Pluspunten
Prettige communicatie, snel geleverd, goed verpakt en een persoonlijke boodschap - fantastisch! Goede prijs/kwaliteit verhouding maar kan natuurlijk altijd scherper ;-)
Pluspunten
Veel persoonlijke aandacht, leuk de handgeschreven kaart.
VerbeterpuntenBlijf dit niveau volhouden!ton
Pluspunten
Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat van degene die de zending verstuurd heeft!
Pluspunten
Snel schakelen
Bedankt voor je mooie cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
Ongeloofelijk medeleven voor onze benefietactie! Snelle en correcte reactie op mails. Vlotte afhandeling van levering met een vriendelijk dank-je-wel-kaartje voor onze bestelling. Dit bedrijf is een echte aanrader! Als ik nog eens iets nodig heb zal ik zeker niet twijfelen en terug bij hen bestellen!!
VerbeterpuntenZou ik niet weten! Jullie zijn schitterend bezig
Hoi Wendy, Bedankt voor je prachtige review. We hopen dat het benefiet een groot succes is geweest! Groetjes, Linda
Bedankt voor je mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
heel veel keuze en snel geleverd
Verbeterpuntenbij het bestellen kon ik de betaling niet afronden,en moest ik helemaal opnieuw alles invullen(pff)...er is een mail gekomen met 2x de betaling,maar zal nog eens goed moeten nakijken of dit nu van mijn rekening is gegaan of niet!!
Hoi Pascale, Bedankt voor je review en mooie cijfer! Ik zie inderdaad dat er iets mis ging bij het betalen, waardoor de eerste bestelling niet kon worden afgerond. Zo ver ik kan zien is de tweede poging wel gelukt en het bedrag een keer af geschreven. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, hoor ik het graag van je! Groetjes, Linda
Bedankt voor de prachtige cijferlijst! Groeten, Linda
Pluspunten
hele berg powerbanks besteld. Paar bleken het niet te doen en ik kreeg gelijk een paar nieuwe zonder terugstuur gedoe. Goed geregeld!
Hoi Maarten, Fijn dat we het op deze manier konden oplossen! Bedankt voor de prachtige cijferlijst. Groetjes, Linda
Pluspunten
Korte communicatie lijnen en enthousiaste mensen.
Hoi Jeroen, Bedank voor de complimenten en mooie cijfers! Groetjes, Linda
prijs
Hoi René, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de goede cijfers. Ik zie dat we een onvoldoende scoren op prijs. Ik heb je hier een tijdje geleden ook over gemaild, we horen graag je reactie, zodat jij in het vervolg ook 100% tevreden bent. Groetjes, Linda
Bedankt voor de super mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Het persoonlijke Contact
Hi Stefan, bedankt voor de super mooie cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
Na bestelling bleek dat het product niet direct te leveren was, dit is ook gelijk via de e-mail gemeld met daarbij een alternatieve datum voor levering. In overleg kon ook deze nog aangepast worden. De afhandeling van de e-mail was ook snel, dit is erg prettig.
Bedankt voor de mooie cijferlijst en goed om te lezen dat alles naar wens is geweest! Groetjes, Linda
Bedankt voor de prachtige cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Er ging iets mis met de betaling maar dit werd heel snel en goed opgelost er werd snel en duidelijk over gecommuniceerd.
Bedankt voor de dikke 10, Anne! Fijn dat het probleem snel werd opgelost. Groetjes, Linda
Pluspunten
Goede service en zoals beloofd een snelle levering!
Bedankt voor je leuke review! Groetjes, Linda
Pluspunten
ga zo door
Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Prima levering communicatie alles top
Bedankt voor de 9! Groetjes, Linda
Pluspunten
dat het grote hoeveelheid die je besteld niet duur is. het is snel geleverd .
Hoi Josine, Bedankt voor je leuke review en mooie cijfer! Groetjes, Linda
Pluspunten
prijs en snelheid bestelling
Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Linda
Hoi Lotte, Bedankt voor de dikke 10! Groetjes, Linda
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.