Zeer snel bezorgd en heel vertrouwelijk.

Op tijd, precies wat ik besteld had - kan niet beter dus..

Gaan makkelijk aan en uit

Van alles geprobeerd, deze nitrile zijn voor mij de beste.

Snel,betrouwbaar en een goed product

Snel geleverd.

De bezorging laat de wensen te over. Adviseer een ander koeriersbedrijf te nemen om uw naam hoog te

30 juni een pakket besteld en DHL raakt het pakketje kwijt. Wacht nu bijna 2 werken op mijn bestelling. Dat zorgt ervoor dat uw service niveau lager komt te staan, terwijl jullie het pakketje op tijd wegsturen.

Heel slecht

İn plaats van What ik besteld heb , een andere artikel is gekomen. De artikel die ik ontvangen heb terug gestuurd. Ik heb tussen door veel tijd verloren, omdat de teststripjes heb niet en ik kan mijn bloed suiker niet kunnen kontroleren.!?

Geen last gehad, netjes geïnformeerd

goed produkt,uitleveren duurt te lang

goed produkt,voortgang van de bestelling ging goed,alleen duurt te lang voordat het produkt geleverd wordt.tegenwoordig is alles just in time dat betekent vandaag bestellen,morgen leveren dus dat moet beter

Snelle levering en goede producten

Besteld , betaald en geleverd . Prima product

Heeeeel bijzonder en een super snelle service echt top

Jullie lev eren snel en hebben goede verzending.

helemaal prima!

Heldere communicatie, juiste en snelle aflevering, fijn dat er ook achteraf betaald kan worden.

Toppie

Eenvoudig te bestellen en correcte bezorging

Veel keuze, goede communicatie en snelle verzending. Blij mee!

Aanrader

Goede service en kwaliteit van geleverde materialen

alles prima

ALLES IS UITSTEKEND GEGAAN, ZEER SNELLE CORRECTE LEVERING.

Heel snel geleverd, en goed verpakt .

Zeer lange levertijd

Ik heb mijn bestelling 2 weken geleden geplaatst en is nog steeds niet binnen.

Snel en correct geleverd

De producten zijn goed verpakt en in goede staat ontvangen, product voldoet geheel aan mijn eisen en ik heb er dan ook een goed gevoel bij

stipte, snelle levering

Het juiste product

Goed om thuis te hebben! Voor t schoonmaken en nog veel meer.

Gewoon goed. Wat helemaal top zou zijn als men (in mijn geval) een proef nitryl handschoen kan bestellen om de juiste maat te bepalen. Ik heb nu een hele doos moeten bestellen. Terwijl ik twijfelde over de maat. Een maat kleiner was miss beter geweest, maar dat weet ik dus niet. Ik zat tussen twee maten in volgens het merk. Net als veel mensen.

Voor 22u besteld dag er na in huis

Snelle verzending, goede producten. Top!

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk