Altijd goede service!

Altijd goede service met snelle levering. Uitgebreid assortiment, alleen mis ik soms een volledige productlijn.

toppi

door de drukke tijd van het jaar toch (kerst-nieuwjaar) binnen de afgesproken tijd geleverd.

Toppie

Snelle levering en prima producten

Prima service!

Snelle levering, goede producten. Bij een artikel ontbrak er iets in de verpakking en is direct nagezonden zonder extra kosten. Gelukkig weet dit bedrijf nog wat service naar de klant toe is. Ik blijf hier bestellen.

Echt een aanrader super snelle bezorging

Goede setvice

Goede producten en snele service.

Super makkelijk en snel

Het bestelproces ging vlot. Had op dinsdag besteld en het werd al op woensdag bezorgd!

Goede prijs en snelle levering!

Diverse producten die ik nodig had op deze site kunnen vinden. Goede prijs en snelle levering. Zeer tevreden.

Zonder ook maar een opmerking “ zoals het eigenlijk altijd moet zijn”

In alle opzichten prima!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en super snel geleverd

Prima spullen en supersnelle bezorging

Werkelijk supersnelle bezorging, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Supersnelle levering

Ik was heel blij met de supersnelle levering van de juiste producten! Ik ga hoer vaker bestellen!

Levertijden kloppen niet. Let op!

De indicatielevertijden op de site kloppen voor geen meter! Ik kocht handschoenen met een indicatieve levertijd van 2 tot 6 werkdagen. Al met al duurde het bijna 2 weken. Dergelijke producten moet je gewoon op voorraad hebben. Waarom heb je anders een webshop.

Goede service aan de telefoon en heb het snel thuis

Was eerste keer alles oké

Alles liep als geplant

Bestelling niet ontvangen

Bestelling nog steeds niet ontvangen na 12 dagen.

Als computer nerd en retro gamer heb je wel eens 99.9% alcohol nodig. Degros levert deze lekker snel. De nieuwe vierkante fles is een stuk compacter en dus makkelijker op te slaan dan de oude ronde fles.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk