Vlotte bestelling en levering

Snel & goed geleverd

Snel en goede levering bestelde producten!

prima producten, levertijd lang

ik bestel meestal bij degros, maar verbaas me altijd over hoe lang het duurt voordat ik eindelijk mijn spullen binnen heb. Met tegenwoordig de slogans: vandaag bestelt, morgen in huis, Bij diverse webshops... valt dat bij degros altijd wat tegen.

Mijn ervaring is zeer positief en ik ben heel tevreden .

Mijn ervaring is zeer positief en ik ben heel tevreden klant .

Snel en geweldig

Ik vindt hier alles wat ik nodig tegen redelijke prijzen

Fantastisch!

Op de website snel gevonden wat ik zocht en binnen de afgesproken termijn keurig thuis. Helemaal zoals het hoort.

Duidelijk makkelijk en snel alles geregeld

Heel goed systeem van kiezen tot en met betalen

goede en snelle levering

Prima, snelle levering en tevreden over het product.

Prima product, snel geleverd.

Prima product, snel geleverd. Ook heel belangrijk dat er goede en duidelijke informatie over het product op de website stond.

snelle service, keurig verpakt

Kreeg snel het bestelde binnen en keurig verpakt

Correcte levering, kwaliteitsvolle producten

De bestelling werd zoals aangegeven op het juiste moment geleverd. Zowel de service als de geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit. Niets op aan te merken

gewoon goed

Snelle verwerking van de bestelling. Duidelijke stap voor stap side en berichten over de verzending. Gewoon goed.

Snelle service maar alle was was gebroken in kleine stukjes

Snel maar niet zo tevreden dus

Goed materiaal, zeer lange levertermijn

Jammer genoeg heb ik meer dan 3 weken moeten wachten op mijn bestelling. Verder alles goed.

Everything was fine ! Recommendable company

Goede ervaring

Website, prijs, product en verzending; alles was goed. Niets op aan te merken. Zeer tevreden.

duidelijke site en correcte levering

Ik heb de artikelen besteld en de volgende dag ontvangen. Alles correct geleverd en afgehandeld.

Snel

Snel

Slecht, ik had gevraagd om 12 hand spiegels normaal formaat en krijg hele kleine spiegeltjes gelever

Slecht , Ik heb expliciet gevraagd om 12 hand spiegels van normaal formaat. Ipv ontvang ik 12 mini / kinder spiegeltjes waar ik helemaal niets mee kan .

Goede ervaring

Geen op en aanmerkingen

goed verpakt en snel geleverd.

Super snelle service!

Hadden snel handschoenen nodig en dit was gewoon in een dag geleverd en dat in deze tijd: super !

Prima snelle levering.

Genoeg voorradig en snelle levering

Genoeg voorradig en snelle levering van mijn medisch materiaal

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk