Correcte levering elke keer

Snelle en correcte leveren elke keer.

Keurige leveringen

Goede producten

Had een iets snellere levering verwacht

Correcte levering

Alles is correct verlopen

Aangenaam om mee te werken.

Aangenaam product en geeft goede resultaten.

Gips heeft veel potentieel!

Wij hebben gips besteld met de scouts, een vriend zijn hoofd ermee ingegipst en veel moeite gehad hem er weer uit te krijgen. Goede gips, leuke herinneringen.

Super snel geleverd!

Snelle en goede levering!

Topbedrijf!

Duidelijk en snel

Perfecte service en snelle afhandeling

Degros doet wat het beloofd, snelle levering en kwaliteit producten!

Super snelle levering

Super snelle levering en netjes verpakt. Al meerdere malen s’avonds laat besteld en de volgende dag al in huis. Aanrader!!

Snelle nette levering

de beste handschoenen

het is mijn eerste bestelling en ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de deze handschoenen.

Super snelle levering

Na een klacht mbt bezorging is dit keurig netjes opgelost en heb ik de bezorgkosten terug gekregen. Super

Goede service. Snel in huis!

Nvt

Alles bestellen bij. 1 bedrijf snelle levering goede service

Fijn alles makkelijk te bestellen.dit x een product wat kapot was gegaan maar met 1 Appje geregeld en volgende dag al nieuwe in huis. Super service

Het werkt, maar heb geduld.

Het werkt, maar vergt geduld en discipline. Elke ochtend en avond gebruiken. Dit is mijn tweede en grotere bestelling. Het eerste dat opviel en uitermate fijn is, is dat ik geen stinkvoeten meer heb.

snel geleverd, product naar wens

Eenvoudig product. Snel geleverd, goed verpakt.

OK.

SUPER

Er was wat mis gegaan bij de levering maar het is snel opgelost door degros

TOP!

Ook al bestel je op de laatste moment, je hoeft je niet zorgen te maken dat volgende dag niet geleverd worden. Perfecte service!

Supersnel geleverd ...

Afhaalpunten in BelgIë ? ,... is niet helemaal duidelijk..

suoer snel gelverd en goed prijs kwaliteit verhouding.

Bestelling werd super snel geleverd en is met dit product een van de goedkoopste.

Goede en snelle levering, product heeft nare bijwerking

Ik heb isopropylalcohol besteld en ontvangen. In tegenstelling tot IPA van andere merken, die ik al zo'n 25 jaar gebruik, geeft dit product hinderlijke en hardnekkige witte vlekken op de schilderijen die ik ermee schoonmaak. Ik verneem uw reactie graag. (Ik heb al eerder een berichtje gestuurd, via 'beantwoorden', omdat de knop 'Beoordeling' in uw mail niet reageerde.) Met vriendelijke groeten, Ton

Quick delivery, handy product

Quick delivery, handy product

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk