uitstekend

uw site is begrijpelijk en gemakkelijk in te vullen. levering op tijd dus geen problemen.

Snelle en goede service

Goede service.

Snel, goed, producten zoals beschreven

Snelle website, overzichtelijk. Goed bestellingen te plaatsen. Vlotte levering.

Onze bestelling is vlug en goed afgehandeld en ik beveel Degros dan ook aan.

fijn product en vlot geleverd

De handschoentjes zitten fijn en zijn van goede kwaliteit.

Tevreden

Ik ben tevreden van het bezorgde materiaal

Wordt snel geleverd alleen geen antw.via de mail

Wat ik besteld heb utrasoonreiniger is prima en ook snel geleverd. Zijn alleen niet snel met reageren als je een vraag steld over hwt product

Prima werk

Zonder poespas order zoals beloofd per omgaande uitgevoerd!

Waar zijn de bijsluiters?

Bestelling in goede orde ontvangen maar bijsluiters ontbreken. Bij navraag bij de klantenservice blijken die niet beschikbaar. Dat vind ik vreemd.

Besteld en gekregen. Keurig

Vlotte , correcte afhandeling

Vlotte correcte afhandeling. Een aanrader !

Bestellen ging goed en levering ook snel. Wij zouden graag achteraf betalen via een factuur, maar dit bleek niet mogelijk. Als ik KvK nummer invul krijg ik een weigering van Billink

Geen enkel probleem.

Besteld, bevestigd en ontvangen allemaal zoals toegezegd.

Snelle levering en perfect product

Direct dag na bestelling geleverd. Keurig verpakt en bezorgd. Dank

Produkt eerder ontvangen dan verwacht

Produkt eerder ontvangen dan verwacht

niet ontvangen

Heb mijn bestelling niet ontvangen. Blijkbaar een fout in het adres, jammer dat POSTNL niet nagaat aan wie ze het pakket geven...

Goede producten geleverd volgens afspraak

Duidelijke website, misschien een iets makkelijkere zoekmachine wenselijk. Producten van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Keuring geleverd volgens afspraak.

Compleet, snel en professioneel geleverd

Bestelling is zonder enig manco snel en professioneel verpakt geleverd. Zeer tevreden : kan geen verbeterpunten bedenken !

Zeer snelle aflevering, eficiente service.

Ik ben helemaal tevreden van mijn eerste bestelling bij Degros. De aflevering was zeer snel en de producten waren goed ingepakt. Ik zal zeker weer bestellen.

Schitterend

Correcte levering

Levering veel te lang weggebleven!!!

Bestelling 1 maand later gekregen en op de site staat binnen 10 dagen! Goed, er is corona maar dit heb ik nu al 2x gehad. Misschien duidelijker afspraken maken met uw leverancier of de goederen in voorraad nemen. Helaas voor mij de laatste bestelling

Gewoon top

Snelle levering gewoon top

Snelle bezorging

Goede service, snelle afhandeling

Assortiment en service erg goed. Overzichtelijke website.

Niets aan toe te voegen

Prima.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk