Positief

Snelle levering tegen gunstige prijzen

geen mening

aangezien ik mijn bestelling nooit ontvangen heb, kan ik moeilijk oordelen over de firma

Prima winkel

Krukken besteld, en die werden prima op tijd verzonden. Ze voldoen precies aan de verwachtingen. Helaas niet prima op tijd binnengekregen. Enige puntje van kritiek: graag ander postbedrijf gebruiken voor verzending.

Heel klant vriendelijk

Vertrouwd, kwaliteit, degelijk en snelle levering.

top snel geleverd

goede site

Snelle afhandeling, duidelijke website

goed qua product en snelheid van levering

Goede ervaring met het product en de snelheid van leveringechter ik had aangegeven dat ik het bezorgd wilde hebben bij een post.nl punt maar het werd toch geleverd bij mijn huisadres waar ik niet aanwezig was.

Zie hieronder.

Dank voor de snelle levering. Ik ga het gebruiken voor het creatief werken met alcohol inkt en moet daar nog tijd voor vinden.

Naar verwachting

Snel verzonden goed verpakt

Duidelijk en wat ik zocht hier gevonden !

Prima product dat voldoet

Sinds ruim een jaar maken we gebruik van de Romed latexvrije handschoenen voor diverse activiteiten, voornamelijk in de keuken. We hadden graag vanwege het product de volle 5 sterren gegeven, ware het niet dat de prijs - Corona? - verdrievoudigd is in één jaar tijd.

Die eerst handschoenen Waren heel stevige en goed

Die laaste zijn niet

Prima geregeld.

De volgende dag volgens afspraak in huis.

Uitzoeken, bestellen, opsturen.

Snelle levering van goede kwaliteit!

Goed gemak can bestellen, super snelle levering, perfecte kwaliteit. Waren maar alle webshops zo voorbeeldig!

snelle levering huis

Rond 21:00 uur bestel om 13:00 uur huis geleverd

Super levering !

Vlotte orderbevestiging en factuur opgemaakt. Veilige betaling.

zeer hoge kwaliteit!!!

Hoogkwalitatieve producten en stipte levering!!!

Altijd prima

Snelle levering Groot assortiment Top

goede service

goed product

Ok

Veel later geleverd dan voorziene datum maarvoor de rest ok

Excellent quality

Excellent quality. Fast delivery. Good price!

Product is 2 keer zo duur geworden.

Prima, maar waarrom is het nu 2 keer zo duur ?

Zeer positief

Super een snel geleverd

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk