Snel levering

Geweldig!!

Niet duur en snelle levering

Sauber, freundliches Personal und alles da was man braucht. Gute Zentrale Lage.

Sind in einem Apartment im Erdgeschoss gewesen. Alles da, was man braucht, nur etwas spartanisch eingerichtet. Die Zimmer sind zweckmäßig eingerichtet. Etwas Komfortablere Möbel Schreibtisch Ablage im Schlafzimmer wären schön. Sonst ist alles da und geräumig. Im Badezimmer, welches schön groß ist, fehlt für mein empfinden eine Ablage für Haarwäsche und Dusche wenn man selbst was mit bringt. Ebenso wäre eine Glasscheibe zur Seite der Toilette zu empfehlen. Vielleicht auch ein oder zwei Hacken für die Handtücher. Wir haben mit Frühstück gebucht, welches am Samstag sehr spartanisch gewesen ist, am Sonntag ist es etwas besser gewesen. Allerdings haben wir den Eindruck gehabt dass das Personal etwas überfordert gewesen ist. Sauberkeit und Freundlichkeit sind top gewesen. Kommen sicher mal wieder

PARFAIT

Livraison rapide, bien emballé. Produit et bouteille en plastique de qualité. Tout est parfait.

Snel en correcte opvolging van mijn bestelling

Ik zou er zeker volgende keer opnieuw bestellen !!

Bestelsite werkt niet goed

Ik kreeg 2 goedkope producten niet weggeklikt. Dus om geen tijd te verliezen maar betaald De individueel ingepakte alcohol passies bleken weer een grote strook uit een pot te zijn en zoutoplossing 0,9 pct niet te koop. Kortom ontevreden

Commande du 19 février toujours pas reçue

En attente de livraison

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel verzonden. Postnl heeft mijn pakket kwijt geraakt maar degros heeft het snel opgelost.

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Bestellen gaat soepel en ook het leveren van het procuct.

Top bestelling

Erg blij met mijn artikelen en super snel geleverd

Product is uitstekend maar de keuze van Post Nl voor de levering was geen goed idee.

Everything perfect

Fast shipping, everything perfect.

Product is naar wens

Conforme à mes attentes

Conforma à mes attentes .

Mehr kann ich noch nicht geben

Ich erwarte noch die Rückzahlung meiner Retoure. Hoffe die kommt auch!

Perfect op tijd gekomen hoog kwaliteit

Pakje op tijd en ongeschonden

Eigenlijk wel goed

Maar steeds deze domme mails

Super service snelle levering

Super service snelle levering .

Prima product voor goede prijs

Snelle levering. Betrouwbaar.

Très contente

Rapide, très contente

Hartelijk dank voor een verrassend goede service.

Snel besteld en snel geleverd.

Mooie beschermer voor mijn kookplaat

Het ziet er goed uit en verzorgd en mooi op maat. Snel geleverd

Ruime keuze en snel geleverd

Gevonden wat ik zocht, besteld en de volgende dag al in huis.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk