Pluspunten
Snelle levering en leuke en redelijk goed geprijsde feestartikelen. Lief kaartje dat erbij kwam!
Wauw, wat een top cijferlijst Gordian! Heel erg bedankt voor je leuke en positieve review :). Nog veel plezier van je feestartikelen! Groetjes, Marleen
VerbeterpuntenGeen
Beste Karin, Heel erg bedankt voor deze mooie 9! Je cijfer voor snelheid/levertijd van je glow sticks kunnen we ook erg waarderen :). Groetjes, Marleen
Super bedankt voor deze mooie review Cor! Het was erg fijn met je samen te werken. Mocht je de powershots nog eens willen huren, dan weet je ons te vinden ;). Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, prima product! (Led ballonnen)
Beste Jan-Maarten, Wat fijn om te horen dat de led ballonnen naar wens zijn geweest! Ook natuurlijk super bedankt voor deze mooie puntenlijst en review! Groetjes, Marleen
Bedankt voor deze KiyOh review Björn! Nog veel plezier van je kunststof bierglazen. Groetjes, Marleen
Beste Jeroen, Bedankt voor deze mooie 8 in combinatie met deze mooie cijferlijst! Ik hoop dat je een knallende carnaval hebt gehad in Oeteldonk met onze Oeteldonk confetti shooters? :) Groetjes, Marleen
Hi Raymond, Heel erg bedankt voor deze mooie puntenlijst. Hier zijn we uiteraard heel blij mee! Nog veel plezier van je shotglaasjes. Groetjes, Marleen
Beste Piet, Heel erg bedankt voor deze mooie cijferlijst! Geniet nog van de wijntjes uit je polycarbonaat wijnglazen :). Groetjes, Marleen
Pluspunten
Ik had zelf nog niet gezien dat er iets mis was met de betaling, kreeg keurig een mail van een lieve, behulpzame medewerkster. Was een fijn contact!
Ah, wat een super lieve review Ilse! Echt heel erg bedankt :). Nog heel veel plezier van je American Red Cups! Groetjes, Marleen
Best Lucky, Bedankt voor deze super review! Nog veel plezier van je foam sticks :). Groetjes, Marleen
Pluspunten
Zeer zakelijke site overzichtelijk
VerbeterpuntenVoor ons perfect
Beste Pascal, Super bedankt voor deze review! Heel fijn dat je ons beoordeeld met een 8 en dat er in jouw ogen geen verbeterpunten zijn. Nog veel plezier van je led foam sticks! Groetjes, Marleen
Wat een mooie puntenlijst Mathise! Heel erg bedankt hiervoor :). Nog veel plezier van je kunststof bierglazen, wijnglazen en tulpglazen! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Alle led sticks deden het!!Goede kwaliteit. Leuk artikel voor op een feestje.
Beste Christie, Wauw, wat een super leuke review! Deze puntenlijst is natuurlijk ook top. We wensen je nog veel plezier van je led foam sticks! Groetjes, Marleen
Pluspunten
VerbeterpuntenRelatief hoge verzendkosten. Dit maakt het minder aantrekkelijk om kleine bestellingen te plaatsen.
Beste LGJ de Lange, Allereerst; bedankt voor het invullen van deze KiyOh review! Heel fijn om te zien! Omtrent de verzendkosten; we snappen dat dit iets wat aan de hoge kant is bij kleine orders. Bij ons worden voornamelijk grote orders geplaatst waardoor de verzendkosten vervallen. De verzendkosten van de feestartikelen moeten betaald worden. We kunnen ze ook in de prijs van de producten verwerken maar dan worden de producten weer wat duurder.. Ik zal het in ieder geval meenemen en kijken of we er nog iets mee kunnen! Groetjes, Marleen
Beste S. Bakker, Heel erg bedankt voor deze mooie puntenlijst! Met een totaalscore van een 10 maak je ons uiteraard erg gelukkig :). Nog veel plezier van je led foam sticks! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Wat een top bedrijf! Ik had wat glow in the dark sticks besteld. Netjes op de hoogte gehouden via email. Pakket geleverd met een vrolijke hand geschreven kaart. Met veel plezier en bedankt.
VerbeterpuntenGeen
Beste Ruben, Echt super leuk om jouw beoordeling te lezen! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je nog veel plezier van je glow sticks en feestballonnen! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Er was iets mis met mijn producten, heb onmiddellijk nieuwe toegestuurd gekregen, helemaal gratis! Chapeau!
Beste Maus, Wauw, super bedankt voor deze mooie cijferlijst! Gelukkig konden we het probleem met de B-stock foam sticks nog goed voor je oplossen :). Nog veel plezier ervan! Groetjes, Marleen
Beste Emiel, Bedankt voor je KiyOh review! Ik heb je een mail gestuurd om te kijken of we van deze 6 een 8 of misschien wel een 10 kunnen maken! Graag lossen we de problemen, mochten die er zijn, voor je op. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Producten echt zo als beschreven. Alles wat ik zocht op 1 site.
VerbeterpuntenOp de site staat op werkdagen voor 16.00 besteld morgen in huis maar helaas duurde het alsnog 2 dagen.
Heel erg bedankt voor deze leuke review Britt! Fijn dat de feestballonnen, American red cups en buigrietjes in de smaak vallen :). Omtrent de levering; onze excuses voor het ongemak! Wij leveren onze pakketten met de externe partij PostNL. Zij geven aan dat 95% van de pakketten op tijd geleverd worden. Helaas hebben we dit zelf niet in de hand en kan er wel eens een vertraging optreden. Dit was helaas bij jou het geval.. Nogmaals onze excuses! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Heel erg klantvriendelijke en klantgericht. Extra aandacht aan de klant.
Beste Riomi, Wauw, wat een leuke review! Heel leuk om te lezen dat je zo positief bent over onze klantvriendelijkheid! :) Ik wens je nogmaals veel plezier van je American red cups! Groetjes, Marleen
Sommige producten zijn al lek voordat je ze ook maar uitgepakt hebt.
Beste Ward, Wes en Les, Bedankt voor het invullen van de KiyOh review! Over het algemeen is dit wel een prima cijferlijst maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat er inflatables lek zijn! Onze excuses voor het ongemak. We nemen meteen contact met je op om het zo goed mogelijk op te lossen. Groetjes, Marleen
Beste Leander, Bedankt voor deze mooi 10! Veel plezier nog van je plastic shotglaasjes :). Groetjes, Marleen
Beste Mike, Bedankt voor deze mooie 10! Hier zijn we super blij mee. Nog veel plezier van je feestartikelen en graag tot de volgende keer :). Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snel geleverd, goede kwaliteit en prijs.
VerbeterpuntenNiet van toepassing, zeer goede ervaring met de horeca bazaar
Wat lief om te horen! Bedankt voor deze mooie review Emily. Super fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je nog veel plezier van de wegwerp bierbekers en je gastoeter! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snel
Beste Nevzat, Bedankt voor het invullen van deze KiyOh review! ''Snel'', dat horen we natuurlijk graag :). Nog veel plezier van je mega ballonnen! Groetjes, Marleen
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.