vlot, intact en in orde

tijdens mijn eerst ervaring met degros waren de verpakkingen van mijn artikelen beschadigd. Ik kreeg een compensatie van 10% en beloofde een volgende keer gewoon weer te bestellen. Dit keer ging alles helemaal goed! prima 2de ervaring!

normaal altijd goed, nu wel erg prijzig.

Alle goedkope handschoenen waren uitverkocht.

Mijn pakje werd snel doorgegeven aan Post-NL,en in enige dagen had ik het,netjes verpakt.

Mijn pakket zou zogezegd al 1 keer zijn aangeboden voor ik het echt ontving maar ik werk voltijds van thuis uit dus dat lijkt me niet juist. Tussen 9u en 17u ben ik altijd thuis

slecht

op 18 mei 2020 bestelling geplaatst, nog niets op 28/05/2020 ontvangen. Per e-mail vraag gesteld wanneer goederen geleverd zouden worden......geen reactie op gekregen. Heb bevestiging van betaling via paypal. Gaat om bestelling nr 884791.

Snel en netjes

Snelle afhandeling en levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding en ook de verzendkosten waren niet overdreven.

Fijne producten

Eerst rond gekeken en gegoogeld. Kwam toevallig op de website. Besteld en hele fijne producten. Ben zeker tevreden.

Geen enkele klacht, integendeel....

xxx

Dit was mijn eerste bestelling en deze producten waren de volgende dag al geleverd . Alles klopte dus ik zeer tevreden. Ga zo door met deze uitstekende service

Altijd op tijd

Het komt altijd binnen volgens de track en tracé systeem. Geweldig

Super service!

Het product voldoet volledig aan onze wensen. Zelf in deze coronatijd een super snelle levering!

Goede produkten, vlotte levering.

Vlotte levering, hele goede produkten

niet volledig

mijn bestelling is niet in orde , en niemand reageert, dus zeer slecht, tweede keer dat ik dit doorgeef , graag mij contacteeren aub

Alles is prima voor elkaar en het product bevalt mij goed.

Als verwacht, prima

Idem

Duidelijke website, goed product, snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de bestelling. De website was duidelijk, het product werd snel geleverd en voldeed aan mijn verwachting. Bedankt.

zeer snelle levering

Zeer snelle levering.

Niet tevreden

Foute levering van de handfoam bij de dispensers. Lange levertijd en dan foutief geleverd.

snelle leverancier , goed product

snelle levering na bestelling , goed verpakt graag een volgende keer weer

zeer tevreden

Ik ben zelfstandig thuisverpleegkundige en ik heb gemerkt dat het de zeker niet simpel was/ is om aan medisch beschermingsmateriaal te geraken. Vooral de medische handschoenen zijn zeer moeilijk aan te geraken. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Degelijk materiaal ( want er zit toch veel verschil tussen ) en snelle levering. Waarvoor dank!

Levert snel! Zelfs in crisistijd.

Met dan 10x besteld, nooit problemen.

Product vlot bezorgd

Snelle correcte levering

Vlugge levering

Perfecte levering.

perfect!

Zal zeker nog dingen bestellen in de toekomst!

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk