Pluspunten
Goedkope en snelle levering Uitstekende en snelle nazorg
VerbeterpuntenVeel ballonnen waren door de matige kwaliteit niet op te blazen omdat het tuitje heel raar verdraaid zat. Ook zaten er in ongeveer 1/10 ballonnen een klein gaatje waardoor je die direct weg kon gooien. Maar na dit vermeld te hebben kon ik direct gratis een nieuwe doos ontvangen.
Beste Maurits, Heel erg bedankt voor je review! Wij doen er alles aan om het onze klanten naar wens te maken en natuurlijk wilden we dit probleem dan ook meteen voor je oplossen. Fijn dat we zo toch de juiste oplossing voor je hebben kunnen vinden. Uiteraard hebben we onze ballonnen nu extra gecontroleerd zodat dit niet meer gaat gebeuren. Nogmaals bedankt voor je cijferlijst en deze review :) Groetjes, Marleen
Heel erg bedankt voor deze mooie Kiyoh review Britt! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Top service ,vriendelijke personeel en snelle levering!
Beste Crystal Events, Super bedankt voor deze mooie review! Hier zijn we heel blij mee :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Zijn ook telefonisch goed bereikbaar als er vragen zijn en dat is altijd fijn
VerbeterpuntenOmdat wij regelmatig bestellen zou ik best wat vaker een kortingscode willen ontvangen
Beste Tapperij Damrak, Heel erg bedankt voor deze mooie review! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Qua kortingscodes ga ik intern bespreken of we hier nog iets mee kunnen. Uiteraard bieden we al de laagste prijsgarantie :) Groetjes, Marleen
Beste Shots Breda, Heel erg bedankt voor deze top review! Super :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
altijd WEL EEN GEPASTE REACTIE NAV MAIL VERKEER.
VerbeterpuntenFruitmandje voor zieke werknemers.
Beste Hercules, Heel erg bedankt voor deze leuke review! :) Ik heb je verbeterpunten intern voorgelegd, het is nu even afwachten haha! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Prijs per product is duidelijk zichtbaar, juiste omschrijving aanwezig.
Verbeterpunten1.Levertijd direct zichtbaar (aantal aanwezigheid in voorraad)
Beste, Bedankt voor deze Kiyoh review! Het is fijn om te horen dat je de webshop duidelijk vindt voor de producten :) Het is inderdaad misschien goed om de exacte voorraad te vermelden per product. Echter is het zo dat wij vrijwel alles ruimschoots op voorraad hebben dus mocht er iets dan toevallig niet zijn, dan laten we het direct weten! Daarnaast zie ik dat je ons niet aanbeveelt, Zou ik mogen weten wat hier de reden precies voor is? Wellicht zijn er nog andere punten die we voor je kunnen verbeteren, dan horen we het graag! Groetjes, Marleen
Super bedankt voor deze mooie puntenlijst met bijbehorende 9! Groetjes, Marleen
Verbeterpuntengeen
Wauw, heel er bedankt voor deze 10! :) Groetjes, Marleen
Verbeterpunten-
Heel erg bedankt voor deze 8!! Groetjes, Marleen
Beste Harvest Promogifts, Super bedankt voor deze cijferlijst met als afsluiting de 9! Hier zijn we heel blij mee :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Erg snelle levering en zeer tevreden over de producten
Beste Stan, Super bedankt voor deze mooie review! Fijn dat de caps naar wens zijn geweest met carnaval :) Mocht ik je in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen dan hoor ik het graag van je! Groetjes, Marleen
Beste Fred, Bedankt voor deze Kiyoh review! Ik hoor graag van je wat de verbeterpunten zijn zodat we van deze 6 een 10 kunnen maken! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Helemaal voor en top
Beste Gooitzen, Heel erg bedankt voor deze mooie complimenten! super! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Correcte en snelle service, met een persoonlijke aanpak!
Wauw, super bedankt voor deze review en de 10! Heel fijn dat alles naar wens was voor je. Groetjes, Marleen
Beste Adekay, bedankt voor de 7! Groetjes, Marleen
Beste Manakish, Heel erg bedankt voor deze mooie cijferlijst!! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goede snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje bij de producten.
Verbeterpuntengeen idee
Beste Lia, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en het persoonlijke kaartje. De bijpassende 10 wordt uiteraard ook erg op prijs gesteld :) Groetjes, Marleen
Super bedankt voor deze 10 Jo!! Groetjes, Marleen
Beste Renee, Heel erg bedankt voor deze mooie 10! :) Super fijn dat alles voor je naar wens was. Groetjes, Marleen
Beste Jack, heel erg bedankt voor deze 8!! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Onwijs snelle hulp en duidelijk gecommuniceerd! Ze denken echt vanuit de klant
Beste Wietske, bedankt voor deze fijne complimenten! De klant hoort in onze beleving ook altijd voorop te staan. Uiteraard zijn we ook heel blij met de bijbehorende 9 :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Prachtige glazen, net echt !! Super kwaliteit
Wauw, heel erg bedankt voor de complimenten en deze cijferlijst! Super dat de glazen naar wens zijn :) Veel plezier ervan! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Het was snel thuis bezorgd.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Beste, Fijn om te zien dat je ons een 9 geeft! Natuurlijk waarderen we het ook dat de snelle levertijd goed in de smaak is gevallen. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snelle reactie/ klantvriendelijk
VerbeterpuntenBij versturen goed kijken of juiste producten verstuurd worden
Beste Jeanine, Bedankt voor je review! Nogmaals onze excuses dat de verkeerde producten zijn opgestuurd. Gelukkig hebben we dit zo goed kunnen oplossen! Dank voor de pluspunten :) Groetjes, Marleen
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.