erg snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is top.
VerbeterpuntenPrijs en aantal bij product informatie soms een beetje lastig af te lezen.
Beste Quincy, Super bedankt voor deze leuke review! Echt super! :) Omtrent de verbeterpunten; we zijn aan het kijken of we de website kunnen aanpassen en duidelijker kunnen maken. Dus dit komt in de toekomst sowieso goed! Nog veel plezier van je feestartikelen. Groetjes, Marleen
Beste Patricia, Heel erg bedankt voor deze mooie puntenlijst! Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Nog veel plezier van je bedrukte champagne glazen :). Groetjes, Marleen
Beste Dominique, Super bedankt voor deze 10! Met deze review zijn we erg tevreden :). De led foam sticks zijn dus naar wens geweest? Groetjes, Marleen
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.