Snelle levering. Goed verpakt. Prima materiaal. Niets op aan te merken

niks op aan t e merken

Prima.

levering was op tijd en klopte

levering was compleet en de artikelen waren goedkoper dan de concurrenten, al bij al top

netjes op tijd geleverd

Prima product voor een prima prijs.

Product voldoet aan waar ik het voor gebruik.

Easy en quality

Hcycgyg5y uv yyyyxy

Goede en snelle levering

Bestelling keurig binnen, goed ingepakt. Helaas werd er niet meegedacht met dat ik 2 bestellingen deed. Met in 1 het verzoek of het samen ingepakt kon worden. Helaas niets vernomen

Scherpe prijzen, goede service

Op zaterdag besteld, maandag einde van de dag in huis! Mindere ervaring met Post NL. Bericht van levering onduidelijk en niet adequaat. Melding levering eerst maandag en toen dinsdag. Uiteindelijk toch maandag geleverd zonder aankondiging / bericht

Na bestelling snelle bezorging en goed verpakt

Bezorging goed verlopen

Verpakking was niet goed. De 4 flessen zaten erg los in het doosje. De opvulling had beter gekund. Verder ben tevreden en blijf jullie klant. Groetjes Jo

Goed service en snelle levering

Uitstekend!!

overzichtelijke website en snelle levering

Goed en snel

De bestelling was snel bezorgd en alles na wens

snelle service

snelle en goede service. Pakje is sneller dan de berichtgeving van Postnl.

Goed bedrijf

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Prima geregeld

Het was goed per omgaande gestuurd de rekening direct betaald

Gewoon goed en snel geleverd!

Goede ervaring

Goede ervaring: gewenst product was gemakkelijk te bestellen en werd zoals beloofd de volgende werkdag thuis bezorgd.

Gisteren besteld morgen in huis,geweldig.

Bovenstaande is mijn ervaring.

Snelle levering en prima prijs.

Twee flessen isopropyl alcohol gekocht om mijn fiets schoon te kunnen maken. Zoveel goedkoper dan de kleine flessen bij mijn fietsenmaker.

Snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de status.

Groot assortiment, helaas nog niks ontvangen

Groot assortiment aan spullen, en goede prijs. Helaas 2 weken geleden een bestelling geplaatst voor eilandpleisters om mijn chirurgische wond veilig af te kunnen dekken. Deze op tijd besteld zodat ik zeker wist dat ik niet zonder kwam te zitten. Helaas tot op heden nog niks ontvangen, waardoor ik nu andere pleisters moet gebruiken die mijn huid alleen maar aantasten. Fijn dat veel klanten tevreden zijn over de levertijd, daarom ook hier besteld. Maar blijkbaar is het niet altijd vanzelfsprekend dat je je bestelling op tijd binnenkrijgt, wat erg vervelend is als je het product écht nodig hebt...

ze hebben een goede en snelle levering.

Netjes geleverd

Netjes geleverd

Bardzo szybka obsługa

Paczka trafiła do mnoe terminowo, bardzo dobry kontakt i pzesył informacji o przesyłce.

• Poleciłbyś nas? Tak

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk