Mijn bestelling werd snel en volledig geleverd

Waardeloos

De bestelling werd in verkeerde maat geleverd. Contact gezocht en medewerker zou het uitzoeken en weer contact opnemen. Nu 2weken later nog steeds geen reactie. Weer zo’n waardeloos bedrijf die afspraken niet nakomt. Was tevens mijn laatste bestelling hier.

Perfekt

Perfekt en hell snel leveret

Snelle service en goede producten.

Ze hadden wat ik zocht en leverden snel

Tijdens het zoeken op internet kwam ik bij Degros tegen wat ik zocht. Na het bestellen, wat simpel en snel gaat, ja dik de spullen met twee dagen in huis. Top. Erg tevreden.

Ruim assortiment met snelle levering.

Super ervaring! Snelle levering en een ruim assortiment.

Heel goede prijs.

Snelle levering en prima product.

De flexiwax is een prima product.

Prima webwinkel

Goeie producten, snelle verzending. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering, fijn bedrijf, goede communicatie

Snelle levering, fijn bedrijf, goede communicatie. Volgende dag geleverd.

Geen klachten

Zeer goede en correcte firma

Vlotte service Altijd in orde Correcte firma Goede prijs kwaliteit

Snel en op tijd geleverd

prima geregeld

Gewoon goed. Niets te zeggen.

Heel slecht

Ik heb een kruk besteld en de bedoeling zou zijn dat het de volgende dag binnen zou komen. Nee, het kwam na 5 dagen. Ik belde vaak naar hun en ze konden niks voor me betekenen.

Goede prijzen, snelle levering en duidelijke info op de website. Ik kom zeker terug!

snel en goed

Prima product, prima prijs, prima levering

Zie bovenstaand

Snelle levering.

Meerdere keren besteld bij Degros. Tevreden klant hier. Snelle levering en goed ingepakt. Degros doet wat ze op hun website vermelden.

Product vlekkeloos besteld Prima webshop

keurig

volgens afspraak

Erg snelle service en goede kwaliteit.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk