Beste Hans, Heel erg bedankt voor deze mooie 8! Ik hoop dat de handmatige streamer shooters dus naar wens waren voor je? :) Qua prijs heb je een 6 gegeven. Wij bieden de laagste prijsgarantie van Nederland! Zoals je wellicht weet zijn onze streamer en confetti shooters van MagicFX. Zij zijn marktleider op het gebied van special effects. Alles voldoet aan alle veiligheids eisen, vandaar dat de prijs hier ook naar is. Veiligheid staat natuurlijk bovenaan ;). Nogmaals bedankt voor deze review en we gaan het zeker meenemen en kijken of we er toch nog iets mee kunnen. Groetjes, Marleen
Pluspunten
vlotte levering, aangenaam bedankt briefje voor bestelling
Verbeterpuntenafmetingen en meer specificaties bij producten
Beste Michiel, Heel erg bedankt voor je review! De waardering van een 8 zijn we heel blij mee. Leuk om te lezen dat je blij bent met het kaartje en de vlotte levering! ik hoop dat de glow sticks, led ballonnen en inflatables naar wens waren voor je? :) Omtrent de afmetingen en specificaties, we zullen gaan kijken of we hier inderdaad meer uitgebreid over kunnen zijn! Mocht je er nog meer vragen over hebben, dan mag je ons altijd bellen of mailen. Groetjes, Marleen
Heel erg bedankt voor deze 9 Cindy! Ik neem aan dat de confetti shooters naar wens waren dus? :) Groetjes, Marleen
Beste Jeroen, Wauw, een 10! Dat is leuk om te zien. Super dankjewel voor deze mooie kiyoh review :). De ballonnen waren vast een groot succes! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenDe verpakking, niet alles los in de doos gooien?
Beste Teun, Super bedankt voor deze Kiyoh review met bijbehorende 8 :). Dit is een erg mooie puntenlijst. Omtrent de verpakking, we zullen kijken of we de shotglaasjes wellicht op een andere manier kunnen verpakken. Bedankt voor de tip, hier gaan we zeker wat mee doen! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Alles was goed geregeld en snel!
Beste Jolanda, Ik wil je heel erg bedanken voor deze mooie review! Ik hoop dat de confetti shooters en de foam sticks een mooie toevoeging zijn voor jullie 25 jarige huwelijk! Veel plezier alvast :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snelheid waarmee dit bedrijf doet is uitstekend !
Beste Leo, Heel erg bedankt voor je mooie review! Super fijn dat je de handmatige confetti shooters op tijd hebt ontvangen :) Groetjes, Marleen
Beste Café Dino's, Heel erg bedankt voor deze top review! Heel veel plezier van jullie toffe caps :) Groetjes, Marleen
Wauw, dankjewel voor deze mooie 10! :) Groetjes, Marleen
Super bedankt voor deze TOP puntenlijst! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis. Ik bestel er altijd confettishooters, de kwaliteit van het product is super en doen het altijd.
Beste Johan, Super bedankt voor deze mooie Kiyoh review! Dat een product het doet is natuurlijk wel zo handig ;) Fijn dat je zo tevreden bent en je natuurlijk regelmatig bij ons besteld! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Zeer betrouwbaar bedrijf & de Levertijd is TOP!! Zeker een aanrader.
Beste Dries, Bedankt voor je mooie review! Top om te lezen dat je zo enthousiast bent :) Groetjes, Marleen
Super bedankt voor deze Kiyoh review! Deze beoordeling is altijd leuk om te zien. Groetjes, Marleen
Beste Diane, Super bedankt voor deze 10! Hier zijn we heel blij mee. Waren de foam sticks met het feest dus een succes? :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Dankjewel Marleen voor het kaartje ;) Super zijn jullie!
Beste Devika, Bedankt voor je cijferlijst! Beter kan niet :) Ook super bedankt voor je complimenten! Geen dank voor het kaartje, deze schrijven we graag voor je. Groetjes, Marleen
Pluspunten
De aangename en vlotte communicatie met de medewerkers !! Een attentie in het opgestuurde pakket.
Super bedankt voor deze mooie review Frans! Fijn om te horen dat alles voor je naar wens was en je tevreden bent met je bestelde producten :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Heel vriendelijk en behulpzaam en een snelle levering.
Beste Eke, Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat alles naar wens was voor je :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snel geleverd en leuk persoonlijk kaartje!
Beste Marije, Bedankt voor je 10 en natuurlijk je opmerking :) Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het kaartje. Groetjes, Marleen
Beste Ruud, Heel erg bedankt voor deze mooie 10! Hier zijn we super blij mee :) Groetjes, Marleen
Beste Naomi, Heel erg bedankt voor deze dikke 10! Hier zijn we super blij mee :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Super! Erg blij mee! T was ook echt een knal!
VerbeterpuntenOp dit moment niet!
Beste William, Bedankt voor je leuke en enthousiaste review! Fijn om te horen dat het een knal was, dat is ook wel de bedoeling met streamer shooters! :) Ook heel erg bedankt voor deze top cijferlijst. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Het leuke kaartje :)
Beste Kevin, Een super leuke review! Fijn om te lezen dat je het kaartje zo leuk vond! En natuurlijk heel erg bedankt voor de 9. Groetjes, Marleen
Beste Sigrid en Luc, Heel erg bedankt voor deze mooie positieve review! :) Groetjes, Marleen
Beste Anouk, Heel erg bedankt voor deze mooie Kiyoh review! Ik hoop dat de producten naar wens zijn voor je :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goede Service!
VerbeterpuntenHet zal handig zijn, als jullie ook met artikelnummers werken. Inprincipe bestellen wij altijd de zelfde partypoppers, alleen moet ik via jullie hoofdmenu altijd opzoek naar de juiste popper. Het zal makkelijker zijn als jullie een artikelnummer toevoegen en deze ook op de bestelbon plaatsen. Dat is makkelijker voor onze nieuwe bestelling een paar maanden later!
Beste Lisanne, Heel erg bedankt voor deze top review! Fijn dat alles naar wens was. Omtrent de artikelnummers, hier zijn we inderdaad al mee bezig. Ik durf alleen nog niet te zeggen wanneer deze daadwerkelijk zichtbaar worden op de website. Dit volgt dus nog! :) Groetjes, Marleen
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.