Bestelling is snel en in goede orde ontvangen

De bestelling is snel e in goede orde ontvangen en ik ben tevreden.

Alles goed geregeld en scherpe prijzen!

Lange levertijd

Het duurde een week voor mijn product er was, terwijl er op de order stond dat deze de volgende dag al geleverd werd.

snel en goed

Precies wat ik besteld heb en snel geleverd in neutrale verpakking. echt goed ik kan Degros aanbevelen

Prachtige jas, goede telefonische info over de maat, en de volgende dag in huis, echt!

Uitstekend!

Betaalbaar en snel

Inderdaad bestelling netjes volgende dag in huis. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

snel geleverd, snelle reactie van helpdesk

Ik had van PostNL geen bericht gekregen dat ik mijn pakje kon afhalen, en er was enige onduidelijkheid, naar later bleek omdat het op de postcode van het afhaalpunt stond ipv mijn postcode. Maar op mijn vraag aan Degros kreeg ik de volgende ochtend direct een reactie en bleek het pakketje de dag na het bestellen al te zijn afgeleverd. Keurige service.

Snel en goed!

Netjes volgens afspraak geleverd tegen goede prijs!

Goed geregeld!

Goedkoop, kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering, prima verzorgd

Ja alles prima, betrouwbaar en snel.

Super!!

uitstekend

levering zeer snel en correct

Altijd voorraad en stipte levering

Ik ben al langer klant bij Degros en kan altijd vinden waar ik naar opzoek ben op medisch gebied. De prijzen vergeleken met de variatie in merken en kwaliteit zijn top, vandaar dat ik hier altijd terugkom. Het meest verassende is de levertijd: volgende dag geleverd. En ja het wordt de volgende dag geleverd wat niet altijd wordt gehaald met andere sites in Nederland.

Fijne levering

Nv

Goede kwaliteit en super service!

Mijn bestelling komt altijd optijd. Met een zorg voorbereid en goed verpakt. Ik ben een trouwe klant bij Degros omwille van hun qwaliteit en service.

Snelle levering en prima service

Goede website duidelijk en makkelijk

Goeie kwaliteit

Zeer snelle levering

Om 21.45 online besteld en volgende dag in huis.

Snel en goede kwaliteit

Heb werkschoenen besteld, eerste paar was te klein maar die heb ik terug gestuurd. Een dag later had ik al een groter paar schoenen.

Snel geleverd tegen een nette prijs

Goede en snelle levering.

Ik heb precies gekregen wat ik heb besteld ten ook zonder uitstel. Alles ging goed zoals overeengekomen.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk