Pluspunten

Werkt prima de bestelling af.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering. Zaterdag besteld, maandag in huis. Breekbare items individueel zeer goed verpakt. Goede prijs.

O.a. demiwater besteld en was gaan lekken in de doos. Doos was week aangekomen. Inhoud had ook genoeg ruimte om te bewegen, het geheel was niet compact verpakt. Op zich geen probleem, kan gebeuren, maar als je er dan een melding van maakt en er niet eens een reactie op krijgt vind ik dat een kwalijke zaak. Hierdoor zal ik niet nog eens bestellen bij Degros.

Pluspunten

Goede en snelle levering van top producten.

Pluspunten

Transparant bestelproces, snelle levering en goede communicatie

Een e-mail met foto van het bestelbakje hoeft voor mij niet zo. Weinig aanvullend nut; ik weet toch niet hoe de bestelde artikelen eruit zien. Bovendien slecht te zien; ik kon het aantal producten niet tellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De 2 grote flessen die ik bij mijn bestelling gekregen heb daarhad ik niet om gevraagd en dus heb ik ze terug gestuurd.

Pluspunten

Topservice! Ik had heel snel mijn bestelling ontvangen, ben heel tevreden over jullie diensten!! Dankuwel

GEEN!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goed en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

Doortastend en zeer service gericht door te vragen, waarom ik evt. een produkt had willen kopen, omdat ik de bestelling terug trok. Ik was met de info van de medewerker zo goed geholpen. Dank jullie wel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

svp geen spam sturen

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering

Inloggen drama elke keer nieuw wachtwoord En vorige keer al een enquête ingevuld en zou dan bij mijn volgende aankoop 5% korting krijgen, nooit gekregen

Pluspunten

Snelle levering van de producten, overzichtelijk assortiment en een ruim assortiment.

Communiceren wanneer een levering niet de volgende dag geleverd kan worden.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering! Product precies wat ik verwachtte, dank u wel.

Ik kan er geen bedenken is :)

Pluspunten

Dat wat ik besteld had, is erg snel verzonden en aangekomen!

Tot nu toe geen,

Pluspunten

heel tevreden. mooie webshop. betelling vlug binnen.

Pluspunten

Top service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voicemail aanpassen ivm openingstijd niet half 9 maar 9 uur. Indien jullie spullen verkeerd hebben geleverd sneller de goeie spullen bezorgen hoeft niet te wachten tot de verkeerde zending terug binnen is want de fout lag bij jullie. Ik vond het bij comforties prettiger.

Pluspunten

Lekker snel

Betere transportcondities

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk