niet ontvangen

Heb mijn bestelling niet ontvangen. Blijkbaar een fout in het adres, jammer dat POSTNL niet nagaat aan wie ze het pakket geven...

Goede producten geleverd volgens afspraak

Duidelijke website, misschien een iets makkelijkere zoekmachine wenselijk. Producten van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Keuring geleverd volgens afspraak.

Compleet, snel en professioneel geleverd

Bestelling is zonder enig manco snel en professioneel verpakt geleverd. Zeer tevreden : kan geen verbeterpunten bedenken !

Zeer snelle aflevering, eficiente service.

Ik ben helemaal tevreden van mijn eerste bestelling bij Degros. De aflevering was zeer snel en de producten waren goed ingepakt. Ik zal zeker weer bestellen.

Schitterend

Correcte levering

Levering veel te lang weggebleven!!!

Bestelling 1 maand later gekregen en op de site staat binnen 10 dagen! Goed, er is corona maar dit heb ik nu al 2x gehad. Misschien duidelijker afspraken maken met uw leverancier of de goederen in voorraad nemen. Helaas voor mij de laatste bestelling

Gewoon top

Snelle levering gewoon top

Snelle bezorging

Goede service, snelle afhandeling

Assortiment en service erg goed. Overzichtelijke website.

Niets aan toe te voegen

Prima.

1e x snel en duidelijk

Snel en correct

prima levering en spullen

Snelle levering en goed verpakt

snel geleverd in een mooi stevig zakje

super snel geleverd. Mooie verpakking met afsluit rits.

Prima levering en prima product

Nergens iets op aan te merken.

komen afspraak goed na

Goede service!

Goede informatie in verband met leveringstijd en perfecte levering!

In orde

Vlugge en correcte bediening het artikel ook in orde

gewoon zoals het hoort, goed

Na de bestelling, het artikel snel in huis. kwaliteit van het product is zoals verwacht.

Correct verzending

Bestelde producten volgens afspraak geleverd. Product komt overeen met het geen wat op de website omschreven staat. Alles is gewoon goed.

Producten zijn van zeer goede kwaliteit

Goede en snelle service

Goed product

Goed en snel bezorgd

Snel en goed

Goed product en snelle levering

Handschoenen passen perfect. Zijn van sterke kwaliteit en bijgevolg nog vroeger geleverd dan verwacht.

Kwaliteits product, snelle levering ! Top bedrijf

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk