Hoi Eva, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Linda
Pluspunten
Goede service en advies !!
Hoi Tom, Bedankt voor je mooie cijferlijst en complimenten! Graag tot snel! Groetjes, Linda
Pluspunten
Snel en goedkoop
Hoi Roger, Bedankt voor je mooie cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
Nette prijs voor de producten, snelle levering zoals het hoort bij een webshop. En dan nog een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling, helemaal leuk!
Hoi Kevin, Bedankt voor je topcijfer en leuke complimenten! Groetjes, Linda
Pluspunten
Beste communicatie en klantenservice die ik al heb mogen ondervinden! Linda was fantastisch!
Bedankt voor de super super mooie review! Graag tot snel :-) Groetjes, Linda
Hoi Quinta, Bedankt voor de dikke 10! Groetjes, Linda
Pluspunten
goede service met correcte info bij het bestellen (via chat). snelle levering
Bedankt voor de mooie review! Groetjes, Linda
Pluspunten
Het was snel geleverd en ook heel leuk dat er een persoonlijke kaart bij zat met de beste wensen voor het feestje! Super leuk!
VerbeterpuntenNiets =)
Hi Alison, Bedankt voor je leuke beoordeling! Groetjes, Linda
Hoi Melvin, Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Hoi Tim, Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, Linda
Pluspunten
Vlugge en zeer correcte behandeling van mijn bestelling. Bestelling via website was ook gemakkelijk en duidelijk. Ook een vriendelijke en met de hand geschreven nota in de verpakking vanwege jullie medewerkers.
Bedankt voor de prachtige beoordeling! Graag tot snel! Groetjes, Linda
Pluspunten
Super service Er was iets fout bezorgd en dat is direct geregeld. Top
Hoi Katja, Goed om te lezen, dat het allemaal is opgelost! Bedankt voor de prachtige cijferlijst. Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Hoi Ruud, Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Bij onze levering was een product niet volledig. De communicatie hierover ging op een zeer prettige manier en we kregen extra producten en excuses waarmee de situatie naar onze tevredenheid werd opgelost. Super!
Bedankt voor de mooie cijferlijst en complimenten! Goed om te lezen dat alles goed is opgelost :-) Groetjes, Linda
Bedankt voor de super mooie cijfers! Groetjes, Linda
Hoi Celine, Bedankt voor de prachtige cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Er zitten echte mensen achter dit bedrijf. Ik had mijn postcode verkeerd ingevuld en werd meteen gebeld dat het niet helemaal klopte met het adres. Helaas kon ik niet opnemen en hebben ze zelf het adres gecheckt en mijn postcode gecorrigeerd. Meedenkend dus!
Hoi KaMing, Bedankt voor je leuke positieve beoordeling! Graag tot snel! Groetjes, Linda
Bedankt voor je mooie cijferlijst! Graag tot snel! Groetjes, Linda
Pluspunten
Goed product voor een klein prijsje
Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, Linda
Pluspunten
snel, doen wat zij aangeven. na mail contact snel een reactie. Fi
Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, Linda
Hoi Michel, Bedankt voor je mooie cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
Meerdere malen spullen besteld. Altijd snelle en correcte levering
Bedankt voor de mooie review! Graag tot snel! Groetjes, Linda
Pluspunten
Alles is top geregeld Snelle levering
Hoi Karin, Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.