Beste Nancy, Heel erg bedankt voor deze mooie 9! :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Hulpvaardig en vriendelijk
VerbeterpuntenPost.nl pakketje op ander adres geleverd en zelf afgetekend zonder enige communicatie. Resultaat: 24u gezocht naar pakket.
Beste Julie, Bedankt voor deze mooi 8 en je complimenten :) Nogmaals onze excuses voor het ongemak van de levering. We hopen dat we het toch goed hebben kunnen oplossen voor je! Groetjes, Marleen
Beste Cedric, Bedankt voor de 7! :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Het persoonlijke contact is zeer prettig
VerbeterpuntenOp dit moment geen idee.
Super bedankt voor de mooie 8 en je complimenten :) Ook heel prettig om te lezen dat er geen verbeterpunten voor je zijn. Groetjes, Marleen
Pluspunten
fijne samen werking. Alles duidelijk en snel over de telefoon en mail.
Heel erg bedankt voor de mooie complimenten en deze cijferlijst! :) Fijn om te horen dat alles naar wens was. Groetjes, Marleen.
Pluspunten
Goede producten, scherpe prijs, snelle levering!
Beste Seran, Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de producten naar wens waren :) Groetjes, Marleen
Beste, Heel erg bedankt voor de 8! Groetjes, Marleen
Beste Samantha, Bedankt voor deze mooie 9, hier zijn we heel blij mee! Groetjes, Marleen
Beste Huub, Een hele mooie cijferlijst is dit, dankjewel! Groetjes, Marleen
Beste Gelske en Michael, Heel erg bedankt voor deze mooie cijferlijst! Ik hoop dat jullie nog veel plezier hebben van de shotglaasjes :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Foam light sticks met logo besteld. Heel vriendelijk geholpen geweest met het in orde brengen van het ontwerp voor de bedrukking van de sticker. Heel snel levering ontvangen. Prijs-kwaliteit zeker in orde. Had misschien net iets meer verwacht van de kwaliteit van de sticker. Het kleeft niet zo heel goed. Toch zouden wij het aanbevelen.
Beste Mare, Heel erg bedankt voor je complimenten en deze mooie puntenlijst! :) Fijn dat je ons aanbeveelt. Liet de sticker los? Want dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zal direct contact met je opnemen. In ieder geval; nogmaals bedankt voor deze review! Groetjes, Marleen
Pluspunten
alles, perfect te woord gestaan aan de telefoon. Afspraak is afspraak. Zeer tevreden over hun aanpak.
Verbeterpuntennee, sorry.
Beste Chris, Wauw, super bedankt voor deze mooie review! :) Inderdaad wat je zegt; afspraak is afspraak. Ik ben blij dat alles naar wens is geweest. En geen probleem dat je geen verbeterpunten hebt hoor ;). Groetjes, Marleen
Beste Riemke, Heel erg bedankt voor deze 9! Fijn dat alles naar wens is geweest tijdens het toernooi :) Groetjes, Marleen
Beste Wouter, Bedankt voor de mooie cijfers! :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Ze hadden een versie niet, ik kon bellen en ze gingen even in het magazijn kijken
Beste Stanley, Bedankt voor je review met bijbehorende 8! Uiteraard willen wij onze voorraad direct checken je checken :) Groetjes, Marleen
Beste, Heel erg bedankt voor deze mooie 10! Beter kan niet natuurlijk :) Groetjes, Marleen
Beste Martijn, Bedankt voor deze mooie beoordeling! :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Makkelijke site, snelle levering.
VerbeterpuntenMogelijk iets uitgebreider assortiment? Maar prima bedrijf
Beste Marco, Bedankt voor deze mooie prijslijst! Ook heel fijn dat je tevreden bent over de site en de snelle levering :) Omtrent het assortiment, wat zou je graag willen zien? Stuur je me anders even mail, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit mag naar [email protected]. Ik help je graag verder! Groetjes, Marleen
Pluspunten
op tijd geleverd en snel
Verbeterpuntengeen het is een top bedrijf
Beste Ina, Bedankt voor deze hele mooie cijferlijst en je complimenten! Echt super. Groetjes, Marleen
Beste Carolien, Bedankt voor deze mooie beoordeling! :) Groetjes, Marleen
Beste Sander, Super bedankt voor deze mooie cijferlijst!! Groetjes, Marleen
Pluspunten
vooraf persoonlijk en adeqwaat (mail) contact, later flexibel maar accuraat in afhandeling
Beste Kees, Bedankt voor deze geweldige cijferlijst! Ook de benoemde pluspunten kunnen we erg waarderen :) Groetjes, Marleen
Beste Sandra, Wauw, een 10! Heel erg bedankt! :) Groetjes, Marleen
Beste Benjamin, Ik wil je heel erg bedanken voor deze mooie cijferlijst! Groetjes, Marleen
Pluspunten
snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Ian, Heel erg bedankt voor deze 10! :) Daarnaast ook super complimenten, merci! Groetjes, Marleen
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.