Per toeval (nou ja) kwam ik bij jullie Ik heb mij. Bestelling geplaatst en binnen no time had ik het thuis supersnel goed assortiment top

SUPER.

SUPER!

Zoals het moet !

Een aankoop begint natuurlijk bij het zoeken naar wat je juist nodig hebt. In mijn geval was dat zo zuiver mogelijke iso-propanol alcohol, welke ik gebruik voor de reiniging van magneetkoppen en bandtransport mechanisme van vintage bandrecorders (mijn hobby). Het is niet evident om dit product als particulier tegen een eerlijke prijs te vinden (vooral niet in Belgie). Dat is me dus bij Degros wel gelukt. Verder zijn er de klassieke zaken welke bij een online aankoop van belang zijn, betalingsmogelijkheden, leveringstermijnen, verpakking van het bestelde materiaal, prijsstelling, en uiteindelijk de levering zelf. In dit geval waren deze zaken allemaal prima in orde. Goed zo Degros !

Prima afhandeling

Snel geleverd en goed product.

Mijn bestelde producten waren snel en netjes geleverd. De prijzen zouden naar mijn idee iets scherper mogen.

Gemakkelijk bestellen, vlot geleverd.

Eindelijk een goede voetencreme. Met recht een laufwunder!

Slecht

Artikel was maar voor de helft op voorraad terwijl het anders stond aangegeven. Kan gebeuren nog geen probleem, maar het teveel betaalde bedrag van bijna € 70.00 zou ik nu toch wel eens retour willen ontvangen.

Snelle levering. Ik ken de mesjes.

Snelle levering, prima produkt

Handschoenen gekocht, zijn van prima kwaliteit en niet duur. Snelle levering.

Een uitgebreid assortiment eenvoudig te bestellen

Het aangeboden assortiment is keurig onderverdeeld en duidelijk geïllustreerd. Er zijn veel merk artikelen concurrerend geprijsd en eenvoudig te bestellen, zonder dat het noodzakelijk is een account aan te maken.

Correct

Alles goed verlopen hier. Top.

Snelle service en goede kwaliteit

Ik ben tevreden met de snelle service en goede artikelen.

Goede producten

OK

Snel en vermoord

ik heb roze besteld. stevig en goede pasvorm. Hoop alleen dat ze goedkoper worden. ik ben een particulier en bestel niet per ......stuks. goedkoper vind je ze nergens dus ligt niet aan Degros

Prima service en snelle levering

Product besteld maar nooit ontvangen!!!

Product besteld maar nooit ontvangen!!! Na overleg met de klantenservice kreeg ik als antwoord: "Goedemorgen, Als ik in de Track en Trace kijk zie ik dat PostNL aangeeft dat het pakker op 12 augustus is geleverd. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Degros klantenservice".

Prima snelle en goede levering

vlugge levering

goede service en snelle levering

Mijn bestelling werd vlot verwerkt en geleverd. Ik ben een tevreden klant !

goede leverancier

tijdens corona toch nog alles kunnen bestellen wat ik nodig had in mijn praktijk

Zeer snelle levering

Nvt

Super !

Prima levering.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk