Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering, artikelen precies zoals verwacht.

gewoon goed

gewoon goed

Snelle bezorging

Fijne materialen

Niets op aan te merken

Snelle levering.

Goede beschrijving en communicatie

Na mijn bestelling een mail dat waarschijnlijk de levertijd niet gehaald kon worden. Dat was voor mij geen probleem maar ben wel erg tevreden over de vraag. Bovendien uitstekende kwaliteit van het product.

Netjes en vlot

Netjes

het is prima verwerkt.

een onderdeel was niet voorradig,fijn dat het later alsnog samen werd gestuurd.

Veel mail weinig spullen

heb maanden moeten wachten op mijn bestelde artikelen en ben voor 1 levering gespamt met 10 mailtjes ongeveer. Durf niet nog eens iets te bestellen daar.

Goede website.

Snel goed geleverd

Al jaren gebruik ik met goed gevolg de gel tegen Kalknagels (vroeger Micose).

Super service

Enorme keus en super goede service

snelle bestelling en levering

heldere website, snelle levering.

Het werkt goed

geweldig

TOP

Gewoon Top

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Alles ok

Alles netjes geleverd update over dingen die nageleverd worden top

Slecht

Per ongeluk is het bedrag van mijn bestelling 2x overgemaakt. Een van mijn zakelijke, wat ook de bedoeling was, en 1 van mijn privé rekening. Zo spoedig mogelijk gemeld maar ipv direct te acteren stuurt Degros mij mails voor een beoordeling over het product en nu over het bedrijf. Het lijkt me duidelijk wat ik ervan vind. Ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Verwacht het ook niet terug te krijgen. Zo verdient Degros. Mijn volgende bestelling zal niet meer bij Degros zijn.

Snelle levering!

Goede kwaliteit .

Goede comunicatie.

Goede handschoenen.

Geweldig toppie

Heel goed en snel

Snelle levering, goed product en fijn dat we ook konden chatten.

goede en vlotte levereing

Direct geleverd en fijn dat er de mogelijkheid is dat er achteraf betaald kan worden.

Goed product

Goedkoop en snel geleverd, top

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk