Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Zeer tevreden. Snelle verzending. PRIMA

Pluspunten

Heb 's avonds om 21u besteld en de volgende dag ontvangen. Super snel! Ben zeer tevreden!

Pluspunten

Snele levering goede kwaliteit

Prijzen

Pluspunten

Zeer snelle levering, handige website, uitstekende prijs - kwaliteit

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Pluspunten

Ben het er mee eens dat het bezorgen zelf niet aan jullie ligt, maar is mogelijk een overweging over te gaan naar een andere bezorger. Op jullie website staat voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis. Dit kun je op deze manier niet waar maken. En tot twee keer toe kreeg ik de melding dat het bezorgen verlaat zou zijn. Heb ik tot nu toe nog niet meegemaakt bij andere bezorgers. Maar goed dat terzijde. De bestelling en het afzenden van de producten verloopt van jullie goed. Daar heb ik geen op of aanmerkingen over. Alles wat ik besteld heb werd zeer snel verwerkt. Dat zal daarom voor mij geen reden zijn om niet meer bij jullie te bestellen. De prijzen die jullie hanteren zijn ook goed. Dus ik kom nog zeker terug om weer te bestellen. Oh sorry dat van die sterretjes had ik niet gezien.

De levering zou gisteren plaats vinden. Heb de hele dag zitten wachten, maar helaas. krijg aan het eind van de dag te horen dat het maandag pas geleverd wordt. Heb vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur zitten wachten, krijg dan te horen dat het maandag geleverd wordt. Dat vindt ik een groot probleem. Zoveel tijd heb ik niet. Werk de hele week, dus het weekend is voor mij zeer kostbaar. Nu wordt het maandag geleverd. Maar dan zijn wij niet thuis omdat we werken. Dat is de reden dat ik het vrijdag heb besteld en dat het zaterdag zou worden geleverd. Ik moet het voor woensdag geleverd hebben. I.v.m. een cursus. hoop dat ik het op tijd ontvang. Zo niet zal ik alles moeten annuleren en de rekening moeten blokkeren.

Pluspunten

Duidelijke website, nette prijzen

Bijbehorende producten bij producten aangeven. Bijvoorbeeld bij tape de bijbehorende lijm spray aanbieden. Lijm spray voor medical tape heb ik niet op de website kunnen vinden

Pluspunten

Snel en voordelig geleverd. Niets op aan te merken.

Geen.

Pluspunten

snel, alles prima

geen

Pluspunten

Zondag besteld en maandag al in huis super

Pluspunten

Snelle levering en boven de 25euro geen bezorgkosten

Pluspunten

Snelle levering acvuraat

Pluspunten

Pakketje was niet aangekomen en na een mailtje was het gelukkig snel geregeld

Als iets met het adres vreemd is misschien even bellen of mailtje sturen.

Pluspunten

Supersnelle levering

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Erg snelle levering. Spullen naar verwachting.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk