Amazing

Everything good

STEVIGE VERPAKKING OP JUISTE TIJD BESTELD

UITERST TEVREDEN OVER LEVERING

Produit et Livraison parfait

Je recherchais une marque précise de creme pour pied que je ne trouve pas dans le commerce. Je l ai trouvée sur ce site. De plus la livraison a été très rapide.

alles dik iin orde

degelijk product!!!!

Perfect bestelling is er ook snel

Ervaring met dit bedrijf is uitstekend ze houden je overal mee op de hoogte ook wanneer het precies verzonden is en het is echt super snel en betrouwbaar bedrijf

Super !

Ausgezeichnetes Produkt und schnelle Lieferung!

H dycuv

Professional service

Professional service, fast delivery and high quality product

Alles ok

alles ok op tijd en in orde dank je wel

Heel fijne service.

De bestelling en afhandeling verliep perfect. En ze snel bezorgd. Heel fijn.

Snel ontvangen. Alleen toesturen wat is besteld

Voor de rest goed. Maar geen zaken toesturen die ik niet heb besteld. Wat moet ik met die spuitbussen ?

great communication / fast shipping

thank you

The best

Nice services and products the best

Goede prijs-kwaliteit-service

Goede artikelen, goede prijs en een snelle levering met duidelijke afspraken

happy

snel deliver and good product

Snel en adequaat

Vandaag besteld en overmorgen geleverd

Degros est un site sérieux

Je suis satisfaite de mes commandes chez DEGROS. La livraison se déroule toujours bien. Ce qui est dommage, c'est que ce site n'utilise pas Paypal comme moyen de paiement il me semble. A part ça, les produits sont de qualités.

combien de temps d'attente pour une livraison?

C'est pour quand ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gute Qali

Zeer tevreden over snelle levering, en de prijs.

Snelle levering. Goede prijs voor het artikel.

JEN'AI PAS ENCORE REÇU MON COLIS!

n'ayant pas reçu mon colis et n'ayant pas de novelles, je n'ai pas de commentaire à faire, à part peut être que j'espère qu'il ne tardera plus

• Nous recommanderiez-vous? Non

Inquiète

Bonjour, ce commentaire peut vous sembler négatif. Néanmoins normal car je ne connaissais pas votre entreprise. Le colis est bien arrivé, conforme à mes attentes. Merci aux interlocuteurs pour leur patience. . Bonne journée. M.Mogan

Très bien

Livraison rapide. Tout est OK.

I bought syringes

Everything was perfect

geen versturing geen mogelijkheid tot contact.

de website is nog on line, maar niemand thuis. al het geld is weg.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk