Prima, snelle levering. Jammer dat jullie geen 5 liter jerrycan alcohol 70 % hebben. Dit gebruik je nl veel.

Super goede webshop.

Snelle levering en ruime keuze.

Een aanrader

Zeer snelle en correcte verzending!

Allés is correct verlopen zoals vermeld.

Goed geïnformeerd over verzending en aankomst van pakket

Super goed geïnformeerd wanneer het pakket komt zodat je er rekening mee kan houden. Bedankt Nelleke

Scheermesjes

Goed product

De levering was een disaster!

Goed .

Bestellen was duidelijk en vlot geleverd

Snelle levering en goed spul

Levering niet optimaal

Gestelde leveringsdatum royaal overschreden.

fantastisch

Wat was mn strandhanddoek gauw binnen.En hij is heel erg mooi geworden .

Foute levering netjes opgelost

Ik had een pak van 12 paar werkhandschoenen besteld. Er werd maar 1 paar geleverd. Na op vrijdag middag een mail te hebben gestuurd kreeg ik maandag al snel bericht met excuses. De resterende 11 paar zijn keurig geleverd op dinsdag. Netjes afgehandeld en prima kwaliteit van de handschoenen.

dat ik heel erg goed geholpen ben

nou mijn product is erg goed en ook goed bezorgt ik vind het een goed bedrijf dat van jullie gr

Levering was binnen 3 dagen. De verzend kosten waren wel Prijzig.

Hele goede en snelle bezorging,dik tevreden

Lange levertijd en geen up to date voorraad

Voor 22:00 besteld volgende dag verzonden klopt niet! Ik had op de 11e wat besteld maar een week later had ik nog niks over de levering gehoord. Toen heb ik er zelf maar achteraan gemaild en bleek dat het bestelde product niet op voorraad was. Ik mocht een ander product in de plaats kiezen die wel op voorraad was, opzich netjes opgelost dus. Alleen jammer dat ik er zelf achteraan moest gaan. Ondertussen is de bestelling echter nog steeds niet geleverd. Als je iets gegarandeerd snel wil hebben niet bij Degros bestellen dus.

de bestelling arriveerde heel veel later dan beloofd

Op voorhand werd geen levertijd vermeld, pas na bestellen. Dat was 2 tot 6 werkdagen. Aangezien het om middelen tegen wespensteken ging en de vakantie eraan kwam, zagen we naar de levering uit. Die kwam echter pas drie weken later, nadat wij al op vakantie waren gegaan; zonder verder commentaar of excuses. Qua verwachtingsmanagement een zeer slechte prestatie.

zeer goede kwaliteit

Een bloedglucosemeter van zeer goede kwaliteit, nauwkeurig, gemakkelijk te gebruiken, slaat de resultaten op, je kunt verschillende profielen maken, snelle verbinding met bluetooth, je zou wat meer aan de applicatie kunnen werken.

Makkelijk thuisbezorging

Mooi dat ik er niet achteraan hoef.

Goede prijs en snelle levering TOP

slecht

Ik wacht twee weken op de bestelling, ik heb hem nog niet ontvangen

Mail gestuurd super snel antwoordt! Producten super verpakt.

tevreden over de servies.

na dat de eerste bezorging niet goed ging hebben ze de fout super snel recht gezet.mijn dank hier voor.

Prima prijs, snel bezorgd

Alles goed, graag weer.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk