Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering en duidelijke communicatie. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten worden vaak genoemd. Er zijn af en toe opmerkingen over aftersales-ondersteuning. De ervaringen zijn overwegend positief, met nadruk op snelheid en service.
De factuur gaat via het hoofdkantoor en dit uitgelegd was geen probleem en toch de levering uitgezet. Kon ik toch verder met mijn werkzaamheden, TOP
15 June 2026
Linda
Almere
Al meerdere bestellingen gedaan en altijd zeer tevreden geweest met de snelheid en het resultaat
1 May 2026
Luc
Elst
Eenvoudig te bestellen via de website en je wordt keurig op de hoogte gehouden van het vervolg.
17 April 2026
Elly
Almere
Denken goed met je mee! En reageren snel.
26 March 2026
Arthur
Utrecht
Snel geregeld snel geleverd en direct antwoord op een vraag.
23 March 2026
Dennis
Den Haag
Bestelling werd snel geleverd. Deze bleek transportschade te hebben. Dit kon makkelijk online gemeld worden en werd perfect opgevolgd.
27 February 2026
Fabian
Dieren
Na een zoektocht op internet kwam ik uit bij Makelaarsbordenspecialist.nl. Na telefonisch contact direct een goed gevoel bij dit bedrijf. Het contact verloopt tot het einde accuraat en goed! De kwaliteit is goed en er wordt actief meegedacht. Ik kan het iedereen aanraden.
13 February 2026
Alex
Son en Breugel
Stickers besteld. Zijn snel en goed geleverd
11 February 2026
S.
Egmond
Net als de vorige keer ook nu weer prachtig werk geleverd, snel en voor een hele scherpe prijs. Wij zijn dik tevreden.
2 February 2026
Esther
Hummelo
Bestelling prima verlopen en toen één inbusschroefje bleek te missen is na melding nog dezelfde dag een exemplaar toegezonden. Verder mooi product
27 January 2026
Harald
Velp
snelle service
26 January 2026
Mattijs
winterswijk
De led makelaarsborden waren snel geregeld, ontvingen snel een duidelijke offerte en de materialen werden eveneens snel geleverd. Vriendelijke monteur
11 January 2026
Martin
Made
Prima bereikbaarheid en telefonisch vooroverleg over de te bestellen producten. Aanvullende informatie aangeleverd, zoals toegezegd. Snelle offerte en bestelling + levering. Voor standaard bestelling ook uitstekend via de website.
15 December 2025
JKW
Dronten
Verkoop verliep goed, product voldoet aan verwachtingen. Contact met monteur en kwaliteit en termijn oplevering ruim onvoldoende. Staat in schril contrast met de commerciële service.
7 December 2025
Frank
Nieuwegein.
Lekker snel geleverd.
13 November 2025
Gerhard
Apeldoorn
Ik heb led displays van hun, die werken perfect en zijn heel makkelijk zelf te monteren!!
5 November 2025
Kees
Bladel
Al jaren onze leverancier van borden. Zijn goed bereikbaar en reageren snel!
27 October 2025
Siewe Makelaars
Bussum
Goede hulp bij aankoop, snelle levering, goede service toen bleek dat er iets niet in orde was.
9 October 2025
Lichtboog
Almere
ik hoop dat de bezorging sneller wordt
5 October 2025
Roelof
Grave
Een fijne partij voor de levering van makelaardij reclame uitingen. Een wijziging in de offerte, geen probleem zo aangepast en doorgepakt. Wij blijven hier terugkomen voor de bestellingen
30 September 2025
Aram
Delft
Altijd een prettig telefonisch contact als dat nodig is. Verder snelle levering van prima producten.
23 September 2025
Joost
VIANEN UT
Goede service en meedenken
19 September 2025
Overduin Makelaardij
Giessenburg
We plaatsen hier regelmatig een "herhaalbestelling" tot grote tevredenheid!
9 September 2025
Robin
Meppel
Snel en vlotte levering naar borden op maat.
8 September 2025
Nadia
Doesburg
Fijne communicatie en super snel geleverd.
2 September 2025
Irma