Snelle en correcte levering

Alles is snel en correct geleverd, we bestellen er zeker weer

Producten netjes geleverd.

Producten netjes geleverd. Vragen via de mail, over de producten werden netjes op tijd beantwoord.

Handschoenen besteld helaas de verkeerde maat geleverd..mail gestuurd snel antwoord en opgelost

super service snelle levering

super service snelle levering

Niets op aan te merken.

Positief

Prima service!!!!

Snelle orderbehandeling. Goede communicatie en uitleg. Snelle levering.

Efficient en betrouwbaar

Ik heb de uitvoering van mijn bestelling bij Degros als heel prettig en efficiënt ervaren. Niets dan lof !!!!

levertijd is belabbert

vrijdag besteld en donderdag pas binnen.

Vlugge service

Vlotte website. Vlug op mijn bestemming.

Snelle levering, goede service.

Snelle levering, goede service.

Alles was in orde

Voor herhaling vatbaar.

Gleverd zoals beloofd

Op zondag besteld en echt op maandag geleverd. Degros doet wat ze beloven. Ze worden alleen soms door PosrNL tegengewerkt.

Snelle levering van bestelde artikelen.

Snelle levering van bestelde artikelen. goed verpakt.

klantvriendelijk en snelle levering fijne producten

makkelijk snel vriendelijk en goede producten

Supersnelle levering

‘s avonds besteld volgende dag geleverd. Echt geweldig

Snel geleverd!

Goede kwaliteit producten. En snellelevering. Zéér tevreden.

Gewoon doen wat je beloofd

Makkelijk bestellen en betalen. Binnen een dag geleverd en keurig verpakt. Bedankt

Snelle en goede levering

Aangeschafte mond doekjes en Mykored forte zijn goede producten

snel en goed

Mijn ervaring met Degros is erg goed. Ze leveren snel en adequaat. K De kwaliteit van het door mij aangekochte artikel is naar volle tevredenheid.

Ietwat chaotisch maar uiteindelijk erg tevreden

Bestelling gedaan van 4 dozen montkapjes + 1 doos handschoenen XL. Ik ontvang 4 dozen montkapjes + 1 doos XS handschoenen. Gebeld dat handschoenen XS zijn geleverd. Kan er niks mee. Ontvang een mail dat ik gratis 1 doos mondkapjes krijg toegezonden maar wit kon niet meer geleverd worden?!? Pardon .....ik had duidelijk in e-mail geschreven dat ik het over te kleine handschoenen had (verzonden was XS ipv.XL). Weer een e-mail van mijn kant met daarin uitleg. Nu zou men de juiste handschoen verzenden XL en mocht de XS houden. Kort daarom ontvang ik op 2 afzonderlijke dagen met post NL. 2 x een pakketje met daarin de juiste handschoenen XL. Toch netjes afgehandeld ...maar jongens, meisjes.....wat een gedoe. Beetjes lezen en dat werkt zo verdomde makkelijk en geen meerkosten. Stress training misschien?

Bestelling snel en goed verpakt ontvangen.

Goede kwaliteit

Product ontvangen in goede orde en op tijd. Kwaliteit beter dan verwacht ook van product.

Ik wil geen beoordeling geven

xxxxx

Probleemloos

Bestellen, supersnel ontvangen, alles naar wens!!

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk