Een prettig bedrijf en betrouwbaar.

Netjes verzorgd en betrouwbaar.

Snelle levering en netjes verpakt.

Ik had verbandgips besteld en had het de volgende dag al nodig. S avonds besteld en het was de volgende ochtend al in huis en kon ik gelijk aan de slag. Product was duidelijk omschreven op de website en zo kwam het ook bij mij thuis aan.

heel goed en snel geholpen

mijn ervaring is dat alles op tijd geleverd word

Snelle prima levering

Fijne dunne krultang die heel snel opwarmt

Snel, goed en voordelig

Alles verloopt naar wens

Snel, zorgvuldig maar producten afwijkend

De verzending kwam redelijk snel. Producten goed verpakt. Schoenen drie maten te groot... Juiste maataanduiding, onjuiste pasvorm.

zeer tevreden

het product beval goed

uitstekend

snelle levering, service

Snelle levering, goede prijs en fijn product

Slechte ervaring

Verkeerd product ontvangen. Ik mag het product ook niet retouren omdat de verpakking opengemaakt is. Slechte communicatie. Ik zit nu met een product waarmee ik niks kan.

Prima service geen problemen ondervonden

snelle levering, goede service.

De bestelling wordt heel snel geleverd, dat is heel fijn. Ik heb 2 keer telefonisch contact gehad, 1 keer over een vapozone die niet naar behoren werkte en 1 keer over een factuur en beide keren goed geholpen. vriendelijk en meedenkend.

Prima snelle levering

Kan in een woord geweldig

Houden zich aan de afgesproken leveringstijd.

Met 1 telefoontje direct geregeld

Had per ongeluk het verkeerde besteld, toen ik erachter kwam direct gebeld en het werd meteen in orde gemaakt. Super klantenservice!

Snelle levering van de producten of product en zeer tevreden.

Ik ben blij dank jullie

Fijn bedrijf

Veel producten snel geleverd

Super snel geleverd

Fijne website goede producten

de mesjes zijn helaas onbruikbaar en lijken niet op de mesjes van de afbeelding

Snelle levering, maar niet het afgebeelde product geleverd

Uitstekend bedrijf!

Goede producten, nergens goedkoper, supersnel geleverd!

Super suikerharspatronen en snelle levering

Heel blij met de suikerharspatronen die snel werden geleverd en perfect aan mijn verwachtingen voldoen.

Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle service. Blij mee.

Snel geleverd, fijne website

Snel gevonden wat ik zocht en gelijk de volgende dag geleverd.

Service goed volgens afspraak

Het bestelde product is goed en werd op tijd afgeleverd dus vandaar die negen sterren goed voor een toekomstige bestelling Jan.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk