snelle levering en goede produkten.

Geen enkel minpunt, vlotte bestelling en levering.

prima service , makkelijke site en goede producten.

Ruime sortering in de webshop en mijn bestelling was de volgende dag in huis.

Plaatjes kloppen niet

Ik keek naar het plaatje naar wat ik wou kopen maar het plaatje klopte niet met wat ik gekocht heb, dus nu heb ik een verkeerd product dat ik totaal niet gebruik

Besteld en snel in huis

Correcte prijs snelle levering

Eerste keer dat ik bij jullie bestel en tevreden over de service.

Zeer tevreden!

Snelle levering en overzichtelijke Website

Excellent service

Excellent service and product, will use again

Correcte en snelle levering.

Bestelling geleverd zoals beloofd. Ik was al een tijdje op zoek naar dit product en was blij om het toch ergens te kunnen kopen. Had wel op enige korting of kwijtschelding van leveringskosten gehoopt, maar dit was spijtig genoeg niet zo.

Prima !

Snelle levering en een goede prijs.

Tevreden

Snelle levering keurig verpakt en goed materiaal. Product ook goed

Vlotte bestelling en levering.

Ik wacht nog op mijn factuur. Er zat enkel een pakbon in het pakket...

Zeer snel

Zoals belooft daags nadien geleverd en de bestelling voldoet volledig aan mijn verwachting

Snel en correct

Netjes bezorgd

Snel online besteld en optijd bezorgd

Ik bestel regelmatig producten bij Degros. Altijd netjes en snel verzonden. Goed verpakt. Duidelijke factuur. Van elke stap in het proces wordt je op de hoogte gehouden via de e-mail.

Snel en goede kwaliteit

Online shoppen is de nieuwe norm in corona tijden. Deze leverancier komt mee op mijn lijstje!

Snelle en correcte afhandeling

Nog geen 24 uur nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werd mijn pakje thuis afgeleverd! Een aangename verrassing.

!

snelle en correcte levering

de levering kwam 2 dagen vroeger dan voorzien, aangename verrassing. enkel van het scalpelhandvat heft nr 3 ben ik minder tevreden, mesjes gaan er moeilijk in en uit, mindere kwaliteit.

Goede snelle service

Ok

Netjes verpakt en goede kwaliteit

ze sturen maarwat

stripjes zijn niet goed

Voor herhaling vatbaar

Positief. Bestelling vlot binnen, netjes verpakt

Gemakkelijk bestelling en betaling uit te voeren.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk