Pluspunten
Volgende bestelling weer hier! Levering volgens afspraak, service is prima. Zeer tevreden.
Beste, heel erg bedankt voor deze geweldige cijferlijst!! Daarnaast zijn we ook heel blij met de complimenten. :) Graag tot snel. Groetjes, Marleen
Beste, ik wil je erg bedanken voor deze geweldige cijferlijst! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goede en snelle levering
Beste Ton, Heel erg bedankt voor deze mooie review! :) Groetjes, Marleen
Beste Music Club Kampen, Ik wil je heel erg bedanken voor deze mooie 9! Groetjes, Marleen
Beste Erik, Een erg mooie cijferlijst, dankjewel! :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Zeer vlotte en snelle behandeling van bestelling en hulp bij problemen met levering door slechte service van transportfirma.
Hoi Johan, Bedankt voor deze mooie review! Erg vervelend van het transportbedrijf PostNL. Uiteraard hebben we alle op tijd verstuurd maar wegens de drukte rond de feestdagen heeft je bestelling een vertraging opgelopen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het begrip. Gelukkig is alles net op tijd nog bij je geleverd! :) Groetjes, Marleen
Beste Ben, Heel erg bedankt voor deze mooie 8! :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Zeer snelle service én nazorg toen bleek dat ons pakket bij Post NL was zoekgeraakt. Direct een nieuw pakket opgestuurd dat alsnog nét op tijd binnen was voor onze bijeenkomst. Top! Hopelijk komt het zoekgeraakte pakket snel bij jullie retour. Nette verpakking ook en een leuke kleine verrassing (kerststerretjes). Horeca Bazaar: bedankt! En ik zal jullie zeker aanbevelen bij collega's en relaties.
Beste Susan, Wauw, wat een mooie beoordeling! Super fijn dat je bestelling nog op tijd bij je binnen was :) Helaas hebben we de eerste zending nog niet retour mogen ontvangen, wellicht volgt deze nog. In ieder geval heel erg bedankt voor deze top beoordeling en cijferlijst1 Hier zijn we heel blij mee. Groetjes, Marleen
Beste Dave, Bedankt voor deze mooie cijferlijst! :) Ik hoop dat de bestickerde foam sticks een groot succes zijn geweest! Groetjes, Marleen
Pluspunten
super snelle levering en kleuren kwamen overeen van de ballonnen.
Beste Mirella, deze complimenten horen we heel graag! Dat de kleuren overheen komen is natuurlijk wel de bedoeling ;) Super bedankt voor deze review! Groetjes, Marleen
Beste Antoon, heel erg bedankt voor deze review! Groetjes, Marleen
Beste Bulent, Bedankt voor deze super mooie cijferlijst! Hier zijn we erg blij mee. Groetjes, Marleen
Pluspunten
Top levering, top product
Beste Shelley, Heel erg bedankt voor deze mooie review :) Beter kan eigenlijk niet! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Super service
Beste Peter, Bedankt voor je complimenten over de service! Natuurlijk heel erg bedankt voor de cijferlijst en de bijbehorende 10 :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Prima, Thnx
Beste Richard, Heel erg bedankt voor deze 10! Groetjes, Marleen
Beste Nicole, bedankt voor deze mooie cijferlijst!! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Het persoonlijke kaartje bij de bestelling is top!
Beste Jesse, Fijn dat je het persoonlijke kaartje leuk vindt! Deze schrijven we uiteraard graag. Ook heel erg bedankt voor de mooie 10! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Goed meegedacht mbt het factureren en snelle levering! En leuk, zo'n persoonlijk kaartje na levering :-)
Beste, Erg fijn om te lezen dat je zo positief bent! We denken graag met je mee :) Natuurlijk wil ik je ook bedanken voor de 10, super! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Handgeschreven kaartje is zeer persoonlijk aangesproken en is gewoon super
Beste Jurgen, Bedankt voor deze super review. Ook heel fijn dat je blij was met het kaartje :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
zeer betrokken medewerkers die meedenken en transparant zijn, klantvriendelijk en service verlenend. Aan te bevelen.
Beste Renie, Wauw, super bedankt voor je positieve review :) Heel erg fijn om te horen. En natuurlijk ook heel erg bedankt voor je prijslijst; een 10 gemiddeld, beter kan niet! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Super snelle levering. Top producten!
Beste Michael, Bedankt voor deze mooie puntenlijst! Daarnaast ook erg bedankt voor je complimenten :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Super bedrijf! Heel erg aardig en flexibel! En natuurlijk top confetti!
Beste Nienke, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je heel het bestelproces zo goed hebt ervaren. Graag tot snel. Groetjes, Marleen
Beste Rekinea, bedankt voor deze mooie puntenlijst! Een 10 zien we graag :) Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snelle levering, precies wat ik had verwacht.
VerbeterpuntenHoewel ik twee bestellingen in één keer werden geleverd is er twee keer verzendkosten in rekening gebracht. Ondanks mijn uitdrukkelijke verzoek zijn de verzendkosten (één keer) niet aan mij geretourneerd.
Beste Jos, Bedankt voor je review!Allereerst natuurlijk onze welgemeende excuses, dit had zo niet mogen gebeuren. We hebben direct contact met je opgenomen voor een passende oplossing. Uiteraard is het bedrag gecrediteerd. Mocht er in de toekomst nog ooit iets zijn, laat het ons dan direct weten. We lossen het graag voor je op. Met vriendelijke groet, Marleen.
Pluspunten
nadat bleek dat mijn order per ongeluk als geannuleerd stond, is de levering direct en supersnel in orde gemaakt. fijn!
Beste Natalie, Bedankt voor je mooie 8 en deze positieve review! Nogmaals onze excuses dat de bestelling op een onverklaarbare wijze op geannuleerd stond. Gelukkig is dit inderdaad direct opgelost! :) Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot snel! Groetjes, Marleen
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.