Hele goede ervaring.

Goede prys, kwaliteit. Snelle levering. Erg tevreden.

tevreden

zeer tevreden

goede snelle levering

Helemaal super!

De bestelling kwam keurig op tijd en over het product ben ik meer dan tevreden!

Snel en mooie prijs

Snel en mooie prijs

Goed product, snelle levering

Prima bedrijf, bestelling goed verpakt.

X

Alles prima

heel goed en snel

heel goed en snel

Goeie site, alles snel binnen.

V.

Goed,snelle levering, mooi product! Ging om 5 flessen isopropyl alcohol voor professioneel gebruik.

Zie bovenstaande regel

Snelle levering, exact volgens afspraak.

Snel, goed en gunstig geprijsd!

Als particulier bij dit bedrijf 3 dozen nitril handschoenen (zwart) besteld. Verademing: een bedrijf dat daadwerkelijk kán leveren. En die levering is vanaf € 50 zonder verzendkosten. Creditcard zonder kostenopslag. Het bedrijf is snel, het lijkt Speedy Gonzalez wel (na 22.00 uur op 21.7 besteld, 22.7 13.40 uur door PostNL bezorgd).

Duidelijke site en nog nooit problemen gehad! Altijd snel in huis (als het op voorraad is )

Sherpe prijzen, snel levering

Goede prijzen, snel levering

Prima !

Prima !

Goede producten en zeer snelle levering

mooie producten, ik was verbaasd over de snelle levering, had het om 20.00 uur savonds besteld en had het de volgende dag al in huis.

Positief en geen klachten!

Na even zoeken gewenst product + passende prijs gevonden.

Super snelle levering!

!

Alles klopte

Geen minpunt te bedenken. Op alle aspecten positief

Hele snelle verzending, keurige afwikkeling

Hele snelle verzending en een keurige afwikkeling.

Vlotte afhandeling ,prima!

Prima ,tevreden met mijn Laufwunder voetcreme!

Was tevreden

Super snelle levering

Al eerder goede ervaring, dit maal iets retour gestuurd. Ook dat is keurig en snel afgehandeld

Goed en correkt geleverd

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk