In alle opzichten prima!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en super snel geleverd

Prima spullen en supersnelle bezorging

Werkelijk supersnelle bezorging, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Supersnelle levering

Ik was heel blij met de supersnelle levering van de juiste producten! Ik ga hoer vaker bestellen!

Levertijden kloppen niet. Let op!

De indicatielevertijden op de site kloppen voor geen meter! Ik kocht handschoenen met een indicatieve levertijd van 2 tot 6 werkdagen. Al met al duurde het bijna 2 weken. Dergelijke producten moet je gewoon op voorraad hebben. Waarom heb je anders een webshop.

Goede service aan de telefoon en heb het snel thuis

Was eerste keer alles oké

Alles liep als geplant

Bestelling niet ontvangen

Bestelling nog steeds niet ontvangen na 12 dagen.

Als computer nerd en retro gamer heb je wel eens 99.9% alcohol nodig. Degros levert deze lekker snel. De nieuwe vierkante fles is een stuk compacter en dus makkelijker op te slaan dan de oude ronde fles.

Goéd

Goéd

Slecht

Belachelijk ookal staat het op de site wat ik niet gezien heb dat het 2/6 werkdagen duurt en ik vervolgens 10 dagen moet wachten op spullen en dan nog de laatste dag zeggen dat iets niet geleverd kan worden! Als het met werk temaken heb moet dit sneller

Slechte service

Na 1 week bericht gegeven waar mijn bestelling blijft toen was het met 2 dagen geregeld. Excuses dat het door de bezorging komt geloof ik niet want bij andere bedrijven die met de zelfde bezorgdiensten werken komt je bestelling de volgende dag aan.

Product is echt goed

Levering kon wat sneller maar de 2 producten waren top. Goed verpakt niets mis mee.

Alles super geregeld zonder broblemen bij voorbaat dank aan jullie

Slecht

Leveringsduur is lang, geen tussentijdse update

Niet alles naar mijn smaak

De werkbroeken zijn top eveneens de t shirts, maar de shirts met lange mouwen zijn tegen gevallen deze gaan dan ook retour.

Verkeerde, ongeschikte canule geleverd

Verkeerde levering

Super goede aflevering

Bestellen gaat gemakkelijk overzichtelijke site, goede service en snelle levering, blij dat ik hier mijn gewenste voetcreme gevonden heb.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk