Snelle en goede levering

Aangeschafte mond doekjes en Mykored forte zijn goede producten

snel en goed

Mijn ervaring met Degros is erg goed. Ze leveren snel en adequaat. K De kwaliteit van het door mij aangekochte artikel is naar volle tevredenheid.

Ietwat chaotisch maar uiteindelijk erg tevreden

Bestelling gedaan van 4 dozen montkapjes + 1 doos handschoenen XL. Ik ontvang 4 dozen montkapjes + 1 doos XS handschoenen. Gebeld dat handschoenen XS zijn geleverd. Kan er niks mee. Ontvang een mail dat ik gratis 1 doos mondkapjes krijg toegezonden maar wit kon niet meer geleverd worden?!? Pardon .....ik had duidelijk in e-mail geschreven dat ik het over te kleine handschoenen had (verzonden was XS ipv.XL). Weer een e-mail van mijn kant met daarin uitleg. Nu zou men de juiste handschoen verzenden XL en mocht de XS houden. Kort daarom ontvang ik op 2 afzonderlijke dagen met post NL. 2 x een pakketje met daarin de juiste handschoenen XL. Toch netjes afgehandeld ...maar jongens, meisjes.....wat een gedoe. Beetjes lezen en dat werkt zo verdomde makkelijk en geen meerkosten. Stress training misschien?

Bestelling snel en goed verpakt ontvangen.

Goede kwaliteit

Product ontvangen in goede orde en op tijd. Kwaliteit beter dan verwacht ook van product.

Ik wil geen beoordeling geven

xxxxx

Probleemloos

Bestellen, supersnel ontvangen, alles naar wens!!

Gekocht en binnen 2sagen I de huis, service is topper dan top

Super snel

Binnen 24 uur

Ze doen wat ze beloven!

Op zondag besteld, maandag in huis.

snel levering goede product en klantenservice.

snel levering goed product en klantenservice.

Te lang op spullen wachten

Voor de 1 e keer besteld heb 4 wk op de bestelling moeten wachten Na zelf een mail te hebben gestuurd bleek dat er bij hun nog iets binnen moest komen klant op de hoogte houden zou fijn zijn

Supersnelle levering!

Snelle verzending

Snelle service, goede product

Alles ging snel en soepel.

Volgende keer weer.

snelle correcte levering

Bestelling kwam eerder dan verwacht

Degros; betrouwbaar en leverancier van goede artikelen

Laufwunder voetbalsem besteld. Dit keer gekozen voor een andere hoeveelheid. Het bestelde werd afgeleverd zoals door Degros werd aangegeven. Het product voldoet geheel naar wens.

Prima product en snel geleverd.

Het ging heel snel. Op zaterdag besteld en op maandag geleverd, Het product is precis zoals ik het verwachtte.

Gewoon goed

Gewoon goed

Prima website, snelle levering en kwaliteitsproducten

Bladeren af

Helaas blaarderde na een week al stukken van de laars af terwijl ze wel lekker lopen. Erg jammer

Waardeloos

Tot op heden pakket niet ontvangen

Gewoon GOED!!!

Overzichtelijk, zeer goede prijs kwaliteit verhouding,snelle levering!!

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk