Goed!

Goede en snelle service

Zoals altijd snelle levering van artikelen

Prima in orde

Alles prima in orde en snel

Traag

Had ik geweten dat ik langer dan een week moest wachten op 3 tubes zalf, dan was ik liever naar een andere online- of fysieke winkel gegaan voor eenzelfde of vergelijkbaar product. Als artikelen niet op voorraad zijn, zoals in mijn geval, is het prettig als dat eerder wordt aangegeven, dus voordat je de bestelling afrond, en niet pas na betaling in een mail achteraf.

Heel erg goed

correcte levering

Wat besteld gekregen

lange levertijd

laatste bestelling duurte te lang, max6 dagen toegezegd via mail, in werkelijkheid 8 dagen

Makkelijk en snel geleverd

Overzichtelijke site snelle levering

Prima, netjes en snel geleverd

Prima en netjes geleverd

Prima product, lange levertijd

Prima product, nette service ook, maar het duurde langer dan verwacht (8-10 werkdagen) voordat ik het product binnen had.

alles zoals afgesproken......

perfect...

Super trage levering.

Ik heb 14 dagen op mijn bestelling moeten wachten. Ik heb een email moeten sturen waar mijn bestelling bleef. Ik had inmiddels hars nodig uit mijn bestelling. Mijn groothandel is gesloten ivm problemen met personeel te kort. Ik dacht mogelijk is bestellen via internet voor mij dan een uitkomst. Maar 14 dagen wachten op mijn bestelling vindt ik geen optie. Jammer, gemiste kans om een klant binnen te halen.

De tang voldoet aan de verwachting.

Stalen tang handig en perfect in het gebruik.

Goed zonder poespas.

De eerste keer maar kwam vertrouwd over.

Materiaal komt veel te laat

Ontsmettingsmaterialen besteld op vrijdag 9 september voor onze basisschool. Een week later is er nog niets geleverd. Bij navraag krijg ik te horen dat pakket beschadigd is en er opnieuw besteld gaat worden. En tot mijn verbazing krijg ik vervolgens de volgende dag bericht dat dit nog 2 - 6 werkdagen gaat duren. Het zou fijn geweest zijn als de website dit al had vermeld, want dan had ik elders besteld. Website zegt echter: vandaag besteld, morgen in huis. Niet dus. Covid gaat ondertussen hevig rond op school... Leerkrachten zijn boos dat materialen er niet zijn.

Perfect en alles naar wens

Tevreden

Tevreden

Snelheid en kwaliteit met een goede prijs

Zoals aangegeven in de titel, helemaal tevreden

Telaat

De stripjes voor glucose meting kwamen 3 weken telaat.

goed en snel

goed en snel

Goed product geleverd. Correcte levering, snel en goede verpakking ( wel wat groot ) En goede service door goede berichtgeving en toesturen van duidelijk afhaalbewijs incl. instructie.

Makkelijk te vinden op website

Fijne producten Duurde precies de aangegeven tijd. Maar vond het toch best lang duren voordat de bestelling er was. Er werd wel gecommuniceerd via mail, maar voor mij te weinig.

Had zeker niet te klagen

Vlug geleverd Kerrekte dienstverlening

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk