Pluspunten

Snelle bezorging super

Pluspunten

'S avonds besteld, volgende dag in huis!

Heb ik niet

Pluspunten

Snel geleverd. En het juiste

Pluspunten

Ik ben tevreden......produkt goede prijs en snel geleverd!

Pluspunten

Snelle en adequate levering

Niet van toepassing

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te bestellen op de site

Pluspunten

Nieuw produkt op aanvraag van mij binnen enkele weken bij jullie te koop. Top. En ik werd zelfs op de hoogte gehouden wanneer het produkt binnen was! Persoonlijk contact en levering en produkten gewoon goed. Heel fijn vind ik zelf dat de verzending bij 50 euro gratis is!!!

Pluspunten

Heel fijn contact gehad met dit bedrijf. Ze zijn zeer scherp geprijsd en leveren binnen een dag!! Echt super. Terwijl de pedicures in de zomermaanden het druk hebben gaan veel groothandels dicht tijdens de zomervakantie. Zo slecht. Nou bij deze mensen kun je altijd terecht. Een echte aanrader!!!

Pluspunten

Goed materiaal, produkten zijn behoorlijk wat goedkoper dan de groothandel waar ik eerst kocht! Snelle levering.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden, makkelijk online bestellen en een snelle levering

Positieve reaktie op klacht.

Pluspunten

Snelle levering, verpakking prima.

Pluspunten

Pluspunten

snelle, en juiste afwikkeling van de bestelling. goede kwaliteit met een zeer scherpe prijs Indien een produkt niet voorradig is, wordt dit a la minuut opgelost. toppie !

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijke site, nette mensen, attent, meedenkend

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle levering! Goede spullen

Pluspunten

Eenvoudige manier om mijn productem snel te bestellen, als ondernemer heb je het altijd druk dus vandaar dat ik het fijn vind dat je zo makkelijk en snel kunt bestellen. En daarnaast is de levering Van de producten ook.super snel en netjes gegaan. Er staat een uitgebreide productomschrijving op de website, daar ben ik ook enorm blij mee.

Misschien is het wellicht een idee om een adviesverkoopprijs bij de verkoopproducten te vermelden.

Pluspunten

Levering snel thuis

aangegeven bij geen gehoor achterom te komen of in brievenbus te bezorgen, dit is niet gebeurt met als gevolg dat ik wel thuis was maar die dag daarna weer thuis moest blijven.

Pluspunten

Je kunt ook kleine bestellingen doen voor een schappelijke prijs, wat voor mij een criterium is. Ze leveren de ORIGINELE fabrikant-producten (oa Swann-Morton)

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk