Goede. ervaring

super snelle levering

super snelle levering ,top!

Doe zo voort!

Graag deel ik mijn positieve ervaring met Degros.nl: - Overzichtelijke website - Voordelige prijzen en kwalitatieve producten - Uitgebreid productaanbod voor zowel particulieren als bedrijven - Snel bezorgd en stevig verpakt Na mijn bestelling kreeg ik telkens een bevestiging via mail als het verwerkingsproces van mijn bestellingen was gewijzigd. Mijn pakje was de volgende dag al geleverd (NL > BE) door PostNL. Ik zal zeker opnieuw opnieuw gebruik maken van Degros.nl en ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service! :)

Good value and excellent delivery

I purchased hydrogen peroxide (12%) and isopropyl alcohol, both for cleaning and sanitizing purposes. The quality is very good, well packaged and it arrived super-quickly. I really recommend Degros.

snelle en correcte levering

snelle levering van het product

hot

Supersnelle service

De werknemers weten waarover ze praten en zijn zeer vriendelijk aan de telefoon! Bestelling volgende dag in huis . Top !

Prima kwaliteit

Goede snelheid levering

Vlotte, snelle, levering van gewenste artikel

Vlotte, snelle levering, goed verpakt, artikel voldeed aan verwachting.

Snelle levering en goed materiaal

Top product

Snelle levering ,voordelige prijs

Geruststellend

Ben erg blij dat ik het reinigende alcohol weer zo snel en tegen een begrijpelijke prijs in huis heb. Het Corronavirus is nog steeds actief dus voor mij in risicogroep 1 van essentieel belang.

Geweldig heel snel geleverd volgende keer bestel Ik weer bij DEGROS

Geweldig heel snel geleverd volgende keer bestel Ik weer bij DEGROS

Snel levering Perfect

vlotte levering

vlotte levering en duidelijke website

Goede service en snelle, correcte levering

Super snelle levering

fantastico!

Vanaf de website zo makkelijk besteld, betaald en super snel afgeleverd! Fantastisch, echt waar...

Verwarrend

Had 3 stuks besteld , 2 X bericht niet voorradig Vraag of later mag geleverd worden Dan toch alles ontvangen Eerste maal besteld echt geen goede communicatie

goede service

heel goed! op tijd geleverd zoals beloofd

Snel

Duidelijke site en snelle bezorging.

Vlotte en correct

Vlugge service

Tijdig geleverd wat ik besteld had

Netjes en tijdig geleverd

Vlot

Vlotte levering producten naar verwachting

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk