snelle levering en prima prijs/kwaliteit

levering binnen een paar dagen. Prijs/kwaliteitverhouding is prima, jammer dat er geen stapelkorting meer is op de Mykored spray.

Snelle services

Vandaag besteld morgen in huis!!! Super

perfect

Supersnelle service, savonds besteld, andere dag geleverd. Prijs, kwaliteit supergoed, echt een aanrader

Supersnel opgelost

Goed, produkt, goede verpakking , en snelle levering

Goede kwaliteit prijsverhouding

Prima producten, snelle levering en goede service

Goede service en snelle levering!!!

Tevreden met de service en levering! en het product uiteraard.

Clot en netjes afgehandeld

ervaring is goed

de bestelling was mooi op tijd geen opmerking erover

Al eerder producten besteld op Degros. Snelle product, brede assortiment en goede kwaliteit producten.

Correct

Eerlijk

Beetje raar accountbeleid voor de rest prima.

Begrijp niet goed waarom ik geen account af kan sluiten maar wel als gast kan kopen. Product is verder goed en de levering is snel.

supersnelle en accurate service

bestelde producten werden correct en keurig op tijd geleverd

Prima dienstverlening.Snelle levering.

Prima dienstverlening, snelle service.

Snel en correct!

Goede ervaring

Altijd snelle levering

Meerdere malen besteld en snel geleverd. Moet er wel bij vertellen dat als je voor middernacht besteld het niet altijd de andere dag krijgt geleverd. Ook geen probleem hoor. Mvg Mario

alle afspraken zijn goed nagekomen

ik weet niet wat ik nog moet toevoegen. alles is goed gegaan.

Snelle service!

Snelle bestelling

Prima product. Voldoet geheel aan mijn wensen

Slecht

2 weken geleden hebben we een doosje handschoenen besteld, maar deze hebben we nog steeds niet ontvangen. Pakketje is ook betaald. Dus ik ben niet echt te spreken over de service.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en snelle levering

Levering OK, goederen minder dan verwacht

De levering is correct uitgevoerd. De goederen zijn van een mindere kwaliteit dan verwacht. Ik bestelde alcoholdoekjes om oppervlakken te desinfecteren, maar de doekjes zijn niet voldoende doordrenkt met alcohol, ik heb niet de indruk dat ik daar deftig mee kan ontsmetten!

Snelle service, jammer dat de prijzen zo omhoog zijn gegaan

Ruime keuze en snelle levering Minpunt is datje nu voor een doosje handschoenen meer als het dubbele betaald

Netjes en snelle levering

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk